Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

zirciveterán kiemelt beszámolói
zirciveterán
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Magyarország
Eplény
2008.02.07.
Hello mindenkinek !
Hát nagyon kéne a pályára ötven centi friss hó ,
akkor lenne király!Még Dachtsteinből (gossau ,Russbach)is idejönnének a labancok sielni !Emlékszem a régi szépidőkre amikor még nőnapkor is sieltünk és még a hóágyut fel sem találták.annyi hó volt ,mindenhol lehetet jönni!
Nem volt ratrak de volt zirci siklub ! Lelkes emberek profitorientáció nélkül tették a dolgukat!/gondolok itt SOOS LACI bácsira ,sajnos már nem él.Mürkl Lacibára,a Bittmannokra ,Mühlbauer testvérekre,és még sok régi öregre akik még 200-as levente léccel felvonó nélkül kezdték a sielést!
Először betapostuk a havat /az ifjuk ha nem tudják azt jelenti oldalazva felmentünk a hegyre/ aztán szépen sorban egymás után lecsusztunk kiélvezve a magunk által készitett pálya minden centiméterét! Az ütközés , sibaleset türelmetlenkedés ismeretlen fogalom volt akkoriban.Három négyszer lejöttünk azt eltelt a nap es mar sötét volt! Ekkor még megvolt a sielés meghittsége! Ma már csak a lecsontositott élvezet maradt!/Nem is adnék fevono bérletet annak aki legalább egyszer nem megy fel gyalog a tetejére !/A hegyet tisztelni kell!!! Kevesebb lenne a türelmetlen magyar a felvonóknál! Aki pedig beelőz a várakozó sornál ,annak a hátán eltörnék egy sibotot!
Ezekért a dolgokért utálnak bennünket szlovákiában és egy két helyen a világban!
Remélem lesz még jó hó februárban és sikerül megrendezni az elmaradt versenyeket,ezzel egy kis szint vive a hazai sisport életbe !
Sziasztok! Jó időt FRISSSSS havat!
z.veteran.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.