Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bemutatkoznak az új Oakley téli bukósisakok!

2017.12.18. 2017.12.19. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2017.12.19.

A MOD5 és MOD3 bukósisakok rengeteg újdonsággal és technikai újítással színesítik a termékkategóriát, és innovatív ötleteinek köszönhetően a MOD5 bukósisak az idei ISPO-n Münchenben elnyerte a legjobb bukósisak címét! Vegyük is sorba a siker okát.
A lejtő legyen a szenvedélyed! - Ez a szlogen vezérelte az Oakley tervezőit a bukósisakok alkotása során. Ezt az élményt teszi biztonságosabbá minden egyes részletével és tulajdonságával az Oakley MOD3 és MOD5 bukósisak!

Ultrakönnyű kivitel

Az Oakley olyan anyagokkal dolgozott a fejlesztés során, amik segítségével egy roppant könnyű sisakokat tudtak alkotni. Egész nap komfortos viseletet biztosít, ezáltal észre sem vesszük, hogy egy bukósisak van a fejünkön. A MOD5 bukósisaknál törekedtek az extra védelemre a súly csökkentése mellet. Ezt egy külön plusz réteg felhelyezésével érték el, ami a leggyakrabban előforduló ütéspontokon nyújt extra védelmet.

MBS (Modular Brim System)

Neked is volt már probléma, hogy a síszemüveged nem illeszkedett a sisakodhoz?
Az Oakley MBS technológia ezt a kényelmetlen érzést is megszünteti. A cserélhető shieldek lehetővé teszik, hogy a kisebb és nagyobb Oakley szemüvegeid is tökéletesen illeszkedjenek a MOD3 és MOD5 sisakodhoz.
A tökéletes integráció nem csak jól néz ki és kényelmes, hanem hasznos is. Ez által a meleg levegő tökéletesen áramlik ki a szemüvegen keresztül a sisakon át, így elkerülve a szemüveged bepárásodását.

MIPS

A MIPS egy szabadalmaztatott rendszer ami arra született, hogy védje a fejedet a bármilyen irányból érkező becsapódások ellen.

Mind a MOD3 és a MOD5 esetében ez egy választható védelem.

Hogyan működik?
A külső héj ütés esetén kis mértékben el tud mozdulni a belső héjtól így tompítva az ütés nagyságát, valamint az esetleges agyrázkódás mértékét..

BOA

A sisak hátulján található jól ismert premium BOA szabályozó segítségével a fejedre igazíthatod a sisakot, ezáltal tökéletesen illeszkedik a fejformádhoz.

FIDLOCK

Az Oakley nevéhez híven még a legapróbb részletekre is figyelt. A mágneses csatot egy pillanat alatt tudod összepattintani akár síelés közben is anélkül, hogy a kesztyűdet le kelljen venned.

Leszedhető fülvédők

A megszokotthoz képest az Oakley fülvédői nem gyakorolnak nyomást a füledre. Így könnyebben hallod az esetleges külső zajokat. A nagyobb kényelem érdekében a fülvédőket akár el is távolíthatod a bukósisakról.

Összegzés
Válaszd bármelyik Oakley bukósisakot, mind a kettő esetében egy technikai újdonságokkal felszerelt kényelmes és kompakt felszerelést kapsz.

Elérhető a hivatalos Oakley partnereknél!
Tulajdonságok MOD5 MOD3
Modular Brim System (MBS) Igen Igen
Síszemüveg-Bukósisak szellőztetés Igen Igen
Dupla rétegű védelem Igen
Állítható szellőztetés Igen
Kivehető belső bélés Igen Igen
Eltávolítható fülpárnázás Igen Igen
BOA270 méretállító rendszer Igen Igen
Fidlock mágneses pánt igen Igen
Modulárisan választható oldalpanel Igen
MOD5 és MOD3 bukósisak
MOD5 és MOD3 bukósisak
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.