Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar - Alsó-Ausztria legmagasabb síterepe

2013.12.16. (x) szponzorált cikk

Hochkar - Alsó-Ausztria legmagasabb síterepe Izgalmas sípályák és hóborította téli táj - így fogadja vendégeit Hochkar a téli hónapokban. Ez a nagyszerű, határközeli Alsó-Ausztriai álomvilág 1800 méteren található hegyállomásával a tartomány legmagasabb és egyik leghóbiztosabb síterepének számít.
Hochkar nem csupán legendásan biztos hómennyiségéről ismert, több osztrák világbajnoki síző is itt tette meg az első lépéseit, jobban mondva csúszásait. Az ide érkező síelők azonban nem csak a kiváló edzési lehetőségeket és a gondosan kezelt pályákat élvezhetik itt. Hochkar természetesen a családosokat és a kezdőket is szívesen látja, sokszínű, minden tudásszintet kielégítő pályáin senki sem fog unatkozni. A legkisebbek havon töltött szórakozását egy külön kiépített Gyerekvilág biztosítja.
Aki viszont az átlagosnál több izgalomra vágyik, az kipróbálhatja Hochkar valamelyik szűzhavas lejtőjét vagy vadonatúj freestyle parkját is.

Hochkaron a vendéglátás sem elhanyagolható - az ősi síkunyhóktól a modernebb éttermekig és a síelés utáni órákban megtelő bároktól, mint a JoSchi Bar vagy a Latsch'n Alm, egészen a híres gyors betérőkig - itt minden megtalálható.

A nagy hóbiztosságot természetesen modern hóágyú gárda is elősegíti - ezzel a Hochkaron december elejétől egészen április végéig minden adott a sí élvezetekhez!
Hochkaron óránként 16.000 személyes kapacitással 9 felvonó szállítja Önt a völgyállomásoktól, 1380 méterről 1800 m magasra. Ennek köszönhetően általában minimális várokozási idő mellett élvezhetjük a pályán töltött órákat.
  • 5 négyszékes felvonó (3 futószalagos beszállással)
  • 1 kétszékes felvonó futószalagos beszállással
  • 2 csákányos felvonó
  • 1 kezdő/gyermekfelvonó
  • 1 varázsszőnyeg
Pályák a Hochkaron
A pályák teljes hossza mintegy 19 kilométer. A könnyebb, kezdő vagy újrakezdő pályáktól, a carving és hullámos, nehezebb pályáktól egészen a Thomas-Sykora lejtőig, a pályák sokrétűsége változatosságot is jelent.

Elérhetőségek:

Hochkar Bergbahnen GmbH, 3345 Göstling/Ybbs 46
Tel: +43 (0)7484/2122-0 Fax-DW 30
info@hochkar.com, www.hochkar.com
Rauris Kihagyhatatlan családi ajánlat: Minden 10 év alatti gyerek ingyenesen kaphat szállást és síbérletet! Részletek: www.skisport.com!
KOMMENTEK
Brockey | 2013.12.17. 23:00
Én voltam itt, jó hely. Különleges mikroklímája van, amiatt hóbiztos. Kényelmes az ülősliftek miatt. A 9km-es szerpentin lehet probléma havazás esetén. Ha síkos az út és megállsz, nem biztos, hogy újra el tudsz indulni. Szerencsére én az alsó parkolóig feljutottam. A maiak közül Kathrin Zettel kezdte itt a pályafutását.
georg | 2013.12.29. 11:03
Évek óta kóstolgatjuk, kedveljük, de ebben a szezonban egy komoly hiányosságot látok. Nincs Skiline Hochkaron. Talán a tulajdonosváltás az oka? Tudja valaki?

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.