Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kompletten felújították a Római Fürdőt BKK-ben

2007.11.05. sielok.hu

A 2007/2008-as idény kezdetére 14,5 millió eurós befektetéssel építették át a Römerbad termálfürdőt a karintiai Bad Kleinkirchheimben. Az átalakítási munkálatok 2006 őszén kezdődtek meg, és a fejlesztés során egy igazi wellness oázis jött létre.
Römerbad Projekt 2007
Bad Kleinkirchheimben járva-kelve gyakran találkozunk a hely jelmondatával: "A sípályákról a fürdőkbe". A falu közponjában, a déli kabinos felvonó, a Kaiserburgbahn tövében valóban ott gőzölőg a nyitott medence vize, partján a napozóágyakkal. A hely neve Römerbad, ami egyrészt azt sugallja, hogy itt már a rómaiak is élvezték a termálforrások vízét, másrészt pedig azt, hogy ez a wellness nem új találmány.
Az új, római stílusban épülő fürdőrészlegben egy 4000 négyzetméteren elterülő szaunarészleg, masszázsrészleg és szépségszalon épült fel. Miközben a gyerekek egy külső és egy belső élményteremben játszhatnak, a felnőttek a fürdő új, ún. "pihenőtornyában" relaxálhatnak, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a környező sípályákra.

A megújult Römerbad 2007. október 31-én nyílt meg Bad Kleinkirchheim-ben.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Kirchheimerhof csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Abszolút pályaszállás a gyerekliftek mellett. Saját wellness részleg mintegy 2.500 m²-en, melynek szolgáltatással: kültéri fűtött medence, uszoda, pezsgőfürdő, különféle szaunák, gőzkamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Thermenblick apartmanház
Pályaszállás a Bad Kleinkirchheim-i Maibrunnbahn felvonóitól kb. 200 m-re. A szállás 2-5 fős apartmanokkal rendelkezik. Pár percnyi gyaloglásra található kávézó, pékség, étterem, illetve vásárlási lehetőség is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Villa Huber csillagcsillagcsillagSuperior
Felújított, tradicionális Hotel a karintiai Afritz am Seeben, Gerlitzentől 8 km, Bad Kleinkirchheimtól 16 km-re. Szolgáltatásai: finn szauna, pezsgőfürdő, kávézó-bár, étterem, konferenciaterem, borospince, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.