Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó ötletek a sípályákon és az alpesi kalandparkokban

2012.05.24. Biró Ágnes

Ausztria turisztikai sikerességének kulcsa a gyönyörű tájak mellett egyértelműen az, hogy tudják hogyan használják ki ezeket az adottságokat. A természetet télen-nyáron érdekessé teszik a vendégeik számára: tanösvényekkel, kilátókkal, témaparkokkal, aktív sportolási lehetőségekkel dobják fel.
Mókás díszítőelemek Galsterbergen
Az alsó-ausztriai Pronatour Kft. a Skiareatest díjazottja lett idén a legjobb "marketing", "ötletek és megvalósítás", valamint "kreativitás" kategóriákban. A cég Európa szerte foglalkozik különféle szórakozási lehetőségek és szabadidős létesítmények kiépítésével, mint pl. élményútvonalak és tanösvények, kiállítások, téli díszítőelemek telepítése (pl. sípályák mentén állatfigurák), kilátók, különféle színes témaparkok, sportolási lehetőségek, vagy ami épp a megrendelő fantáziájában megszületett... Az izgalmas kis tanösvények főleg kisgyerekes családoknak ajánlottak, hiszen az út mentén elhelyezett kreatív játékok élvezésén kívül a gyerekek a természetről is egyszerűen tanulhatnak. A Pronatour kilátói garantáltan egy életre szóló élményt nyújtanak. A hegyek, melyekre épülnek, már önmagukban is lélegzetelállító kilátást biztosítanak, a kilátók pedig felteszik az i-re a pontot különleges formáikkal, kivitelezésükkel. A síelő szülőknek bizonyára nem mondunk újdonságot azzal, hogy manapság majd' minden síterepnek van már gyerekpályája, ami a gyerekek ízlésének megfelelően általában különféle állatfigurákkal, színes elemekkel van berendezve. A Pronatour természetesen ebben a témában is otthon van. A családias témaparkok szintén a gyerekek kedvencei lesznek. Ezek a parkok általában különböző, sokszor interaktív kiállításokkal, extravagáns játszóterekkel és játékos kísérletekkel várják a kicsiket. A sportos felnőttek számára pedig izgalmas kaland- és akadálypályák épülnek szerte Európában a Pronatournak köszönhetően.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Der Ulmenhof
2015-ben felújított, igényes, 2-8 fős apartmanok Gosauban, Dachstein-West síterepétől 2,5 km-re, az ingyenes síbusztól 30 méterre! Az apartmanok a téli szezonban 7 éjszakára foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Aquamarin csillagcsillagcsillag
A szálloda Bad Mitterndorfban található, síbusszal, vagy autóval 5 percre a legközelebbi sílifttől. A nap végén haza síelhetünk egészen a szállásig megfelelő hómennyiség esetén. Szolgáltatások: étterem, bár, szauna, WIFI, ping-pong, csocsó, darts.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.