Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hinterstoder és Wurzeralm - a téli élmények világa

2013.10.18. (x) szponzorált cikk

Hinterstoder és Wurzeralm - a téli élmények világa Hinterstoder és Wurzeralm síterepe ugyan egy eldugottabbnak számító hely Felső-Ausztriában, mégis érdemes felfedezni! A Totes Gebirge gyönyörű környezete, a könnyű megközelíthetőség és a modern infrastruktúra tökéletes keveréke lehet egy nagyszerű síüdülésnek!
Hinterstoder és Wurzeralm Felső-Ausztriában, Budapesttől mindössze kb. 500 km-re található, és nagyon kényelmesen, szinte egész úton autópályán megközelíthető!

Hinterstoder síterep legmagasabb pontja eléri a 2000 métert, így biztosítva az ide érkező síelőknek és snowboardosoknak a hóbiztosságot, mintegy 40 km-nyi sípályán.
Hinterstoder "testvérterepe", a közeli Wurzeralm további 22 km-t kínál a téli sportok szerelmeseinek, méghozzá gyönyörű panorámával párosítva. Ráadásul itt található a világ leggyorsabb siklója, amivel szempillantások alatt a síterep központi hegyállomásán találhatjuk magunkat. A hely sokoldalúságát többek között a modern beszállást segítő eszközök, változatos lesiklópályák, 21. századi infrastruktúra, könnyű megközelíthetőség, csodálatos panoráma és a sok látnivaló adja.
A síterep különösen nagy hangsúlyt fektet az ide érkező családok kényelmére. Egyértelműen pénztárcabarát megoldást kínálnak a kisgyerekeseknek, ugyanis 10 éves korig (2004-es születés) a felnőtt bérlet mellé csupán egy "Hóemberjegyet" kell kiváltani a gyerkőcöknek, ami mindössze 2 euróba kerül naponta, és már kezdődhet is a csúszás!
A legkisebb tanulók számára kialakított SunnyKids Parkban könnyedén és játékosan tehetőek meg az első lépések és csúszások. Síterepszerte rengeteg hütte kínál egy kis pihenést vagy napfürdőzést, és persze a helyi specialitásokat is kipróbálhatjuk.
A Hinterstoder kiváló adottságait hangsúlyozza, hogy Felső-Ausztriában egyedüliként Világkupa megrendezésére is alkalmas pályával rendelkezik, de ezenkívül is olyan nagyszerű elemekkel várja a sportolókat, mint a snowboardos Fun Park valamint egy "Fun Slope", ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt különleges lecsúszást garantál.
Wurzeralm ma is igazi titkos tippnek számít ami a természetes havat kedvelőket illeti. Mindenek előtt a családosok, és azok, akik igazi régimódi síélményeket keresnek, itt biztosan optimális körülményeket fognak találni!
A vasárnaponként megrendezett családi napokon nyereményjátékokon, különleges akciókon és programokon lehet részt venni! Ez igazi kihagyhatatlan ajánlat!
Persze a környék azoknak is tartogat ötleteket, akik a telet inkább a lejtőktől távolabb töltenék: hótalpas túrák, sífutás vagy egy romantikus lovas szánkózás is megoldható!

További információk elérhetőek a www.hiwu.at oldalon.

Rauris Különlegesen kedvezményes családi szállásajánlatokról a www.skisport.com oldalon tájékozódhat!
KOMMENTEK

Szállástipp
Alprima Aparthotel Hinterstoder
Új 2-8 fős Alprima Aparthotel apartmanok Hinterstoder kiskabinos liftjétől 500 méterre találhatók. 250 m²-es wellness részleg szaunákkal és pihenőszobákkal, zsemleszerviz, gyermek játszószoba, mosókonyha gondoskodik a vendégek kényelméről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.