Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

gyozelem kiemelt beszámolói
gyozelem
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Németország
Alpspitze
2019.03.04.
Nesselwang: van külön ugratópálya gyerekeknek, meg külön felnőtteknek, szép a kilátás a hegytetőn.
A kocsma minősíthetetlen, köszönés nuku, megkérdezni, hogy mit szeretnék, na az se, 20 perc után feladtam kaja nélkül... a lentiek rendesek voltak és finom volt a paprikás sültkrumpli... mondjuk bepróbálkoztam, hátha magyarok, mert a 4 féle kajából az egyik "gulasch" volt, de nem.
Nagyon hirdetik magukat, hogy "kombibahn"-juk van... ekkora kamut... 3 szék, 1 kabin... vicces megtolni a kabint, ha pont utána kapjuk el az ülőst :) Mindezt egy pilisnyi hegyre :))) és azt is 2 részletben. Csak tudnám, hogy németéknek miért nincs pénzük egy tisztességes középső állomásra, ehelyett jól sétálhatok a középsőtől a következőig, ami felvisz a hegyre: fenn pedig jobbra is balra is vannak magasabb csúcsok, de oda is sétálni kell. (A pályákra rögtön rá lehet csúszni a liftből kiszállás után.)
Felső pálya kellemesen technikás (sok a síző és épp jeges-kásás mixet kaptunk), a lenti bebuckásodott délre, de úgyis az ugratósok valamelyikére megy az ember :)
Délután bezár, a lenti részt szépen leratrakolják, és este 6-9ig kivilágított pályán lehet csúszkálni, trükközni. (Ezt csak láttuk...) :)

Dögök, mert a szomszéd falu pályájára külön jegyet kell venni, nem mondják meg, mely hegyekre szól, van-e többnapos jegy, úgyhogy ha mentek arrafele, tájékozódjatok, vagy sokba kerül így naponta megvenni.

Ja! És itt tartották a jugend finálét, vagy mit :))) Buli volt:)
gyozelem
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Németország
Breitenberg
2019.03.04.
Egész szép kis helyecske, nem gondoltam volna, hogy jürgenéknél lehet kacsázni a csákányos felvonósok között, dehát itt így visz az egyik pálya :)
Van pár kisebb boldogságtartalom:
- Gyönyörű kilátás.
- A csákányos mellett egyenesen lehet leszáguldozni az aljába (csak 2 helyen jöhetnek oldalról, de az ott meg olyan meredek, hogy úgyis lassan jön, ha egyáltalán jön onnan valaki).
- Az ülőshöz meg lehet próbálkozni, honnan mered elereszteni magad, hogy kicsússzad az emelkedőt (levitte a menetszél a sapimat :) ). Ha mégse sikerül feljutni, oldalt van egy bébilift, ami felhúz, nehogymár sétálni kelljen :) - Az erdei pálya meg gyönyörűség! Hegyek, erdő, patakok, óriás jégcsapok, kőomlás, éles kanyarok, levágások, és egy rettentő szakadék (hálóval) :)
- Lenn a réten pedig nagy Bach-kultusz van: kiírták, hogy: ACHTUNG! BACH. Beethovennel nem találkoztam. Szerencsére nagyon kevés a síelő, és vannak túrázók, kutyasétáltatók, szánkósok meg siklóernyősök is :)))
52508179-10218901037702841-1842779413683372032-n.jpg
gyozelem
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2010.03.30.
le kell ide írjam nektek, hogy köszönöm a sielok.hu-nak, meg a donovalysoknak a nyereményt, kaptam idén 1 nap síbérletet. sikerült úgy beletrafálni, hogy aznap, amikor kimentünk, rajtam és a kenguruban cipelt bébin kívül egész nap összesen 10 ember volt a pályán. úgyhogy nemcsak egy bérletet kaptam, hanem egy egész síterepet! hiperszuper volt!!!! egy cseppet se kellett félnem, hogy belémjönnek és ráesek a babára, egy percet se kellett várnom a felvonóra, nem volt sor a pénztárnál, üres volt a parkoló, annyira, hogy drágaságom siklóernyővel a kocsi mellé szállt le (mert ő pedig az eget bérelte ki egyedül aznap). jó lenne jövőre megismételni :)
doval2.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.