Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

kiemelt beszámolói
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2016.05.01.
Tegnap voltunk. Kabinok mentek. Kuloározáshoz még van sok hó, csak már törpefenyvesbe kalandos a kijutás. és még a felső pálya(É-D) se volt rossz a kabin aljáig. Jó szezon záró volt.

Kép: https://sielok.hu/fotoalbum/last-da...y-of-season-2016-chopok/k...
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Üdv!

Ugyan ezzel a csapattal voltam de kicsit más sportot űztem a hegyen. Utazással semmi gond nem volt, és a ráadás forralt bor + kolbász nagyon jó volt.

Nekem teljesen jó volt a nap, még ha nem is csúsztam túl sokat (igaz 0EUR ért), néztem annak a pár képnek idejét amit csináltam telómmal,én 11 kor már 1100on jártam. Értem már miért mondtátok annyira a sorban állást, valamiért pont mikor mentem fel volt egy gondolatom hogy áá Ti már biztos 2. kört csússzátok én meg mászok még csak fel... de ezek szerint liftel sem volt túl gyors feljutni :(


Aki sítúrázna itt, útvonal tipp P1 es parkolóból(vagy mint én P1 és P2 közötti kis utcából indulva) piros jelzést követve fel a csúcsig. Nagyon szép erdőn keresztül megy gerincet végig követve, liftektől távol, még elején hallottam pályán a szokásos jegespálya karcolást(krrr) hangot de aztán már csak a természet, 1 helyen kellet lecsatolnom 2-3 perc sétára mert elfogyott a hó, de 1200 felett már végig volt erdőben is. A turista út dél,dél-kelet felé megy majd végén keletről kell a csúcsot betámadni. utolsó fél órában kezdtem el találkozni emberekkel(nyilván többség már korábban felért).Én du 1 re értem fel.

Szép napos idő, szép kilátás, felhő tenger..
(kár hogy nem ismerősökkel sítúráztam, de már csak pár hét..)

Pályán csúsztam egyet, meg még vissza másztam más úton még 2 szer csúsztam lift alatti részt bepróbálva, de ez már mind1 nem voltak jó hóviszonyok...
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.