Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar szurkolói EB falu nyílik Puy St. Vincentben

2016.05.04. 2016.05.08. sielok.hu | frissítve: 2016.05.08.

Magyar szurkolói EB falu nyílik Puy St. Vincentben Puy St. Vincent a legnépszerűbb francia síterep olvasóink körében. Az alpesi síközpont a júniusi foci EB alkalmából magyar szurkolói faluvá változik. Az egyhetes fesztivál során sportos és zenei programok kíséretében lehet szurkolni a magyar csapatnak. Hajnalig tartó bulikat és vízparti programokat is ígérnek a szervezők.
A francia-olasz határtól 35 kilométerre található barátságos kis francia falu, Puy-Saint-Vincent ad otthont a magyar szurkolói EB falu fesztiválnak 2016. június 17-24 között. Nemcsak azokat várják, akinek van jegye a magyar meccsekre, hanem azokat is, akik alpesi környezetben, több ezer honfitárssal együtt szeretnének szurkolni a magyar válogatottnak.

Sőt, akár azokat is, akik csak elkísérnék focirajongó barátaikat, hiszen a szervezők rengeteg alternatív programmal készülnek. A közös meccsnézésen kívül sportolási lehetőségek, kényeztető és wellness programok, tengerparti és egyéb kirándulások, esti bulik és koncertek várják az vendégeket. A helyszín a mesés alpesi környezetben fekvő Parc Aux Etoiles apartmankomplexum, ahol minden körülmény adott egy aktív, sportos nyaraláshoz.

Foci minden mennyiségben

A magyar meccsekre jeggyel rendelkezőket külön buszok szállítják majd a meccsek helyszínére, Lyon-ba és Marseille-be. Az első mérkőzés az Izland-Magyarország összecsapás lesz, mely június 18-án, szombaton 18:00 órakor kezdődik. A másik csoportmeccs, a Magyarország-Portugália pedig június 22-én, szerdán, szintén 18:00 órakor fog kezdődni.

Ez idő alatt a szurkolói faluban is felpezsdül a hangulat, óriás kivetítőkön izgulhatjuk végig a meccseket, utána pedig szakértők, aktív és egykori sportolók fognak majd értékelni. Ezen kívül egyéb szakmai programok és kerekasztal-beszélgetések is lesznek.
Emellett sportprogramok széles választéka is várja majd az érdeklődőket: kispályás foci, lábtenisz, dekázó verseny, csocsó, ügyességi játékok.

Zenei és esti programok

Az esti programok keretében fellép többek között Rakonczai Imre, Dobrády Ákos, Hevesi Tamás, Hevesi Imre és a Hevesi Happy Band, DJ ESD, DJ Whiteboy és Arató András is. A koncertek után hajnalig tartó party és tematikus bulik lesznek minden este.

Vízparti programok és kirándulások

A vízpart szerelmesei sem maradnak programok nélkül. Minden nap fakultatív kirándulási lehetőség áll rendelkezésre többek között a francia Riviérára és a Serre Ponçon-hoz, ami Európa legnagyobb mesterséges tava.
Továbbá Provance-i, Monaco-i, Cannes-i és Nizza-i kirándulásokat is szerveznek.
KOMMENTEK
MakrayAdam | 2016.05.08. 00:11
A francia Alpokban élve 100%-ig támogatom ezt a rendezvényt, de kérlek Titeket maradjunk korrektek:

"A magyar meccsekre jeggyel rendelkezőket külön buszok szállítják majd a meccsek helyszínére, melyek a szurkolói falutól kb. 2-2,5 órányira találhatóak."

Egy irányba:

Bordeaux - 11-13 óra busszal (851km)
Marseille - 4-5 óra busszal (253km)
Lyon - 6-7 óra busszal (345km)
Admin D | 2016.05.09. 11:04
Köszönjük az észrevételt. Bordeaux-i utazás nem szerepel a programban. A másik két helyszín - a forgalomtól függően - 2-3 óra alatt elérhető a szervezők tájékoztatása szerint. Az indulási időpontok egyébként úgy vannak tervezve (délelőtt 11:00), hogy biztosan időben ott legyen mindenki a meccs kezdésre.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.