Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kosútka: családbarát síterep a határtól csak 75 km-re

2018.01.15. SKI centrum KOŠÚTKA

Az egész évben nyitva tartó Košútka Park egy újonnan épült vendégházzal várja vendégeit a Salgótarjántól csupán 75 km-re fekvő Košútkan: 57 vendégágy és egy ízletes házi készítésű ételeket kínáló étterem is helyet kapott az üdülőközpontban.
Košútka Hriňová kis városka mellett, a Podpolanie régióban található a természet ölelésében (a Vepor-hegységnél). Előnye, hogy télen is könnyen elérhető, hólánc nélkül is, 2 nagy parkolójának befogadóképessége több, mint 150 autó. Kiváló fekvésének köszönhetően ideális kiindulópontja a környékbeli túráknak.

Az üdülőközpont része, a Košútka sícentrum 503 - 723 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, alkalmas kezdő síelők és haladók számára egyaránt. 4 különböző kategóriájú pályán síelhetünk, melyek közül a leghosszabb 1.140 méteres, és különösen szép panorámát nyújt a Polana-hegységre és az egész régióra. A legfiatalabb síelők segítségét egy húzólift is szolgálja.
Az egész síközpont hóágyúzható, a leghosszabb kivilágított pályáról pedig esti síelés közben csodálhatjuk meg a környékbeli hegyvonulatokat.
Az adrenalin kedvelők kedvező hó helyzet esetén a SnowPark ugratóit és további elemeit is kipróbálhatják. Természetesen sí-és snowboard felszerelés kölcsönzés is rendelkezésünkre áll a központban. Azok részére, akik Košútka síterepén szeretnének megtanulni síelni vagy csak fejleszteni tudásukat, bátran ajánljuk tapasztalt oktatóinkat! A síiskolán kívül óvodát is üzemeltet a síterep. Ha megéheztünk vagy egy kis frissítőre vágyunk, látogassuk meg a Košútka Vendégház éttermét, közvetlenül a sípálya aljában. Gyorséttermet a pálya felső részén találunk, melyhez egy fűtött terasz is tartozik.
Rauris Kosútka síközpont - kapcsolat:
Web: www.kosutka.sk - magyar nyelven!
E-mail: penzion@kosutka.sk, Tel.: +421 905 77 33 44
KOMMENTEK
BAnna | 2018.01.24. 11:17
Kosutka Sícentrumnak köszönet ezért a figyelemfelkeltő cikkért! Belelkesültem és meg is néztem a honlapjukat, ahol meglepetésre még a tavalyi árakat találtam:

http://www.kosutka.sk/hu/cennik
admin3 | 2018.01.25. 11:19
Kedves Anna,
Azt az információt kaptuk, hogy ugyanezek az árak érvényesek a 2017/18-as téli szezonban is, az évszámot nem írták csak át. Kértük, hogy korrigálják ezt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.