Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: a PARK SNOW vendégkártya előnyei

2012.02.02. 2015.01.05. | frissítve: 2015.01.05.

Donovaly: a PARK SNOW vendégkártya előnyei A PARK SNOW vendégkártyát akkor kapnak a vendégek, ha szállást foglalnak bármelyik partner szállodában Donovalyn és környékén.
A kártya előnyei:
  • kedvezmények 3 és 6 napos síbérletre a PARK SNOW Donovalyn
  • kedvezmények síkölcsönzőkben, síiskolákban, élményfürdőkben
  • további kedvezmények a www.parksnow.sk weboldalon.
Hogyan lehet beszerezni a PARK SNOW Cardot?
A kedvezményekre jogosító vendégkártyát síközpontunkba való érkezése előtt a szállásadónál rendelheti meg, melyet a recepción, vagy az infócentrumban vehet át. A kártya összege 2,20 EUR (Áfával együtt). A vendégkártya igénylés feltétele, hogy minimum 2 éjszakára foglaljon szállást partnereinknél. Természetesen, minden vendég (6 éves kortól) megkapja a saját kártyáját, így mindenki élvezheti a kártyával járó kedvezményeket! Minden Donovaly Park Snow szezonbérletet vásárló vendég automatikusan megkapja a vendégkártyát. Továbbá a kártyát bárki megvásárolhatja az infócentrumban 3,90 Euróért (Áfával együtt).

Hogyan működik a PARK SNOW Card vendégkártya?
Egyszerűen! Csak vigyék magukkal kártyájukat és igazolják vele magukat partnereinknél, majd élvezzék ki a vele járó kedvezményeket! Minden PARK SNOW CARD elfogadóhely matricával van ellátva, ezenkívül az elfogadóhelyek listája megtekinthető a www.parksnow.sk weboldalon.

További információk: a www.parksnow.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.