Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hüttekirálynők és hüttekirályok, válasszatok birodalmat!

2019.09.19. 2022.09.30. sielok.hu | frissítve: 2022.09.30.

Noha még messze van a tél, mégis itt az ideje, hogy álmodozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttük a legfrankóbb kis hüttebirodalmakat. Mindenki válasszon egyet magának és képzelje el, hogy ott lakik. Magas élet az Alpokban. Gyerünk!
Privát wellness-álmok: Alpenpark Turracher Höhe

Az Alpenpark Turracher Höhe Karintia és Stájerország határán található, Turracher Höhe-n. A 45 házikó legtöbbje pár száz méterre van a felvonótól, de a legtávolabbitól is mindössze 1300 métert kell sétálnunk. A gyaloglás okozta fáradalmakat viszont azonnal kipihenhetjük hazaérve, és ehhez még az ajtón se kell kimennünk. Mindegyik luxusapartman saját spa részleggel rendelkezik, van infraszauna, esőzuhany és pezsgőfürdő is, így semmiképpen sem kell osztozkodnunk a tradicionálisan naturális módon szaunázó osztrák vendégekkel.
Ajánlatot kérek erre a szállásra 
Új! Wellness & luxus a köbön, Schladmingban Bergresort Hauser Kaibling

Az újonnan átadott üdülőkomplexum Hauser Kaibling lejtőin található, ahol 4 fős kisházaktól kezdve, egészen a 10 fős, saját kültéri kismedencével ellátott haciendákig bármit választhatsz! És ha elég volt már a szaunázásból, vagy pezsgőfürdőzésből, csak csatolj fel és a hütték mellől indulva már be is csúszhatod a Schladming 4 hegy 123 kilométeres pályarendszerét!
Ajánlatot kérek erre a szállásra 
Ahol csak a jakuzziban pezseg az élet: Feriendorf Murau

Az önálló, újszerű faházak Murau városka nyugati külterületén találhatóak, Kreischberg síterepétől 10 km-re. Ezt a birodalmat azoknak ajánljuk, akik nem szeretik sokakkal megosztani a királyságot, és a háborítatlan, nyugodt pihenés hívei. Itt ugyanis néhány házacskán kívül csak a hóborította hegyek lesznek a szomszédaink. Szintén alapfelszerelés a fürdőszobából nyíló finn szauna, a merészebbek pedig megmártózhatnak a szabadtéri pezsgőfürdőben is.
Ajánlatot kérek erre a szállásra 

Luxushütte szaunával: Hagan Lodge - Altaussee-Loser

Átfagytál a pályán? Nem érzed a lábad a hidegtől? A Hagan felsőkategóriás szállásai saját szaunával várják haza uralkodójukat. A falu 46 házból áll és közvetlenül a pálya mellett fekszik. Gyönyörű házak, rengeteg fény és hütteérzés.
Ajánlatot kérek erre a szállásra 

Woody Park - Murau - Kreischberg

Bár a Woody Park házai nem pályaszállások, a felszereltség bőven kárpótol az autózásért. Mitől magas az élet a Woody Parkban? Nos, van télikert, szauna, jacuzzi és kandalló. Ha még mindig nem lenne elég a jóságból, akkor reggelire házhoz rendelhetjük a friss péksüteményt is. Szerintünk menő.
Ajánlatot kérek erre a szállásra 

Monarchia Park – Lachtal

A Monarchia egy nagyobb hüttepark, aminek előnye, hogy közvetlenül a csákányos felvonó mellett helyezkedik el, egy piros és egy kék pálya találkozásánál. A komfortzónánkból sem kell messzire kilépnünk, mivel magyar nyelvű recepcióval is fel vannak szerelve. Ha nincs kedved folyton woistdas-ozni, és nem gáz, ha egy központi épületig kell elslattyogni, ha úszni vagy wellness-ezni szeretnél, akkor itt jó helyen leszel!

Ajánlatot kérek erre a szállásra 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.