Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március 3-6.: Utazás Kiállítás és Bringaexpo

2016.02.25.

Március 3-6.: Utazás Kiállítás és Bringaexpo A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 2016. március 3-6. között rendezi meg Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjét. A 39. Utazáson a látogatók 28 ország 320 kiállítójának ajánlataiból válogathatnak. A kiállítás szakmai díszvendége 2016-ban Kína.
A Kína és Közép-Kelet-Európa turisztikai kapcsolatainak fejlesztésért felelős, budapesti székhelyű Koordinációs Központ (TCC) kiemelt szerepet játszik a csütörtöki, szakmai napon. A nap programjában kap helyet a China Tourism Information Day konferencia és egy szakmai szervezeteknek szánt workshop kínai tour-operátorok részvételével. A TCC és a kiállítás programjainak célja, hogy Kína és a közép-kelet-európai régió országai közt szorosabbra fűzze a turisztikai kapcsolatokat és fokozza mind a kiutazó, mind a beutazó forgalmat.

A szakmai program pénteken is folytatódik, amikor a hazai turizmus kerül napirendre. Utazási irodák aktuális kérdéseiről, fejlesztéseiről, marketing eszközökről esik szó az Utazás Fórum konferencián és kerekasztal beszélgetéseken. A belföldi turizmus jövőbeli lehetőségeit kiemelt témaként jelenik meg, valamint a gasztro-turizmus is főszerepet játszik a gasztronómia évében.

Mindezek figyelembe vételével az idei Utazásnak belföldi díszvendége is lesz, ez pedig maga a főváros, Budapest. A kiállítás budapesti, 300 négyzetméteres standján 4 tematika szerint mutatják be a szórakozási lehetőségeket: kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programok. A kollektív standon bemutatkozik a többi között a Budapesti Történeti Múzeum, az Aquaworld, a Csodák Palotája, a Várkert Bazár, több városnéző-busztársaság és a budapesti street food kínálatból is ízelítőt kaphatunk. (Az Utazás kiállításra készülő 48 órás Budapest kártyával a belépés mellett számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe a látogatók.)

Mivel ez az év elsősorban a nyári olimpiáról szól, és a riói sportesemény turisztikai szempontból is kiemelt fontosságú, a kiállítás kulturális díszvendége Brazília lesz. Brazília standján és a kiállítás színpadán szamba táncosok és capoeira „harcosok” gondoskodnak a hangulatról. A tánc mellett megjelenik a gasztronómia is: a standon meghívott séf készít autentikus brazil ételeket, és a látogatók megízlelhetik a Brazíliában kedvelt cachaca-t (kaszasa) illetve a caipirinha-t.
2015-ben nagy sikere volt az Utazás kiállítás játékának, melynek főnyereménye akkor egy Mauritius-szigeteki álomutazás volt. Az idei játékon – egy helyesen kitöltött kérdőívvel – Brazíliába szóló repülőjegyet és utazást nyerhetnek a látogatók.

A szervező Hungexpo Zrt. idén – a látogatóknak szánt változatos programok mellett – a kiállítás szakmai jellegét is erősíti, így ezúttal két szakmai napot is rendez. A csütörtöki és pénteki szakmai napokon az érvényes jeggyel rendelkező érdeklődők, előzetes regisztrációval vehetnek részt.

További információ:
utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

Három kiállítás és két program egy belépőjeggyel

Az Utazás kiállítás egyidejű kiállítása a Bringaexpo és az Afrikaexpo. A kiállítások mellett a Teszt&Go és a Karaván Szalon programokra is érvényes a kiállítás belépőjegye.

Nyitva tartás minden nap 10.00 - 18.00 óráig.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.