Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rogla: a síelés & wellness hazája

2016.01.27. sielok.hu

Ha hóbiztos, családias helyet keresel, akkor a szlovén Alpok hangulatos síterepét, Roglát Neked találták ki! Profik és kezdők, illetve gyerekek számára egyaránt érdekes, a fárasztó síelés után a Terme Zreče wellness fürdőben, majd elérhető árú, kényelmes pályaszállásokon pihenhetsz meg.
A Terme Zrece külső, fűtött medencéi
A Terme Zrece külső, fűtött medencéi

Miért éppen Rogla?

  • az Alpok Magyarországhoz legközelebb eső előhegysége, így Budapestről könnyen, gyorsan, mintegy 4 órás autóúttal elérhető
  • hóbiztos, késő ősztől egészen a tavasz kezdetéig síelhető
  • jól kezelt pályák, melyeket teljes egészében hóágyúzni tudnak
  • családias, gyermekek és tanulók számára a legideálisabb választás rengeteg kék pályával, síiskolával és gyakorló liftekkel
  • a síelés & wellness egy helyen megtalálható, hiszen a Terme Zreče wellness fürdő Rogla síterepe mellett, 16 km-re található, ahová ráadásul az ingyenes síbusszal könnyen eljutunk

Rogla - hóbiztos síelés 100 napon át

Rogla azok közé a síterepek közé tartozik, ahol a felnőttek és gyermekek egyaránt megtalálják számításaikat, igazi kikapcsolódás az egész családnak.
A síterep 1.050 m és 1.517 m között között fekszik, érdekessége, hogy szezononként legalább 100 napon át biztosít hóbiztos, tökéletesen előkészített 12 km-nyi pályát, ahol 11 húzólift és 2 négy üléses felvonón közlekedhetünk.
Emellett hatalmas előnye, hogy Budapestről gyorsan elérhető, szinte végig autópályán, majd arról letérve 30 km-t utazva a hangulatos hegyi úton.

Családias síterep Kids Snow Park-kal

A kezdőket rengeteg lankásabb kék pálya, gyakorlóliftek, természetes és hóágyúzott jól kezelt pályák és természetesen síiskola is várja. A Hotel Planja-nál síkölcsönzés és szerviz is rendelkezésünkre áll.
A snowboardosoknak és freestyle sízők sem fognak unatkozni: a Rogla Fun Park a Mašin Žaga pálya bal oldalán félcsővel, 15 különféle extrém elemmel, ugratókkal és sok sok mással színesíti a kínálatot!
Az éjszaki síelést is kipróbálhatjuk csütörtöktől-vasárnapig a Jasa és Košuta pályákon 17-21 óra között.
Roglán a gyerekek sem unatkoznak, az új Kids Snow Park síkörhintával, játékos akadálypályával várja a lelkes kicsiket, akik új kihívások közepette tanulhatják a síelés rejtelmeit kitűnő oktatóktól.

Ha Rogla, akkor pályaszállás!

Roglán a hegy tetején elhelyezkedő szállodáktól pár méterre már indulhatunk is a lejtőkön lefelé, hiszen az egyszerű, de annál hangulatosabb házikóktól a 4 csillagos hotelig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szálláshelyet, közvetlenül a pályák mellett.

Pályaszállások Roglán:
Hotel Natura**** - Rogla legújabb szállodája, melyet 2014-ben adtak át
Hotel Natura**** - Rogla legújabb szállodája, melyet 2014-ben adtak át

All in One: Síelés és wellness egy helyen

Jól tudjuk, az egész napos síelés után milyen jól tud esni egy pihentető wellness élmény. Itt Roglán ezt is megtehetjük: a Terme Zreče fürdő 16 km-re helyezkedik el Rogla síterepétől, ahová ingyenes síbusszal juthatunk el kényelmesen, kb. fél óra alatt, 1.600 m2-en, 27-35 fokos termálvízzel várja a pihenni vágyókat.
Szolgáltatások:
  • kültéri és beltéri termál medencék, gyermekmedence
  • szauna világ: finn szaunák kristály- és fényterápiával, gőzfürdők, infrakabin, fűtött kerámia ágyak, pihenőszoba
  • masszázsok, különféle kezelések, beauty center
  • fitnesz részleg
Akinek ezek után Roglán síeléshez és wellnesshez támadt kedve, ajánljuk a következő csomagajánlatot:

SKI & SPA csomag
  • szállás
  • félpanziós ellátás
  • síbérlet
  • korlátlan termál medence használat
  • busz transzfer Zrece - Rogla között
  • ÁR: 51 €-tól / fő / éj
Részletek:
Villas Terme SKI & SPA csomag
Hotel Vital SKI & SPA csomag
KOMMENTEK
barack78 | 2016.01.31. 12:54
Éveken keresztül jártunk Roglára kezdőként, mert nem volt még felfutott, túlzsúfolt, nagyon jó áron kínált jó kikapcsolódást, szuper volt a kaja, a szállás és hóbiztos volt a pálya. Kezdőknek tökéletes hely. Viszont az utóbbi években nagyon megdrágult és lelakott lett a Planja, a pályák semmit sem fejlődtek, a hütték méregdrágák lettek, a Jurgovoval továbbra sem foglalkoznak, a hóbiztosság már csak legenda. Családdal még mindig jó pár nap, de ezért az árért Ausztriában már jóval jobb pályákat találni, meg hát aki egyszer síel egy fokkal komolyabb pályán, annak nem kell mondani, hogy Rogla pályaszínvonala egy vicc, említésre se méltó.
Observer | 2016.02.08. 14:59
Ha megnézzük a környékbeli, szlovén síterepeket, még mindig Rogla az egyik leghóbiztosabb szerintem. Igaz, nem egy Obertauern, de szerintem nem érdemes az osztrákokhoz ilyen szinten hasonlítgatni, mert teljesen más Roglának a funkciója, haladóknak nyilván nem fog életreszóló élményeket kínálni, viszont tanulásra tökéletes.

Az árral sem értek egyet, szerintem még mindig kedvezőbb, mint Ausztria hasonló nagyságú helyei. A hütteárakról nem is beszélve, egy osztrák leves áráért itt kapsz egy finom és kiadós lepényes balkánburgert és akkor az italárakat még nem is hoztam fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Planja Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Rogla Hotel*** a 10-es számű ülőfelvonó hegyállomásánál található. A hotelben egy-, két- és háromágyas, családi szobák, lakosztály és apartman közül választhatnak a vendégek. Étterem, wellness és sportcentrum is rendelkezésre áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Rogla Hotel csillagcsillagcsillagSuperior
A Rogla Hotel a 10-es számű ülőfelvonó állomásától 100 méterre található. 88 db kétágyas szoba fürdőszobával (zuhanyzóval és hajszárítóval), telefonnal, minibárral kábel tv-vel és internet csatlakozással. A szobák közül 15-höz erkély is tartozik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Villas Terme
A Villas Terme Roglától 16 km-re, a Zrece termálfürdő szomszédságában található, csendes, parkos környezetben. Apartmanok és szobák is foglalhatók. Étkezés és wellness szolgáltatások a szomszédos hotelben igénybe vehetők.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.