Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sokszínű téli élmények Krvavecen, Szlovéniában

2015.11.24.

Sokszínű téli élmények Krvavecen, Szlovéniában 1.450 m és 1.971 m közötti magasság, 30 km-nyi tökéletesen kezelt természetes és hóágyúzott pályarendszer, változatos sípályák, sokszínű téli programok: ez Krvavec, Szlovénia legszebb hegyeinek ölelésében húzódó és Ljubljanahoz legközelebb fekvő síterepe, ahol sok-sok érdekes aktív sportprogram vár.
Felejthetetlen síélményekkel gazdagodhatunk a gyönyörű szlovén hegycsúcsok ölelésében a Krvavec sícentrumban. A síterep a környék legimponzánsabb kilátásával és jól kiépített pályáival 1.450 m és 1.971 m közötti magasságban ad kiváló lehetőséget mind a természetes, mind a hóágyúzott terepen való síeléshez. Krvavec síközpontja 30 km-nyi tökéletesen kezelt pályáján évi 100 sínapot biztosít az ide látogatóknak. A sípályák változatosak, így egyaránt alkalmasak hobby és profi sízőknek, valamint kezdőknek is.
Krvavec sícentrum a Cerklje na Gorenjskem régióban található, mindössze 25 km-re a fővárostól, Ljubljanatól, és csupán 8 km-re Brnik repülőterétől.
Ha aktív téli kikapcsolódásra vágysz, Krvavec számodra a legjobb választás. A síközpontban található síiskola sokrétű síórákat kínál, legyen az: alpesi síelés, carving, telemark vagy snowboard. A gyerekek élvezhetik a gyermekjátszóteret, a gyors síelés szerelmesei pedig kipróbálhatják az időmérővel ellátott sípályát, ezzel megtapasztalva az adrenalinnal dúsított verseny feelinget. Az sem probléma, ha nincs saját felszerelésed, hiszen a helyi síkölcsönző üzletek mindennel ellátnak a fejed búbjától egészen a lábujjadig.
Krvavec pályarendszere madártávlatból
Krvavec pályarendszere madártávlatból

Akiknek az egész napos síelés vagy snowboardozás nem jelent elég kihívást, kipróbálhatják magukat a Krvavec Snow Parkban. Azok a sízők és snowboarderek, akik még nem túl tapasztaltak a trükkök, ugratók és hasonló elemek világában, és azok, akik már gyakori látogatói a snow parkoknak egyaránt élvezni fogják a Krvavec Snow Parkot.

Az éjszakai szánkózás is nagyszerű mulatság a megvilágított lejtőkön péntek és szombat esténként, illetve a téli szünet ideje alatt minden nap. Hogy fokozhassuk a hangulatot, az éjszakai szánkózás ideje alatt a síterep vendéglátó egységei is nyitva vannak. A hótalpas túrák is különösen népszerűvé váltak a hófedte terepeken. Ezzel még mindig nincs vége a téli programoknak: hóbringázás, szauna a Hotel Krvavecben, éttermek, bárok tovább színesítik az itt eltöltött napjainkat, amiket garantáltan nem fogunk elfelejteni!
Krvavec számos szálláslehetőséget kínál közvetlenül a sípályák mellett, vagy a közeli falvakban.

További információ és szállásfoglalás: www.rtc-krvavec.si

Végül egy kis útravaló: ha barátokkal, egyedül vagy akár a családoddal utazol aktív téli pihenésedre, Krvavec rengeteg lehetőséggel és felejthetetlen élményekkel vár!
Rauris Krvavec Unitur Ski Resort - kapcsolat:
Tel.: +386 4 25 25 911
Web: www.rtc-krvavec.si
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Krvavec csillagcsillagcsillag
A 2009-ben felújított Hotel Krvavec a krvaveci sícentrum szívében, 1600 méteres magasságban található, három ülőlift találkozásánál. Szolgáltatások: szauna, társalgó, étterem, 400 m²-es terasz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Terme Snovik apartmanok csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos apartman komplexum, közvetlenül a Terme Snovik gyógyfürdő/aqua park mellett, a Krvavec sítereptől 25 km-re. Szolgáltatások: jól felszerelt apartmanok, wellness részleg, WIFI, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Penzion Jagodic B&B csillagcsillagcsillag
3 csillagos, családias panzió néhány km-re a krvaveci sítereptől, 1-5 ágyas szobákkal, reggelis ellátással és közös konyhahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.