Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

hpetya82 kiemelt beszámolói
hpetya82
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2016.02.04.
Hétvégén voltam kint 4 napot szombattól keddig.
Viszonylag kezdő vagyok a kék pályák vonzottak.
A Biela Put-nál lévő pálya azt hiszem minden kezdő álma enyhe lejtés elég széles is csak egy baj van, hogy nagyon népszerű 11 órára nagy a tömeg. A 10 pálya is nagyon jó volt van bent két letörés ami a pálya egyéb részeihez képest viszonylag meredeknek minősül. Sajnos hó itt sem volt sok és az előző heti olvadás miatt a jeges alap ki-ki bukkant. Összességében egy nagyon jó sícentrum, a kiszolgálás a parkolás jól szervezett. A Gopass rendszer pedig szintén nagyon jó. Sokan szidják a szlovák pályákat az ausztriaihoz képest, de én itt ezt a hatalmas különbséget nem tapasztaltam. (persze Ausztriában sem jártam sok helyen) De pl. Mönichkirchenbe is a hét elején a webkamera képe szerint kerülgetni kellett a sárfoltokat.
Talán egy negatívum volt, hogy az éjszakai mínuszokban nem indították a hóágyukat, hogy frissítsék a pályákat, de mivel így is tele volt a pálya nincsenek rákényszerítve.


engem meglepett de ez csak
hpetya82
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
Magyarország
Eplény
2015.02.08.
Sziasztok!

Elsősorban az üzemeltetőknek szólnék. Egyszer voltam nálatok oktatáson tanulópályán és egyszer egy kedd esti síelésen, amikor kipróbáltuk a 7-es és 6-os pályákat. Éppen akkor nem volt túl sok hó rajtuk, ezt csak 2 óra után vettük észre hogy tábla is jelzi (csak saját felelősségre) :-) (de a honlapon is fent volt) , de így is nagyon élveztük. Azt gondolom, hogy Magyarország természeti adottságait figyelembe véve, nagyon profi a hely. A parkolástól a vendéglátáson keresztül szerintem minden jól szervezett. Nyilván mindig van mit fejleszteni, a fórumon nagyon sok építő kritikát láttam. A korábbi hozzászólásokban említett kitáblázás szerintem is jó ötlet és sokat segítene az eligazodásban. Érdeklődnék, hogy a korábban tervbe vett 7-es pálya szélesítés és hosszabbítás előreláthatólag mikor fog megvalósulni.
Kezdőként, jó lenne egy kicsit lankásabb széles pálya, a 6-os alja főleg ha estére picit jegesedik próbára teszi az kezdőt. A 7-es alja ha jól láttam ilyen lesz az interaktív térképen lévő rajz szerint. Nem tudom, hogy realitás-e de nagy álom lenne, ha a később meghosszabbított teljes hetes pálya az 1-eshez hasonlóan telepített hóágyukkal üzemelne.
Összességében gratulálok az üzemeltetőknek és további sikeres szezonokat kívánok!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.