Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Fazzoletto kiemelt beszámolói
Fazzoletto
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
ismét egy csodálatos nap a síparkban. egész nap lehetett pörögni, semmi sorbanállás, minimum 15 fok volt, ragyogóan sütött a nap. a hó persze nem úgy csúszott, mint a kifagyott kemény hó, szezonvége hangulat volt, még azt is megkockáztatom, hogy gleccser fíling :) megéri egy szezonzárót csúszni itt, nagyon hangulatos pólóban :)
Fazzoletto
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
Franciaország
Risoul - Vars
2009.02.08.
minden totál pozitív, sehol semmi gond nem volt, se a szállással (bár nem volt nagy) se a kaucióval, hüttékben a kiszolgálással, a pályák minőségével (kivéve utolsó nap, mikor gyakorlatilag nem voltak pályák) se a személyzet hozzáállásával. party mindig volt valahol, voltak rendesen huligánok is, értsd pl éjszaka csöngettek kimegyek (énis kissé feldobott állapotban) és a nyakamba kapom a nagy nyomású tűzoltókészülék teljes víztartalmát... a szomszéd házba meg gyönyörű kilátásunk volt, bár a nap viszonylag keveset sütött. de hatalmas mennyiségű hó esett, nem 30 centi, annyit elmondok előlegben. majd rakok képeket ami ezt alátámasztja :) a lenti hüttékben durvák az árak, de fenn viszonylag jól be lehet kajálni, bár mi nagyon kevés időt töltöttünk benn, de a kamikaze kezemkinyújtomésnemlátomazujjamhegyét hóesésbe azért jól esett egy kis pihi. na meg utolsó nap, egész nap nem lehet bírni megállás nélkül a szűzhavazást. rengeteg a hó, és mikor eljöttünk még mindig szakadt. a parkok szuperek! mindenki megtalálja a maga szintjét, lenn varsban a jib szuper és elég kemény is, fenn vannak mini slideok, durvább korlátok és mindenféle méretű ugratók. risoulban ki is van világítva. a risoul-vars átjutáshoz kell egy kis személyes tapasztalat snowboardos szemmel, mert rá kell jönni hogy melyik pályák a kínzások snowboardosoknak. ha valaki kíváncsi rá leírom a tapasztalatokat. freeride útvonalat bárhol találni, nekünk az egyik legjobbat akkor sikerült megtalálni az erdőben, mikor ki akartuk kerülni a hosszú szenvedős vallont, annyira jól sikerült, h az olimpic inferior alján lyukadtunk ki. van még kérdés?:D ja a húzósok néhol nagyon nagyot rántanak, vannak bennük nagyon durva döntött kanyarok és hatalmas kráterek.... snowboardos szemmel nézve elég durvák. na szerintem ennyi:)
DSCF0678.JPG
DSCF0906.JPG
DSCF0884.JPG
DSCF0646.JPG
DSCF0758.JPG
DSCF0562.JPG
DSCF0892.JPG
DSCF0708.JPG
freeride-a-palyan.JPG
Fazzoletto
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
Ausztria
Goldeck
2006.01.22.
Itt a kérdéseken kívül nem túl bíztató hozzászólások vannak, de most úgy érzem illene megvédenem a helyet. A középső állomáson lévő tanulópályák gyengék, rövidek, csak tanulni jók. De ide fut be a csúcsról induló kék pálya (2es) az eleje inkább piros, de boardosok ne fékezzenek rajta, mert utána annyira sík a terep és ráadásul keskeny, ez nálam pozitívum, kihívás. A fenti pályák jók! Vannak kijelölt freeride pályák, amik pirosak. Csákányosok működnek fenn, nem rángatnak. A pályák fenn viszonylag hosszúak, jól kezeltek, van kellemes kék, piros, buckás-dobálós (nyami) de egyik se jeges túlzottan. A hátsó kéket egy ülős szolgálja ki,( bár már ez a felvonó szolgálhatott jópár évtizeden át... :S) Itt jön a kedvencem a Talabfahrt vagy micsoda. 8,5 km hosszú fekete, nah az felejthetetlen, kezelt, hóágyúzott, ratrakolt, hosszú, valami fantasztikus! A 4 nap alatt végig sütött a nap, pedig volt, hogy a völgyben köd volt. Mikor nem, látszott a Millstatt tó, a havas városok, a környező hegyek, fahatár felett. Az alsó kabinosnál 10-12 között tényleg van sorbanállás, mert csak 15 percenként közlekeik. De utána a feketéről visszaérve nincs sor. És a pályán kevesen vannak. A felvonókezelők barátságosak, nem ordítják le a fejed, ha nem kapod el az első csákányt. Szóval nem kell leírni ezeket a kisebb helyeket se!
a-felso-allomas.JPG
A-deli-oldal.JPG
oda-le-a-feketen.JPG
pihenoresz-a-fekete-kozepe-tajan.JPG
Fazzoletto
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
Ausztria
Arnoldstein
2005.01.28.
Arnoldsteinben voltam. Jó volt. Egész kevesen voltak, a fekete és kék pályák tökéletesek voltak. A pirosak gyorsan kijegesedtek, és csúsztak. A csákányos felvonó adta a formáját, only 2 balesetet okozott az 5 nap alatt. Utáltam ahogy az emberek fényképeznek a balesetnél, nézik, hogy kínlódik a helikopter, mert nem tud leszállni. Mind1, eltértem a tárgyról. Kilátás csodálatos. A szánkópálya használhatatlan, föld, jég és jégkaparék. Pályák szélén nincsenek ugratók, egy kettő, de aki freestyleos az nem élvezné. Voltam Tarvisioban, ahol minden nagyon jó, minden pálya jó, van bébifelvonó, ülőszékes, fedett, korongos, minden. Viszont aki nem tud lejönni feketén, ne menjen fel a piroshoz is, mert nem lehet lejönni felvonóval, max bunyóval. Mi is így csináltuk. A kilátás itt is remek. Zöld pálya is van kisgyerekek részére. És több síterep is elérhető a környéken.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.