Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kinderland, hófánk, funpark, szánkópálya is van Stuhlecken

2016.01.13.

Stuhleck nemcsak a Fischbacher Alpok legmagasabb hegye, hanem Ausztria keleti részének legnagyobb síterepe is egyben. A síterep rengeteg lehetőséget kínál és folyamatosan fejlődik, ebben az évben 250 ezer eurót költöttek pályabővítésre, az infrastruktúra és a hóágyú-géppark fejlesztésére.
Semmi kutya - Stuhleck kabalafigurája | Forrás: stuhleck.com
Semmi kutya - Stuhleck kabalafigurája | Forrás: stuhleck.com

Rengeteg havas móka vár

A síelés és snowboardozás mellett alternatív sportolási lehetőségeket nyújt a hófánk és az öt kilométer hosszú szánkópálya. A levegővel töltött gumi hófánkban ülve vagy a szánkópályán lecsúszva gyönyörködhetünk a csodálatos, hófödte tájban. Ez a fajta kikapcsolódás nagyon népszerű - különösen a gyerekek körében, ezért a felvonó dizájnját a síterep kabalafigurái, "Semmi kutyus és barátai" ihlették.

A gyerekek azonban síelni is szeretnek, erre pedig a "Semmi’s Kinderlandban" van lehetőségük, ahol biztonságos körülmények között sajátíthatják el a síelés alapjait. A téli sportokat kedvelő felnőttek rendelkezésére áll egyebek mellett négy ülő- és öt húzólift, valamint két 5 kilométer hosszú, egybefüggő lejtő 1000 méteres szintkülönbséggel.
Forrás: stuhleck.com
Forrás: stuhleck.com

Funparkok minden igényre

Összesen négy funpark található Stuhlecken, ezek közül a Beginners Funpark és a Shredwood Forrest készült a kezdők és az óvatosabb duhajok számára. A tapasztaltabb riderek és freeski kedvelők pedig a Weißenelfabfahrt pálya melletti Lakeview Park és a kivilágított Blue Tomato Snow Parkban tombolhatják ki magukat.

Aki le szeretné filmezni az ugrásait, annak csak meg kell nyomnia a Buzzer-Cam gombot, s máris elindulnak a kamerák, melyek a ridert két szögből veszik fel. A felvételek közvetlenül letölthetők a www.stuhleck.com weboldalról, ahonnan elküldheted a barátaidnak vagy visszanézheted később, hogy kielemezhesd a figurákat.
Forrás: stuhleck.com
Forrás: stuhleck.com

Stuhlecken mindig online lehetsz

Az új HotSpotoknak köszönhetően a liftállomásoknál és a W11 Panorámaétteremben ingyenes WiFi áll rendelkezésére azoknak, akik fényképeket küldenének az otthoniaknak, vagy csetelni, böngészni szeretnének két csúszás között.
Forrás: stuhleck.com
Forrás: stuhleck.com

Síbérlet árak

A teljes árú napijegy 40.5 euróba kerül. Azok a fiatalok, akik 1996 és 1999 születettek 36 euróért válthatnak napijegyet, az 1999 és 2007 között született gyerekeknek pedig 25,5 euróba kerül egy napi síelés. A 2009 után született csemeték pedig szülői kísérettel ingyenesen látogathatják a síterepet.

A síjegyre 2 euró a letéti díj, mely a sérülésmentes kártya leadása után visszajár. A síterep parkolójában ingyenes a parkolás.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Stuhleckblick
2 db, egyenként 4 fős, kb. 50 m2-es modern üdülőház, kb. 80 méterre a legközelebbi stuhlecki húzólifttől és sípályától! Felszereltség: saját hordószauna, nappali, 2 db hálószoba, wifi, smart TV.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.