Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

zombi444 kiemelt beszámolói
zombi444
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
Egy kis beszámoló. Kedden délután érkeztünk és örömmel láttuk hogy nem csak mi vagyunk ilyen hülyék hogy szakadó hóban -13C-ban és szeles időben kimerészkedtünk síelni. A zord időjárás ellenére egy jó kis délutánt töltöttünk el. Nem sokan voltak, így kiélhettük magunkat. Sikerült minden pályát kipróbálni. A 2-es kicsit itt-ott kikopott, de ennek ellenére is folyamatosan csúszkáltak le rajta. Annyi kellemetlenség volt hogy a hóágyúk nyomatták ezerrel a havat, dehát mikor csinálják ha nem most? Véleményem szerint a 3-as pálya volt a legjobb. Nem volt annyira kibuckásodva mint az 1-es. A kifelé vezető utat épp előttünk sózták. Visszafelé már kicsit nagyobb hótakaró maradt meg de nem volt vészes. Annyit konklúzió a végére hogy ma 3 óra alatt többet csúsztam mint 2 hete szombaton egész nap. Aki teheti hétköznap menjen, mert hétvégén úgyis fullra tele van a pálya. Bár láttam hogy fel vannak szerelve az 1-es melletti csákányosak is. Ez jó. Mondjuk amióta felvonó van még egyszer nem húzattuk fel magunkat. Hiába no. Elkényelmesedik a magyar gyerek ha megszokja a jót :)
zombi444
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
Úgy alakult hogy egy napot eltölthettem ezen a síterepen. Hát igen. Van különbség hazai természeti adottságok meg-e között. Nagyon jó pályák vannak, változatosak. Nem elég egy nap hogy besíeld az egészet. Hétköznap mentünk, és kb 10 órakor csatoltunk. Sajnos a pályák minősége nem volt a legjobb. Havazhatott már vagy két napja, mert a ratrakolt pályán volt vagy 15 cm friss hó ami már akkor fel volt buckásodva, amikor megérkeztünk. Kicsit nehézkes volt a síelés mert egész nap esett a hó és eléggé borult volt az idő is meg a szél is fújt, így nem mindig vettük észre a kikerülendő buckákat. Lett is belőle pár seggelés. A pálya legfelső részén hóesés, tejköd és oltári szél fújt. Nem is igazán lehetett ott síelni, egyszerűen nem lehetett 5 méternél tovább látni. De a kaja nagyon jó volt. Személyenként kb 25-30 Euróból fullra lehet enni magad meg ihatsz egy sört és kávét is, elég jó a választék, de azért nem kell extrákra számítani a önkiszolgálóban. A személyzet angolul is beszél, még a konyhás öregnéni is. Ez jó. Elkövettünk viszont egy hibát. Az 1-e parkolóban hagytuk a kocsit, és hát lekéstük az utolsó lefelé menő liftet. Ez nagy baj volt, mert abba a parkolóba nem lehet lecsúszni. És a kettes parkolónál ahol kilukadsz a pálya alján, nincs kitáblázva hogy merre van az egyes. :) Úgyhogy maradt a nap végére egy jó kis fél órás bakancsban gyaloglás. Mindenesetre a befizetett tanulópénz ellenére is azt hiszem ez az első számú síterep amit még Pestről érdemes egy napra meglátogatni. Persze az ideális minimum 3 nap lenne. Ja és még Csopakot nem láttam, lehet az átveszi az első helyet. Majd kipróbálom azt is ha minden jól megy :)
zombi444
3 élménybeszámolót írt
3
7 éve tag
A mai nap történései pár mondatban. Változatos idő volt, délelőtt esett a hó, aztán köd, aztán pici napsütés. A hó elég tapadós volt 10 óra környékén, persze ha ilyen hülye az időjárás csodát ne várjon az ember. A panorámafelvonó nagyon király. Én azt hittem hogy meghagyják a tányéros felvonót is vele párhuzamosan, és aztán dönthetne az ember melyik sorba áll be, de tévedtem. Rengetegen voltak ma. Volt egy időszak mikor már kényelmetlen volt a pályán haladás és több bukás is volt amiatt hogy a lassabb sízők és a tempósabbak nem fértek el egymás melett. A kajálda előtt brutális sor állt. Ez a kolbászsütős dolog jó ötlet lenne amit az előttem hozzászóló írt. Nagyon remélem hogy az idő kedvez majd a síparknak. Én nem sajnálom a belépőre pénzt, látom hogy apait anyait beleadnak a lehetőségekhez képes az üzemeltetők és gondolom a tulaj is. Remélem minnél több ember választja ezt a síterepet, mert akkor a fejlődés sem fog megállni. A legfontosabb véleményem szerint az lenne, hogy az étterem tudjon alkalmazkodni ehhez a sok emberhez. Összességében nagyon jó napot töltöttünk el itt. Üdv.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.