Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A víziparadicsom - AquaCity Poprad

2019.01.15.

Tölts felejthetetlen vízi élményeket a Tátra lábánál az AquaCity Popradban egész évben! Tedd síelésedet még színesebbé, és látogass el az egyedi vízi komplexumba: 13 beltéri és kültéri termál és relaxációs medence, 50 méteres beltéri úszómedence, fitness centrum, 6 vízicsúszda és több mint 350 vízi attrakció!

Újdonság - Virtuális Valóság zóna

Egy speciális szemüveg segítségével különleges sport, utazási, jövőbeli vagy relaxációs élményeket élhetsz át az új „VR zone” / Virtuális Valóság zónában, teljesen elfeledve a valóságos környezetedet!

Fire & Water Wellness & Spa központ

A 2 szintes, több mint 1.590 m2-es wellness részleg a tűz és a víz elemein alapul, két fő része a privát és a party zóna, ahol változatos szaunákban és relaxációs szobákban kényeztethetjük magunkat, mint a különleges szauna show, klasszikus finn szauna, gyógynövényes, gőz, eukaliptusz és Himalája só szauna, infraszauna, vagy felpezsdíthetjük testünket a jégbarlangban.
A privát zóna maximális ellazulásra csábít a „szerelem öble” („Bay of love”) medencéjével, bio kandallós pihenő tereivel, vízágyaival, klasszikus és egzotikus masszázsaival.
A szülők nyugodtan élvezhetik a jól megérdemelt pihenésüket, hiszen a fürdő animátorai minden hétköznap gyermekfelügyeletet biztosítanak. Hétvégente pedig extra programokon vehetnek részt a kicsik és nagyok: versenyek, tánc, edzések, vízi aerobic, Mini Disco.

Kincses Sziget

Az AquaCity Poprad a gyerekekről sem feledkezik meg: új Kincses Sziget nevű medencéjével a gyermekek fantáziavilágába kalauzol: izgalom, kalandok, egzotikus környezet és sós tenger várja a kicsiket. Különlegessége a relaxációs terasz különböző attrakciókkal, ami nemcsak a gyerekek, de felnőttek kedvence is. A kincseket természetesen gondosan őrzik, méghozzá nem is akárkik: Hugo és Boss a vízi paradicsom leguánjai!

A termálvizek és élmények birodalma

Képzelj el egy romantikus fürdőzést a hóesésben, 30-38 °C-os forró termálvízben a szabad ég alatt!
A termál medencék a Magas-Tátra lábainál 1.300 méter mélyen fekvő a geotermikus energiákat kihasználva több mint 20 különböző ásványt tartalmaznak, gyógyítva ezzel az emberi testet.
Beltéri termál medencéket szintén találunk az egyedi komplexumban. A „Kék Zafír” /"Blue Sapphire" zóna kromoterápiája (színterápia) nemcsak szervezetünkre van jótékony hatással, de környezetünk megóvásához is hozzájárul.
Egy luxus részleg is kialakítása került „Kék Gyémánt” /"Blue Diamond" néven, ahol sokféle élményelemet próbálhatunk ki, többek között jacuzzikat, masszázselemeket, vízibárt.
Extra élményt garantál a minden este megrendezésre kerülő 3D lézer show, a 71 méteres „Fekete lyuk” vízicsúszda és az 54 méter hosszú „Twister” csúszda.
Az AquaCity Poprad az egyetlen olyan fürdő, ahol színvonalas hoteleket és egy 50 méteres úszómedencét egy helyen megtalálunk. A medence 26-28 °C-os, 1,2 m – 1,8 m mély, az úszás szerelmesei 8 különböző pályát használhatnak.

AquaCity Poprad hotelek

Próbáld ki 5 hotelünk egyikét: Mountain View****, Seasons***, Riverside***, vagy az új Horizont Hotel**** és Hotel Hills**** Stará Lesná-n – bármelyiket is választod, tökéletes téli kikapcsolódásban lesz részed!

A Mountain View****, Seasons*** és Riverside*** hotelek az AquaCity Poprad fürdő mellett találhatóak, így komplett szálláscsomagokat kínálnak Neked és családodnak: bőséges félpanziós ellátás, korlátlan vízipark és wellness használat, síbusz használat.
Rauris Hotel Horizont**** Alpesi luxus
Új wellness szálloda Stará Lesnán, 2 km-re Tátralomnictól egyedi Mountain Wellness és VIP Sky Lounge-al hotel tetőszintjén.
Web: horizontresort.sk
Rauris Hotel Hills**** - A természet közelsége
A Tátra lábánál, a Lomnici-csúcs alatt fekvő wellness szálloda nyugodt, csenden környezetben várja vendégeit minőségi szolgáltatásaival.
Web: hotelhills.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Praha csillagcsillagcsillagcsillag
A Grandhotel Praha egy több mint 100 éves múlttal rendelkező, ugyanakkor modern és elegáns, minden igényt kielégítő wellness hotel csupán 1 km-re a tátralomnici síközpont völgyállomásától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.