Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Patscherkofel - Innsbruck szomszédságában

2013.11.25. (x) szponzorált cikk

Patscherkofel - Innsbruck szomszédságában A Patscherkofel síterep a téli olimpiákról ismert Innsbruck városától csupán 10 percre található. A változatos pályáknak és lehetőségeknek köszönhetően garantált a fantasztikus síüdülés.
Az Innsbruckból pár perc alatt elérhető Igls településről indul egy kabinos felvonó, mely a kb. 2000 m-es magasságban lévő hegyállomásra szállítja a síelőket, ahol csodás panoráma nyílik Innsbruckra, és a környező hegyekre. A kabinos felvonón kívül 2 db ülő- és számos húzólift található még a síterepen. A 18 km-es összhosszal rendelkező pályák kiváló körülményeket nyújtanak, hiszen a modern hóágyúk hóbiztossá teszik a sokszor változékony időjárású régiót.
A síterep különlegessége, hogy bármilyen sítudással rendelkező ide látogató (akár kezdő, akár profi vagy versenyző) megtalálhatja számára az ideális pályát.
Kezdők és gyermekek részére 3 gyakorló pálya áll rendelkezésre. Síiskolák, képzett síoktatók segítenek elsajátítani ezt az élménydús téli sportot.

Közvetlenül a panorámalift végállomásánál, 2200 m-en található egy nagy területen elterülő snowpark. Az XDouble Chill hüttében pihenhetnek meg a vendégek, ahol bizonyos eseményeknél grillezés és DJ-k garantálják a még jobb hangulatot. Nem sok olyan síterep létezik, amely ilyen szinten veszi ki szerepét a téli sportok történelméből: az egyik legkiemelkedőbb esemény az 1964 és 1976-ban itt megrendezett Téli Olimpiai Játékok a legendás Franz Klammerrel, vagy az 1998/99-es ÖSV-csapat győzelme a Weltcup Super G-ben, és természetesen a 2012-ben megrendezett 1. téli ifjúsági olimpiai játékok sem maradhat ki a sorból! Számos hütte, panorámakávézó és étterem kínál pihenést és gasztronómiai élvezetet a síterepen, ahol a tiroli specialitásokat is kipróbálhatjuk.
Rauris Különlegesen kedvezményes családi szállásajánlatokról a www.skisport.com oldalon tájékozódhat!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.