Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

40 éves a stájerországi Loipersdorf termálfürdő

2015.06.01. sielok.hu

Európa egyik legváltozatosabb termálközpontjának alapkövét 40 évvel ezelőtt rakták le. A Loipersdorf termálfürdőt egy tűzesetet követően 30 évvel ezelőtt nyitották meg újra. A fürdő az osztrák-magyar határ közelében, Fürstenfeld faluban található.
Újdonságok a jubileum alkalmából: 2015-ben elmerülhetünk a dallamok világában és olyan dallamterápiás kezeléseken vehetünk részt, mint például a transzperszonális dallamterápia, a szívszimfónia vagy a dallammeditáció. A dallamok és rezgések alapvető részét képezik az életünknek. A zenét, a hangokat és az anyai szív dobogását már magzati korban is érzékeljük, és ezek képezik az első kapcsolatot. Mivel a zenének és a dallamoknak gyógyító ereje van, már az ősrégi kultúrákban is használták a különféle rituálék alkalmával. A dallamterápia a holisztikus gyógyászat egy energetizáló kezelése, amely pszichoszomatikus hatást gyakorol. A terápiás kezelések alkalmával tibeti hangtálakat, gongokat, dobokat vagy sámáni eszközöket használnak.

Emellett részt vehetünk egy életfamasszázson, felkereshetjük a természeti tanösvény mentén található termálforrást, amely a különféle kezelések és aktivitások alapjául szolgál, de részt vehetünk szemináriumokon is vagy a színfalak mögé bekukkantó idegenvezetéseken.

További infó: therme.at
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.