Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming-Dachstein - Síelés első osztályon

2018.10.30. sielok.hu

Mesebeli téli tájak, szívélyes vendéglátás és a világ egyik legprofesszionálisabb síparadicsoma vár a Schladming-Dachstein régióban. Összesen 230 kilométernyi hóbiztos pálya, 88 sílift és 100 pálya menti hütte biztosítja a korlátlan síelés élményét.
Fotó: Peter Burgstaller
Fotó: Peter Burgstaller
A régió szívében található a Schladming 4 hegy síhinta, mely összeköti Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen és Reiteralm hegyeit. Ezen kívül Fageralm, Ramsau am Dachstein, Dachstein gleccser, Galsterbergalm, Stoderzinken, Riesneralm és Planneralm gondoskodik a változatos pályákról. Az alpesi síelés mellett a sífutók számára is gazdag lehetőségeket tartogat a sírégió.
Fotó: Martin Huber
Fotó: Martin Huber

Ski amadé - Ausztria legnagyobb síélménye

Egy síbérlettel 760 kilométernyi síélmény – ezt nyújtja a Ski amadé régióbérlet. 270 modern sílift és 365 jól karbantartott pálya várja lélegzetelállító hegyi kilátással a síelőket és a snowboardosokat.

Téli kalandok a sípályákon kívül

A régió azokat is vonzza, akik a síelésen kívül más élményekre is vágynak. Akár a sípályakészítés kulisszatitkaiba lesünk be, akár egy szánkózásra vagy hótalpas túrára nevezünk be a hófödte tájakon, mindenképp kalandos üdülésben lesz részünk.

Aki szívesen kipróbálna valami újat, azokat várja a fatbike! A fatbike, széles kerekű mountain bike, mellyel kitűnően lehet havon is biciklizni. Hobby-kerékpárosoknak és profil downhilleseknek egyaránt izgalmas programot kínálnak a vezetett fatbike-túrák.
Fotó: Martin Huber
Fotó: Martin Huber

Ahol a legízletesebb a síelés

A hangulatos hütték és fogadók tradicionális ételekkel és a tipikus stájer vendégszeretettel várják a látogatókat. Összesen 100 hütte található a sírégióban, melyek mindegyike egyedi bájával és rusztikus hangulatával bűvöli el az odalátogatókat. A házigazdák szívvel-lélekkel készített stájer finomságokkal és kulináris ötletek sokaságával várják a betérő vendégeket. A bőséges és kiadós levesektől a császármorzsán keresztül a házi stájer sajtos fánkig - mindenki találhat kedvére valót.

Digitális innováció

A Schladming-Dachstein régió innovációs képessége kiváló digitális kínálatokban mutatkozik meg. Három friss példa erre egy interaktív 3D-s kártya, egy 240 nyári és téli túrajavaslatot bemutató alkalmazás és egy „adat-síszemüveg” integrált kijelzővel. Ezek a technológiák megkönnyítik a vendégek számára az önálló tervezést és tájékozódást, és így hoznak létre az üdüléshez hozzáadott, valódi értéket. 300 elérési pontjával a Schladming-Dachstein üdülőrégió ingyenes wifi-hálózata a legnagyobb Ausztriában.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.