Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

rameios kiemelt beszámolói
rameios
2 élménybeszámolót írt
2
6 éve tag
Bosznia
Jahorina
2017.12.28.
Sziasztok! December kozepen mentunk 4 napra. Az odaut lassu es nehezkes mivel minden bokorban rendor van es fouton is max 80-85 el lehet haladni. Erdemes a tablak elott lelassitani mert gyakran egy 80 as tabla utan ha 50es 60as jon, ott rendor lesz. A tarifa kb. 20 euro korul van es lehet alkudni. A kornyek szarajevoig nem tul meses : lebombazott epuletek aknamezok bunkerek szmogos gyarvarosok. Szarajevo nagyon szep, diverz es olcso. A burek finomabb es olcsobb mint itthon, de tiszta idoben sajnos nagyon szmogos, europaban 1.helyen vannak ezzel. A sipalyat decemberben kicsit rizikos a ho miatt be vallalni. Nekunk elso nap csak a police tanyeros felhuzos ment ekkor nagyon olvadt a ho es eso esett. Ejszaka sok ho esett szoval a tobbi napon mar mas felvonok is mentek dogivel. Hogy miert erte megis meg elmenni ekkor? Mert elkerulhettuk a nagy tomeget masfelol az arak szezon elottiek voltak kb. 12-24 marka korul volt a napi jegy. A kornyeken minden nagyon jol ki van epitve. Este tobb helyen disko, balkan buli volt. Mindenképpen ajanlom Jahorinat foleg a vadregenyes terepe miatt, bar a kozlekedes miatt inkabb akkor eri meg eljonni, ha legalabb 1 hetre jon az ember. Ha itt keves a ho vagy uncsi van, akkor a kozelben van egy masik palyarendszer: Bjelasnica ami magasabban van es a ho is stabilabb.
IMG-20171216-151445.jpg
IMG-20171216-145603.jpg
IMG-20171216-151450.jpg
IMG-20171216-145632.jpg
rameios
2 élménybeszámolót írt
2
6 éve tag
Kezdők haladók számára kiváló terep. Hétvégére, hosszú hétvégére ajánlom főleg azoknak akik a közelbe akarnak utazni egy jót telelni. Hosszabb időre már nem biztos hogy kihívást jelentő. A sípálya használata olcsó. A pályákhoz tartozó felvonók némelyike akkor lép üzembe ha legalább egy 8-10 fős csoport száll meg azon a helyen, ugyanis van pár privát felvonó. Eljutás már kicsit nehézkes ugyanis a kocsival egy nem mindig jól takarított kanyargós hegyi ösvényen kell végig menni. Délmagyarországról különösen jól elérhető pl. Szegedről a román autópálya használatával Karánsebesen át, akár 3.5-4 óra alatt el lehet jutni.
rovidgatyassielo.JPG
feherkereszt-panorama.JPG
parkolo.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.