Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Shaman kiemelt beszámolói
Shaman
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Ausztria
Lachtal
2012.02.16.
Sziasztok

Február 11-14-ig voltunk Lachtalban.
Az időjárás változó volt,néha a nap is kisütött,de többségében borús,néha havas időnk volt. A Schönbergre vivő 6-os ülőst egyik nap le is állították,először azt hittük a szél miatt,de kiderült,hogy technikai probléma volt. Viszont cserébe aznap bekapcsolták a térképen nem is található csákányost ami a 7-es pálya mellett visz fel.
A Zinken csúcsra felvivő csákányos két nap ment,de ebből csak egyik nap lehetett használni,mert másik nap őrült nagy szél volt,s egyszerűen képtelenség volt széllel szemben felvonózni.
A pályákról.
Viszonylag sok pálya van itt,de nekem nagy bajom volt,hogy "annyira" egyik sem volt hosszú pálya. Ha jól belőtte az ember,akkor 2 perc alatt le lehetett csúszni. Tetszett a szaggatottal jelölt 1 ratrakos túraútvonal,bár ebből sajnos a 3 nap alatt csak a 3-as volt nyitva.
Ami nagyon tetszett az a 8-as pálya melletti kis fenyőerdő,ahol a fák között lehetett tekeregni.

Hiába az osztrák síszünet tömeg egyáltalán nem volt,pedig féltünk tőle. Talán egyszer kellett 3 percet várni. Nem tudom hova mennek ilyenkor az osztrákok (gondolom a nagyobb terepekre),de hogy ide nem az tuti.

Összességében nem rossz síterep,de szerintem 3 nap pont elég rá. 1 hétre már nem mennék ide.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.