Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

DonCosta kiemelt beszámolói
DonCosta
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Szlovénia
Bohinj - Vogel
2016.03.17.
Mi is ott voltunk a hosszú hétvégén. Csak megerősíteni tudom a már leírtakat. Kiváló családi síterep, nagyon jó állapotú pályákkal. Az árak is közel állnak a magyarországihoz és a környezet, a táj fantasztikus.

Annak ellenére, hogy ez a fórum egyáltalán nem pörgött, nagyon sok magyar volt kint, és sok mosolygós arcot láttam a nap végén. Köztük a 8 illetve 6 éves lányaimét is akikkel először voltunk külföldön síelni (szeptemberben kezdtek el műanyag pályán tanulni és Eplény után ez volt a második igazi találkozás a hóval). Vogel-ről valóban elmondható, hogy családi síterepnek kiváló. Mivel nem túl bonyolult a pályarendszer így bátran engedhettem őket előre, a már ismert pályákon, nem kellett félni, hogy elkeverednek. A nagy kedvenc a hosszú 4-es pálya volt, annak is a bal oldali dimbes-dombos ága.
A hó minősége kiváló, a pályákra jutó sielők száma is ideális, sorbanállás gyakorlatilag nem volt. A hütte árak is barátságosak: 6 EUR egy óriás hamburger (amit egy felnőtt is komoly rákészüléssel tud legyűrni a mérete miatt) 5 EUR a tartalmas leves ami egytál ételnek beillet annyira tömény volt.
Nagyon pozitív élményekkel zártuk ezt a pár napot, biztosan visszajövünk ide még.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.