Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

mrc6 kiemelt beszámolói
mrc6
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Ausztria
Koralpe
2015.02.25.
A síterep kezdőknek, családoknak, nyugalmat kedvelőknek kiváló. Változatos, és még a piros pályák is többnyire könnyűek. Amikor mi voltunk, minden pálya (a feketét leszámítva) és felvonó működött. Osztrák viszonylatban picit elhanyagoltnak mondanám azért a terepet, és zavaró, hogy egyetlen ülős lift van a sok csákányos mellett. Ebből fakadóan nem a legjobb ár-érték arányú. Egyébként fontos megjegyezni, hogy a csúcsra érkezve még mászni kell 15-20 métert a (legszebb) pályáig, hogy csúszhass. Viszont relatíve közel van Magyarországhoz, és elfogadható tengerszint feletti magasságban fekszik. Hatalmas előnye pedig, hogy egyáltalán nem zsúfolt, hétköznap nagyon kevesen látogatják a méretéhez képest. Összeségében rendkívül élvezhető és szerethető, az itthoni terepekhez képest jelentősen magasabb színvonalú, lenyűgöző panorámával. Bármikor szívesen visszatérnék!

A magyar üzemeltetésű Hotel Koralpét csak bizonyos feltételekkel tudom ajánlani. Előnye, hogy közvetlenül a pályára lehet csúszni az emeletről, újépítésű, és a szobák praktikusak, elfogadható nagyságúak, berendezésűek.
Ami viszont felháborító, az az ellátás. Mindenki óvakodjon a félpanziótól!!! Egyszerűen vicc az egész, a jó öreg magyar “lehúzós panziós” gyakorlatot követik. Félpanzió címszó alatt a közeli étteremben drágábban kapsz kevesebb és rosszabb minőségű ételt, mintha a la carte rendelnél. Ja, és ezért még előre fizettél is a foglalásnál! Megéri, nem?
A reggeliért ugyan nem kérnek felárat, a szoba árába van építve, de pont ennyit is ér. Az “all star” fix menü: 2 zsemle, 4 felvágott, 2 vaj, 1 lekvár. Persze mindez az elérhető leggyengébb minőségben. Éhes maradtál? Nem jár több. Ez nem vicc, külön kérésre sem biztosítanak még egy plusz zsemlét sem. Ezen kívül van kávé, tea, tej, avas müzli és pont. Zöldség és gyümölcs se reggel, se este.
Én ilyen csapnivaló ellátással még sehol sem találkoztam.
Ami még ezen kívül zavaró lehet, hogy a recepció csak reggel 8-9 és este 16-19 között működik. Takarítás a szobákban ottlét alatt kvázi nincs, és szomorú látni, hogy a szobák már hanyatlásnak indultak (lyukas függöny, levert festék, karcos fal, hiányzó fogasok). Még elfogadhatóak, de nem vagyok benne biztos, hogy pár éve múlva is így lesz.
Mindezt leszámítva, ha valakit nem tántorít el a kiszolgálás alacsony minősége és nem számol ellátással, csak egy meleg, korrekt és viszonylag tiszta szobára vágyik a sípálya mellett, akkor tudom ajánlani. De kizárólag akciósan!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.