Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli üdülés és wellness az Alacsony-Tátrában

2023.01.28. Slovakia.travel

Idén télen is sok-sok élménnyel, újdonsággal vár az Alacsony-Tátra. Aki a síelés után egy jó kis pihenésre, wellnessre, vagy szórakozásra vágyik, megéri ide ellátogatnia: Tatralandia és Besenova Aquapark. A wellness centrumok környékén széles szállodakínálat várja a síelőket.

TATRALANDIA - Kaland és szórakozás

Attrakciók és élmények a vízben és szárazon az év 365 napjában, 15 perces autóútra Szlovákia legjobb síközpontjától, Chopok - Jasnától. Csúszdák, termál medencék, normál és tengeri vízzel, kilátással a tátrai hegycsúcsokra. Pihenés, szórakozás, kaland, családi paradicsom egy helyen a liptói Tatralandiában. A legnagyobb szlovák aquapark már 13 éve az ideális családi üdülések színhelye. A Tropical Paradise-nak köszönhetően az üdülőknek már nem kell rettegniük a kedvezőtlen időjárástól, mivel az új teremben a klíma minden helyzetben állandó. Ez a különleges trópusi sziget 4.600 m2 nagyságú emeleti felületen terül el tengeri kagyló formában 30°C átlagos hőmérséklettel és eredeti trópusi növényvilággal, a legnagyobbak egyenesen Floridából.
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
A család minden tagja megtalálja a magának való kikapcsolódást: adrenalin a csúszdákon, légzőcsöves merülés, termálvíz, akciófotók a Tornádo csúszdán való száguldásról, szörfözés hawaii hullámokon (már 6 éves kortól), természetes pedikűr Garra Ruffa halacskákkal - mind csak töredéke a Tatralandia által a téli szezon folyamán nyújtott szolgáltatásoknak. A valódi felfrissülést a Tiki bár egészíti ki egyedülálló légkörével, friss koktélokkal és egyéb frissítőkkel.

Pálmafás pihenőtereken lazíthatunk, ha megéhezünk, a Paradiso étteremben egzotikus specialitásokat is megkóstolhatunk, a medencékben pedig a Barbados bárban frissülhetünk fel. A fürdő érdekessége továbbá, hogy tetőpalástként egy speciális fólia került felhasználásra, ami teljes áttetszőséget biztosít, ennek köszönhetően napozni is lehet, miközben meseszép tátrai látképben gyönyörködhetünk.

Az aquapark mellett található a Tatralandia Holiday Village szálláskomplexum, ahol hangulatos kis faházak és apartmanok várják a vendégeket 700 férőhellyel, és AQUA-SKI busz szállítja őket Jasná lejtőire díjmentesen.

GINO PARADISE BESENOVA - A geotermikus energia hazája

A geotermikus energia kihasználásán alapuló vízi paradicsom Liptó régió területén fekszik, Besenyőfalu (Besenova) fürdőfalucskában, 9 km-re Rózsahegytől (Ruzomberok). Egész éves pihenést és egyben szórakozást nyújt gyönyörű környezetben, pazar kilátással az Alacsony-Tátrára és Liptói-havasokra valamint a Nagy-Fátrára.

A vendégek kétfajta vízből választhatnak: geotermikus, vagy tiszta melegített víz. Összesen 16 medencéje van - ebből 9 rozsdamentes acélból. 2012 nyarán új adrenalin zóna nyílt meg, ahol 30 m feletti magasságú csúszdatorony található 6 csúszdával, összhosszúságuk meghaladja az 1 km-t. További újdonság a nagy medence műhullámokkal, egyedi sátorfedéssel, a 220 m hosszú Raf river, a Fun bubble pool (a medencében két nagy buborék van, amire felmászhatunk), a kalózhajóban lévő Diving centrum, itt profi búvároktató is bérelhető.
A wellness kínálatra sem panaszkodhatunk:
  • 6 gőz és száraz szauna komplexum inhalációval (gyógynövény, finn, mentol, római, só, száraz) és tepidárium
  • attrakciók: patak ködben, hidro-lábmasszázs, Kneipp-féle fürdő jégeséssel ködben, jakuzzi Amazóniával, Besenyői sziklák, hidro-masszázs zuhanyok, török szappanmasszázs ...
  • európai ritkaság a nyilvánosság számára elérhető fűtött karosszék 24 karátos aranyból.
Ha ez sem volt elég, a fürdő Relax központjában tovább szépülhetünk (masszázsokkal, pakolásokkal, fényterápiával, kozmetikával, manikűrrel, pedikűrrel).

A Gino Paradise fürdő közvetlen közelében található a Hotel Bešeňová*** csaknem 404 férőhellyel. Éttermek, bárok, kávézók, gyorsétkezdék szintén rendelkezésünkre állnak (például Giovanni, Havai Bar).

A Gino Paradies a geotermikus ásványvíz hazája is egyben, a vízi paradicsom föld mélyéből fakadó geotermikus vizeiből került kinyerésre az egyedi ásványvíz. Köztudottan jótékonyan hat a mozgás- és légzésszervekre, kedvező kozmetikai hatása van és a lelkületre is pozitívan hat (a lítium elemnek köszönhetően).

A Liptó régió az egyik legszebb, turisták által legkeresettebb idegenforgalmi régió Szlovákiában. Kulturális és történelmi emlékművek, barlangok, különböző nehézségű turistaútvonalak, egyéb sportolási lehetőségek mind a környék attrakcióit színesítik, így minden évszakban ideális kirándulóhely.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Talberg apartmanok
Újonnan átadott, különleges építészeti kialakítású, modern berendezésű, önellátó 2-4 fős apartmanok az erdő szélén, Tále sífelvonójától 2 km-re, szép kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.