Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Premium Switzerland Svájc legjavát kínálja

Luxus üdülés, exkluzív villák és szolgáltatások milliomosoknak

2008.09.26. sielok.hu

A Premium Switzerland Svájc legjavát kínálja Privát családi ebéd 3000 méter magasan egy gleccseren? Hétvége egy exkluzív villában Svájc legmenőbb síterepén komornyikkal, szakáccsal és síoktatóval? Ha van olyan szerencsés anyagi helyzetben, hogy megfizesse az alpesi ország top szolgáltatásait akkor feltétlenül olvasson tovább!

Zombori Péter, magyar származású fiatal üzletember, a Premium Switzerland képviselője a héten Budapesten járt, hogy a Svájci Turisztikai Hivatallal közösen tartott sajtótájékoztatón mutassa be a luxus igények kiszolgálására szakosodott cég szolgáltatásait.

A Premium Switzerland és a Schweiz Tourismus együttműködésének eredményeként létrejött egy, az egész világon egyedülálló, különleges szolgáltatásokat nyújtó VIP központ. A kínálat középpontjában a szolgáltatások és termékek prémium szegmensének azon képviselői állnak, amelyek külföldön egyet jelentenek Svájccal és az országra jellemző luxussal. A tehetősebb turisták igényeihez igazítva a Premium Switzerland az alpesi ország legjavát kínálja a Svájcba látogató vendégeknek, válogatott szakértők szolgáltatásaival kombinálva. A rendkívüli szolgáltatások gyűjtőhelye a www.premiumswitzerland.com honlap. Az adott területek szakértői – az orvosi kezelésektől a különböző oktatási formákon át egészen a wellness és spa világáig – személyre szabott ajánlatokat állítanak össze és igény esetén teljes körű szervezést és gondoskodást is biztosítanak az utazás előtt és alatt egyaránt.

A VIP szolgáltató központ működése és tanácsadó tevékenysége elsősorban a megbízhatóságon alapszik. A Schweiz Tourismussal – Svájc nemzeti idegenforgalmi marketing szervezetével – való együttműködés védjegyként szolgál a Premium Switzerland vendégek számára a kimagasló minőségre és a megbízhatóságra. Egy hétvége St. Moritzban a Suvretta lankáin egy exkluzív villában, ahol a barátokat is vendégül lehet látni? Egy orvosi kivizsgálás tetőtől talpig Svájc legjobb magánklinikáján? Svájc legjobb magániskolái az utódok számára? A Premium Switzerland hozzáférhetővé teszi Svájc legjobb ajánlatait, aminek köszönhetően a vendégek a legexkluzívabb oldaláról ismerhetik meg az alpesi országot.

Az ajánlatokat a Premium Switzerland által működtetett honlapon tanulmányozhatják át és foglalhatják le az érdeklődők. Az igényes utazók itt megtalálhatnak minden információt, segítséget és címet, hogy svájci látogatásuk minden egyes apró részletét megtervezzék. Amennyiben kérdések vagy speciális kérések merülnének fel, egy szakértőkből álló csoport áll telefonon vagy e-mailben a vendégek rendelkezésére. A szakértők segítenek a svájci tartózkodás előkészítésében és igény esetén személyre szabott ajánlatcsomagot is javasolnak. A VIP szolgáltatások esetében a Premium Switzerland központ azonban nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek önállóságára is. A szakértőkkel való konzultáció mellett a vendégeknek természetesen megvan a lehetőségük, hogy közvetlenül lépjenek kapcsolatba a Premium Switzerland partnerekkel, a szállodáktól a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cégekig egyaránt. A honlap igazgatói szintű elérhetőségeket biztosít a vendégeknek, akik így a megfelelő döntési szabadsággal rendelkező személlyel kerülhetnek kapcsolatba. Ennek a különleges funkciónak köszönhetően az érdeklődők közvetlenül, biztonságosan és egyszerűen vehetik fel a kapcsolatot a megfelelő partnerrel, legyen szó egy jól menő bankárról, kórházigazgatóról vagy üzlettulajdonosról.

A Premium Switzerland komoly hangsúlyt fektet arra, hogy a kínálatban szereplő prémium termékek és szolgáltatások legjobb szakértőit foglalkoztassa. Elismert specialisták foglalkoznak a külföldi vendégek kívánságaival az utazás, a pénzügyi szolgáltatások, értékesítés, orvosi kezelések, spa és wellness, oktatás, rendezvények és művészetek terén. „A mi vendégeink nem egy általános tudással rendelkező tanácsadóval beszélhetnek, hanem az adott terület egy igazi szakértőjével, aki a legmagasabb szinten tud segítséget nyújtani” – emelte ki Peter Zombori, a Premium Switzerland alapítója és igazgatója. A kínálatban különálló szolgáltatások és egyénre szabott ajánlatcsomagok is szerepelnek az üdülés egész időtartamára szóló gondoskodással egybekötve. Legyen ez egy villa saját komornyikkal a Genfi-tó partján, egy beszélgetés a kollégium igazgatójával, egy testreszabott orvosi kezelés vagy egy találkozó az ajánlott bank megbízható alkalmazottjával.

A Premium Switzerland a különleges VIP szolgáltatásokat nyújtó svájci cég, a Mehrwert Services terméke. Az együttműködés a Schweiz Tourismussal, Svájc nemzeti idegenforgalmi marketing szervezetével alátámasztja a szolgáltatások kimagasló minősége iránti igényt. Az „American Express” pénzügyi szolgáltatásokat kínáló vállalkozással való kooperációnak köszönhetően pedig az egész világon elérhető a megcélzott vendégkör és könnyedén bemutathatóak a Premium Switzerland szolgáltatásai. Ebből a célból alkották meg a Premium Switzerland bemutatkozó mappáját, amely egy minőségi kiadvány mellett tartalmaz egy pendrive-ot is, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a Premium Switzerland honlapjára. A bemutatkozó mappákat a Mehrwert Services partnerein keresztül juttatják el a válogatott vendégkörhöz. Olyan emberek segítségével tehát, akiknek a megbízhatósága és pontossága a célcsoport számára már egy korábbi találkozás alkalmával bebizonyosodott.

A bemutatkozó mappát megkapják még ezenkívül az American Express válogatott Centurion-kártya tulajdonosai is. A Premium Switzerland kiadvány a Schweiz Tourismus hálózatán keresztül is eljuttathat a potenciális ügyfélkörhöz. Ebből nemcsak a Premium Switzerland nemzeti és nemzetközi partnerei, hanem Svájc, mint márka és prémium desztináció is profitál.

Mely országokban látja a legnagyobb potenciált a Premium Switzerland szolgáltatásokat illetően? - kérdeztük Zombori Pétert budapesti előadása után a Gerbaud-ban.

- Egyértelműen Oroszországban, az arab térségben és Amerikában van a legnagyobb potenciál. Tudjuk, hogy évente több mint 400.000 orosz polgár utazik külföldre orvosi kezelések céljából. Az gyógyítás terén nyújtott szolgáltatásainkkal segíthetünk megtalálni a legjobb orvosokat, ajánlatot tudunk beszerezni a költségekre vonatkozóan és meg tudjuk szervezni a kezelés komplett lebonyolítását. Az USA-ban például nagyon keresettek az exkluzív svájci villák – különösen „komplett szolgáltatási csomaggal”, vagyis komornyikkal, szakáccsal, síoktatóval. Nemrégiben Oroszországban jártam, ahol nagy érdeklődést tapasztaltam, és úgy gondolom, és ezért is érkeztem Budapestre, hogy Magyarországon is él egy olyan réteg, amely vevő lehet exkluzív, top minőségű szolgáltatásainkra.

Bővebb infó: www.premiumswitzerland.com

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.