Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

alfer kiemelt beszámolói
alfer
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
Ausztria
Lammeralm
2009.02.23.
Ha valakit érdekel, egy kis beszámoló Lammeralmról.
Szombaton voltunk, egész nap esett a hó. Volt, amikor majdnem térdig érő hóban síelhettünk, érdekes volt... Azért én jobban szeretem a kezelt pályákat, erre rá kellett jönnöm. A pályák tetszettek, bár, egy kis sítudás azért elkel. Jó volt az is, hogy dél körül a ratrak tett pár kört, így sokkal élvezhetőbb lett számomra, sőt baromira élveztük. Meg is lett az eredménye, egy oltári nagy perec, de pár perc múlva magamhoz tértem..:)
A hosszú kék pálya is jó, csak pár részéhez nagy-nagy lendület kellett, hogy ne kelljen gyalogolni, annyira nem volt lejtése. A fekete rész pedig nagyon rövid, nem kellett megijedni attól sem. Összességében jó hely, egy kis kiruccanásra megteszi, bár lehet, ha az egész pályarendszer ratrakolt lett volna, mennyei rébuszokban beszélnék, sőt biztos is! De a sok friss hónak köszönhetően pillanatnyilag elég nehezek a pályák, gondolom mindenhol így van ez.
Kep105....jpg
alfer
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
Jó kis pálya, nekem tetszett, ma voltunk kint. Érdemes kipróbálni, ma például sok szűz terület volt, hiszen esett tegnap vagy 15 cm hó, igaz ez eléggé megnehezítette a dolgát egyeseknek még a pályán is, mivel hiába járták le a ratrakkal, túl puha maradt és hamar fel lett szántva, mintha 2 hete nem kezelték volna...
DE mondom mindennek ellenére nagyon jó kis pálya!
A 4 személyes felvonó meg csúcstechnikának számít a környéken:))
Kep006-a.jpg
Kep007-a.jpg
Kep030-a.jpg
alfer
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
Köszönöm az infót. Annyiban változott a dolog, hogy csak 2 főnek kell majd oktató. Az egyik én leszek:) Szeretném kijavítani az eddigi megrögzött hibáimat, de ez egyedül nem megy ugyebár...
Mi 2.-án voltunk Jakobon. A pálya meglepően jó volt, az idő egy kicsit ködös, de nagyon nem zavart.
Ha nem untatom a többséget, összegezném eddigi szerény tapasztalataimat Jogllandról.
Wenigzell egyszerűen szuper tanulópálya, csak ajánlani tudom minden nagyon - kezdőnek, később már uncsi, de ott még én is profinak érzem magam:)) A pálya közepén lévő hütte is tök jó, ráadásul ide eljöhetnek a nemsíelő kedves családtagok megnézni csemetéiket bukdácsolni a tanulás közben, hiszen ott van a pálya mellett.
Mönichwald már izgalmasabb, a környezet szép, a pálya jó. Itt hiányoltam egy jó kis hüttét, csak egy "boszorkánytanya" van, és a mellékhelység sem egy sterilszoba. Amúgy én elmennék még ide, de családosoknak nemigazán ajánlanám.
St.Jakob a kedvencem. Az én tudásomnak éppen megfelel, néha még sok is:)) A pályák jól karbantartottak. A hütte egy kis füstös körbár, ami tök jó szerintem.
Stralleggen még nem voltam. Majd most szombaton, vagy vasárnap. Ott találkozunk:)
alfer
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
Sziasztok!
Vasárnap St.Jakob im Walde - ra mentünk. Szuper volt a pálya. Úgy délig... Nagyon meleg volt, és a vizes hóból egykettőre finom kisnagy buckák lettek. De egyáltalán nem zavart minket, legalább egy kicsit keményebbre kellett venni a figurát. Összességében nagyon tetszett, és sztem minden tudásszintű emberke nyugodtan mehet oda, mindenki megtalálhatja a neki való pályát. Plussz még nagyon szép környezetben van. A pályára vezető 4 km-es szerpentin egy kicsit parás lehet, ha havas, bár nemtom mennyire tisztítják olyankor. Tehát még1szer leírom: tuti hely!
Kep0512.jpg
Kep0602.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.