Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Grand Tour of Switzerland - fedezd fel Svájc legjavát!

2015.05.21.

A Svájci Idegenforgalmi Hivatal és a most induló Grand Tour of Switzerland kampány 2015 tavaszán mutatta be az alpesi ország több mint 1600 kilométernyi túraútvonalát. A Grand Tour of Switzerland 44 látványos helyszínt és vonzó kirándulási célpontot köt össze Svájc leglenyűgözőbb útvonalai mentén.
A Grand Tour of Switzerland azoknak a Svájcba érkező látogatóknak szól, akik szeretnék egyetlen út során felfedezni az ország szinte minden szépségét: az alpesi falvaktól a festői szépségű városokon át a türkizkék tavakig. Az útvonal tizenkét szakaszból áll, és az ország 44 kiemelt fontosságú pontjára vezet el. A változatos és látványos útvonalon bejárható valamennyi turisztikai régió, és egyben Svájcnak mind a négy nyelvi régiója.
A túraútvonal keresztülvezet 5 hegyi hágón, érint 22 tavat, 11 UNESCO világörökségi helyszínt és 2 bioszféra-rezervátumot. A Grand Tourt végigjárva meglátogathatók városok és falvak, megtekinthetők művészeti és építészeti emlékek, természeti és történelmi fontosságú helyek. A több mint 1600 kilométer hosszú útvonalra három határ menti városban - Basel, Genf és Chiasso - lehet rácsatlakozni, és már maguk a városok is rengeteg látnivalót kínálnak.

Középpontban a felfedezés

A Grand Tour of Switzerland bejárható szinte minden tömegközlekedési eszközzel, de hossza és magasabban vagy távolabb fekvő részei miatt főként autósoknak és motorkerékpárosoknak lehet kényelmes. Látnivalók az út mindkét oldalán találhatók, de középen a Grand Tour áll. A magas színvonalú közúti infrastruktúra, és a legnagyobbrészt széles és mindig biztonságos utak kiválasztása nem nagy feladat. Autópálya és a tranzitút van elegendő, útvonalat csak akkor kell kijelölni, ha tényleg van értelme - összegzi Gaudenz Thoma, a szövetség elnöke, a Grand Tour of Switzerland útvonalai kijelölésének forgalomtechnikai szempontjait.
A Grand Tour of Switzerland bejárható szakaszonként, de lefoglalható az egész utat tartalmazó csomagban is. Az utazásszervezőknél már megtalálhatók a vonzó ajánlatok, és 2015 kora tavasztól a www.MySwitzerland.com/grandtour címen az út kalkulálható és foglalható. A főszezonra ajánlatos a szállodai helyeket előre lefoglalni. A programot már 115, megfelelő elhelyezkedése alapján kiválasztott szálláshely támogatja, ahol a Grand Tour of Switzerland vendégei kedvező parkolási lehetőséget is találnak.

Egész Svájcnak és egész Svájcért

Svájcot a méretei eleve egy ilyen túrára predesztinálják, annyira kis távolságra találhatók egymástól a látnivalók - mondta Gaudenz Thoma. A Grand Tour of Switzerland szövetség foglalkozik a hosszú távú termékfejlesztéssel és a minőségbiztosítással. A testület tagjai a svájci turisztikai régiók igazgatói, vagyis a teljes Schweiz Tourismus. A Schweiz Tourismus viszonteladóként világszerte forgalmazza a Grand Tour of Switzerlandot, a 2015-ös és 2016-os nyári kampány részeként. A Schweiz Tourismus vezérigazgatója, Jürg Schmid leszögezi: „az általunk kifejlesztett a Grand Tour of Switzerland egyedülálló termék, melynek célja, hogy bemutassa Svájc sokszínűségét.”

A Grand Tour of Switzerland-ot számos eszköz népszerűsíti, például imázsfilm, sajtóhirdetés, plakátok, weboldal (www.MySwitzerland.com), mobileszközökre (okostelefon/tablet) optimalizált információk, a 2015-ös nyári magazin, a Hallwag Kümmerly + Frey útvonaltérképe, továbbá útikalauzok a különböző turisztikai vásárokra.
KOMMENTEK
tothlevente | 2015.05.24. 08:35
Mi ősszel tettük meg ennek a körútnak a 3/4-ét. Basel, Neuchatel és Luzern maradt ki. Gyönyörű ország, még visszamegyünk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.