Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Játékosan sportos - az ezerarcú Präbichl

2017.12.19.

A Präbichl síarénában a carving és a mélyhó szerelmesei, freerider-ek, profik, kezdők, mini sízők - a kicsiktől a szeniorokig minden korosztály megtalálja a számára ideális pályákat, így az egész család együtt élvezheti a síelés felszabadító élményét.
Barátságos családi lejtők, kitűnően kezelt top pályák, a "Polster" és "Die Wilde" vadabb lejtői - Präbichl síterepén minden téli sportoló megtalálja a maga "játszóterét" a síaréna változatos terepviszonyainak köszönhetően.

Az extrémebb sportolóknak szinte kötelező program a "Funslope" rengeteg hullámának, meredek lejtőjének, és persze az óriás csiga kipróbálása, sőt a bátrabb gyerekeket Kids Up&Down-Box is várja!

A lelkes kis síelők első csúszásait a Foxiland gyermekbirodalom garantálja. A "szörnyerdő" rejtélyei és szeszélyes lakói a gyerekeket és szüleiket egyaránt elvarázsolják.

Az Alpfox síiskola hamar pályaördögöket farag gyermekeinkből. Modern és egyben játékos tanítási módszereikkel a kicsik is nagy örömmel és izgalommal, könnyedén tanulhatnak meg síelni.
A Wadl'n hütte csapata jól megszokott friss és házias ételeivel, így kellő energiával látja el egész nap a pálya szerelmeseit.
Präbichl Bergbahnen GmbH
Web: www.praebichl.at | E-mail: office@praebichl.at
Berg & Skischule Präbichl
E-mail: skischule@alpfox.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Erzberg Alpin Resort
Az Erzberg Alpin Resort 2015-ben nyitotta meg újra kapuit, Eisenerz településen, a Münich - völgyben 75 modern, felújított apartmannal várja vendégeit, melyek mindössze 12 km-re helyezkednek el a Präbichl sítereptől.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Alpenrose
Felújított sportszálló emeletes ágyakkal és saját fürdős szobákkal Präbichl sípályáitól 300 méterre. Kisállatbarát 4-5 fős szobák félpanziós ellátással is foglalhatók. Klubszoba, darts, csocsó és bár a vendégek rendelkezésére áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.