Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új Atomic Revent bukósisakok és síszemüvegek

2018.01.17. (x) szponzorált cikk

Az Atomic mindig legendás sílécmárka volt, gyerekkorunkban vágyakozva néztük a színes ARC-síléceket, majd 2000 környékétől a saját lábunkon is megtapasztaltuk a szintén fantasztikus, aszimmetrikus 9.11-es funcarving léceket.
A sílécek után megjelent az Atomic kötés, amiről tudtuk, hogy az ESS V.A.R. kötésekből született és fejlődött tovább egy valóban komoly kötéssé. A sícipők is hasonló utat jártak be: a Koflach felvásárlásával lett saját sícipővonala, ami mára saját fejlesztésként és gyártásként piacvezetővé is vált.

Amikor pár éve megjelentek az első Atomic bukósisakok és síszemüvegek, rögtön nagyon kedvelt kiegészítők lettek. A szemüvegek nagy látóterűek és kényelmesek voltak, nagy fénytűréssel, pl. a kék lencse napsütéstől egészen félhomályig jól működött, valamint a fotokromatikus, amin nem lehetett látni a színváltozást, csak egyszerűen minden fényben kellemes érzés volt viselni.
Atomic Revent síszemüveg
Atomic Revent síszemüveg
Idén újabb nagy előrelépés történt a szemüveg-és bukósisak fronton: a Revent szemüvegek FDL HD lencséje két előnnyel is bír:
  • Az első egy rossz szokást küszöböl ki; aki rendszeresen elfelejti kitenni száradni a szemüvegét, annak az, márkától függetlenül, bepárásodik a két lencse között, ami végtelenül idegesítő jelenség. A Revent lencséi között nincs légrés, a külső fényszűrő és a belső párásodásgátló műanyag közvetlenül egymásra van ragasztva, így kisebb a fénytörés, nagyobb a látótér, és egyáltalán nem párásodik (FDL – Fusion Double Lens)

  • Másrészt a kép benne elképesztő: ha szűrt fényben levesszük, egybefüggő, sima felületet látunk, ha felvesszük, megjelennek a hó részletei, az egyenetlenségek. Nagyon kiemeli a kontrasztot, sokkal könnyebb benne síelni, mert látható, mi jön a lábunk alá (HD technológia).

Az új Revent bukósisak szintén a kényelméről lesz híres: olyan állítást kapott, amivel a gomb megcsavarásával nemcsak hátul igazít a méreten, hanem sokkal egyenletesebben igazítva a méretet körbefut az állítás (LIve Fit + 360 Fit System).
Az új Atomic Revent bukósisak
Az új Atomic Revent bukósisak
Érzésre rendkívül egyenletesen, kényelmesen igazodik a fejhez a sisak, és ami a biztonság szempontjából még fontosabb: érezhetően nagyon stabilan áll a fejen, ráadásul a piaci biztonsági szabványhoz képest 40%-kal nagyobb ütést tud elvezetni, az AMID betéteknek köszönhetően. Dupla rétegű, a külső réteg alatt un. HOLO CORE réteg található, ami egy rácsos foam réteg, ami hihetetlen könnyű, kimagasló az ütéselnyelési képessége, és még a szellőzésben is segít.

Az idei sisakot és szemüvegeket megismerve látható, hogy az Atomic nem pusztán követi a megszokott irányvonalakat, hanem egyértelműen saját irányokat fejlesztenek, igen komoly erőforrásokat megmozgatva.

Bővebb információ: www.atomic.com/hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.