Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bulihelyek az Alpokban - itt nem fogsz unatkozni!

2014.12.28. 2020.01.15. sielok.hu | frissítve: 2020.01.15.

Az utóbbi időben egyre nagyobb az igény a síelés utáni szórakozásra, legyen szó akár wellnessről akár bulizásról. Ezt jól mutatja a party-sítáborok növekvő népszerűsége is. Persze nem feltétlen kell egy ilyen útra befizetni egy bulis síeléshez, mutatjuk a legjobb helyeket.
Ischgl - Top of the Mountain
Ischgl - Top of the Mountain

Ischgl, Ausztria

Ischgl hosszú évek óta a fergeteges szezonnyitó és szezonzáró koncertjeiről ismert, ahol nem kisebb előadók fordultak már meg mint Katy Perry, Robbie Williams vagy a Deep Purple. A szezon "átlagos" napjain pedig több mint 30 bár, pub, club és diszkó várja az éjszakai életbe vágyó síelőket. "Relax. If you can...", azaz "Pihenj. Már ha tudsz..." - nem véletlen lett ez Ischgl mottója, itt ugyanis nehéz ellenállni a rengeteg szórakozási lehetőségnek és programnak.

3 völgy - Val Thorens, Franciaország

Trois Vallées nem csak Franciaország vagy Európa, de a világ egyik legnagyobb síközpontja, így nem csoda, hogy a buli faktorban sem szeretnének alul maradni. A 2600 m-en lévő Folie Douche Chalet teraszán a partik már délután 2-kor elkezdődnek. Élő zenében, sztár fellépőkben és pezsgőben sincs hiány!

Meribel, Franciaország

A brit fiatalok többsége nem csupán a síelés, de kizárólag a bulik miatt tér ide vissza. A parti központja a Le Rond Point étterem, ismertebb nevén Ronnie, ahol már délután 4.30-kor élő zene, hideg sör és a ház specialitása : karamellás vodka várja a bulizókat. Élőzenében itt sincs hiány, sőt néha napján stand-up komédiások szórakoztatják a közönséget.

Sölden, Ausztria

Söldenben péntekenként már délután elkezdődik a buli, fent a hegyen, 2300 méter magasan. november közepétől április közepéig ugyanis a hét 5. napján élő koncertek, dj-k és különböző szórakoztató programok várják a bulizni vágyókat a Giggijoch Fun Zone területén. Természetesen a hegyről leérve is széles választék áll rendelkezésére a táncolni vágyóknak. Aki biztosra akar menni, keresse Sölden legnagyobb klubját, a Katapultot!

Maribor, Szlovénia

Aki a magyar határhoz közel vágyna egy bulis síelős hétvégére, annak Maribort ajánljuk. A kedvező árú pályaszállások mellett péntek és szombat esténként buliban sincs hiány. Maribor Szlovénia második legnagyobb városa, az itt működő egyetem miatt sok a fiatal, akik feldobják az éjszakai életet.

Les2Alpes, Franciaország

A francia Les2Alpes síterep közepén, 2600 magasságban - a Jandri Express I és a Telepherique kabinos felvonó felső állomásánál - található a híres Pano Bar. A bár minden nap a sítereppel együtt nyit, de az igazi buli délután 3 órakor kezdődik a bár teraszán. 15 és 17 óra között dj, táncoslányok, vagy szaxofonos kíséret színesíti a bulihangulatot. A buli végeztével a kabinos lifttel is le lehet jutni a völgybe, ha valaki nem szívesen áll újra sílécre. A völgyben a buli tovább folytatódik estig.

St. Anton, Ausztria

St. Anton az egyik legrégebbi alpesi üdülőhely, már a 30-as években forgattak itt sífilmet (Weisse Rausch) és itt rendezik minden évben a hegyi filmek fesztiválját is. A tehetősebb nyugat-európai síelők kedvenc helye és ők hozták magukkal az igényt a szórakozásra is. Az egyik legismertebb helyi bár a Krazy Kanguruh (Őrült Kenguru), vagy egyszerűen "KK", ahogy a helyiek hívják. A Funky Chicken nevű club bejáratánál pedig mindent elmond ez a két felirat "No table dancing" (Ne táncolj az asztalon! - szinte minden este megszegi valaki) és "DJ til 4am" (Dj hajnali 4-ig).

Saalbach-Hinterglemm, Ausztria

Saalbach-Hinterglemm nem csak Ausztria, de a világ egyik leglátogatottabb síterepe is: évente 2,4 millió vendéget vonzanak nagyszerű tulajdonságai. 200 km-es pályarendszere és modern infrastruktúrája mellett persze a helyi szórakoztatóipar sem maradhat le. Már a hegyen is több aprés ski hütte és körbár várja a lazítani vágyókat, a hangulat pedig természetesen a völgyben sem hagy alább. Saalbachban, a pályák legalján, a rövidke 6 üléses Turm lift végállomásánál 1976 óta működik az egyik leghíresebb aprés ski bár, ahol délután 4 után kezdődik az élet. A két emeletes faházban teltházas bulik és élő koncertek várják a bulizni vágyókat.

Mayrhofen, Ausztria

A snowboardosok mekkájaként elhíresült Mayrhofen ad otthont idén Áprilisban a Snowbombing fesztiválnak. Itt nem csak első osztályú síterepen csúszhatsz, de olyan világszínvonalú előadókkal találkozhatsz, mint Liam Gallangher, The Street, Foals és még sokan mások. A síközpont főutcáján egymást érik a szórakozóhelyek. Fiatalok tömegeit vonza a két legnagyobb éjszakai klub: az Aréna és a Schlussel, ahol reggel 6 -ig táncolhatsz, ha bírod!
Fotó: Brück
Fotó: Brück'n Stadl in Mayrhofen Facebook oldala

Chamonix, Franciaország

1924-ben az első téli olimpiát rendező síterep nem csak meredek lejtőiről, drámai tájairól és a káprázatos porhóról híres. Az alpesi síelés szülőhelyén több, mint 30 bárban vezethetjük le a feszültséget az adrenalinban bővelkedő csúszások után. A fiatalabbak közkedvelt bárjai: az Elevation 1904, Moö és a Chamber Nouf. A legnagyobb klub: L'Amnesia egészen hajnal 4-ig tart nyitva. Ide a belépő ingyenes, kivéve azokon a napokon, amikor habpartit, vagy fehérnemű showt tartanak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Hotel Arena csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
A négycsillagos Hotel Arena közvetlenül a maribori sípályák lábánál található, a kétüléses lift völgyállomásnál. Szolgáltatásai: étterem, bár, pezsgőfürdő, szaunák, fitneszterem, relaxációs terem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vilaraj
Felújított alpesi stílusú apartmanok és szobák az erdő szélén, csendes helyen, csodás kilátással a Dráva-völgyre, a maribori sífelvonótól 7,7 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Forest Hotel Videc csillagcsillagcsillag
Újszerű, 3 csillagos hotel a maribori kiskabinos lift felső állomása közelében, 300-500 méterre a sípályáktól. A vendégek kedvezményesen használhatják a szomszédos Bolfenk WellNest Centrum szolgáltatásait!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.