Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok a Val di Fiemme sírégióban

2014.12.10.

A Dolomitokban fekvő Valle di Fiemme sírégióba Bellamonte, Alpe Cermis, Latemar, Lavaze és Passo Rolle síterepei tartoznak. Széles, vastagon hóágyúzott pályák, és kényelmes ülőszékes felvonók jellemzik, az idei évben pedig számos újdonsággal és meglepetéssel kedveskednek vendégeiknek.

Latemar

46 km pályájával Val di Fiemme legnagyobb síterepe. Csütörtökön és pénteken 19 és 22 óra között esti síelésre van lehetőség, amelyre a heti és a szezonbérletek is feljogosítanak. Az Alpine Coaster Gardoné egy ugratókkal és hajmeresztő kanyarokkal teli 1 km hosszú erdei szánkópálya, illetve egy 500 méteres télibobpálya is található a területen. Az obereggeni bobpálya az elmúlt két évben megújult, egy gyalogos ösvénnyel látták el, valamint kedden, csütörtökön és pénteken éjszaka kivilágított.

November 29-én megnyílik az Obereggeni Éjszakai Snowpark, este 7 és 10 óra között várja vendégeit keddenként, csütörtökönként és péntekenként. A tavalyi télen tönkrement Gardoné-Passo Feudo ülőliftet megjavították, idén újra üzembe helyezték.

Alpe Cermis

24 km sípályájával közepesnek számít Val di Fiemmében, igazi paradicsom a gyerekeknek: egy téli vidámpark és egy síóvoda is szerepel a kínálatukban, valamint egy izgalmas, gyerekek számára is könnyen járható hegyi útvonal.

Tavaly óta az Olimpia 3 pálya esti síelésre is alkalmas (19:30-22.30). Továbbá megnyílt az impozáns Cermisfera étterem is, ahol Michelin-csillagos séfek készítik a finomságokat.

Bellamonte

25 km-es pályarendszer, síóvodával és gyermek-snowparkkal. A környéken sítúrázási lehetőségek is vannak, valamint a mozgáskorlátozottak is minden létesítményt könnyedén megközelíthetnek.

Idén megnyílt az 1600 méter hosszú „Fraina” nevű télibobpálya, a meglévő Dolomitica mellett.

További információ és foglalás:
Val di Fiemme Turisztikai Hivatal
Tel.: +39/0462-341419, +39/0462-241111
E-mail: booking@visitfiemme.it
Web: www.visitfiemme.it
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Sole csillagcsillagcsillagSuperior
A Hotel Sole Trentino tartományban, Bellamonte - Alpe Lusia sítereptől kb. 3 km-re található családias hotel. Étterem gluténmentes étrenddel, wellness központ pezsgőfürdővel, szaunákkal. 54 szoba saját fürdővel, akár mozgáskorlátozottak számára is, wifi internet!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.