Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

pokmalac1 kiemelt beszámolói
pokmalac1
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Ausztria
Wildkogel-Arena
2014.01.05.
Akkor most 1 kis Wildkogel: először a szánkópályáról:
Mi a brambergi parkolóból mentünk fel (itt lehet szánkót is bérelni - 8 euró/nap). A "Bergstation"-tól induló kék14, a szánkópálya. Szvsz 1x kipróbálható. A pálya elég gyors, vigyázni kell rajta, mert nem túl széles és majomfogó háló sincs a legtöbb helyen. Tekintettel a hóviszonyokra a pálya alsó része műhavas. Az utolsó lift 16.30 körül megy fel, a pálya tényleg kivilágított.
Sípályák: tekintettel a kevés hóra, mindkét oldalon csak Mittelstationig voltak a piros pályák nyitva, de ezek eléggé szét voltak síelve délre, kemények, jegesek voltak.
Kb. 0,6-1m frisshó esetén a terep csoda jó lehet, főként a kék13 lift jobb oldalán, ahol kb. 200-300m széles frd terület van... Belátható, nem erdős.
A kék pályáknál vigyázni kell, a letörések után többször előfordulnak kezdő sporttársak a pálya közepén...
pokmalac1
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Ausztria
Kaprun
2011.05.20.
Tegnap a helyi homepaget meghazudtolva (se felhő, se szél) csodálatos fél napot töltöttünk el a "Gletscher"-en. Sajnos csak 1/2 12-kor indultunk felfelé, de akkor a parkolóban már 24°C és verőfényes napsütés volt. A Panoramabahnnal, majd a Langwiedbahnhoz átgyalogolva és tovább liftezve jutottunk fel az Alpincenterig. Itt is volt kb. +10°C! Felcsatoltunk és a Gratbahnnal felmentünk. Bemelegítésként csúsztunk egy kék1-et. Utána ezt mégegyszer úgy, hogy a kék8b-n lecsúsztunk a 6-os Sonnenkarbahnhoz. Ezt a pályaszakaszt és a liftet utána (14h körül) lezárták, mert a hó elég élvezhetetlen volt. Ezután jött a hab. 4a és b piros. Ezek a pályák a szikrázó napsütés ellenére, még délután is tökéletesen síelhetőek voltak. 15h körül szinte mindenki eltünt. Az utolsó órára max: 10 ember volt fenn. Ekkor indultak felfelé a Pistenraupék (5) rendben tenni a pályákat. Mi pedig módszeresen próbáltunk tönkre tenni a a frissen finiselt pályarészeket mindenféle ívek, nyolcasok és dollárjelek rajzolásával . (gyk: a dollárjel az a, amikor Anya rajzolja az íveket, Benőke (7) meg belehúzza a párhuzamos vonalakat (talpon síelős utánpótlás biztosítva!). 15.30 körül megszólított Atomiclub-os Feri. Kedves, barátságos sporttárs (végre nem szégyenkezve kerültük el a renitensen viselkedő honfitársakat), rövid beszélgetés után még csúsztunk két búcsúzót és 16 körül (akkora egyébként már leállították a fenti lifteket), lecsatolva, léc az ölben módszerrel visszalifteztünk a parkolóba. Képeket majd este feltöltöm.
DSCF2479.jpg
DSCF2504.jpg
DSCF2526.jpg
DSCF2536.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.