Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

öt szolnoki kiemelt beszámolói
öt szolnoki
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Ausztria
Turracher Höhe
2013.01.26.
Sziasztok!
Csodálatos síterep,tradíciókkal és hatalmas szakmai ismerettel.Liftek,személyzet,hozzáállás kitűnő,nagyon sokat tanulhatna innen a magyar vendéglátás MINDEN témában.Az egyik legjobban összerakott síterep minden tekintetben.Szállások kiváló helyen,mi bejutottunk egy olyan Panzióba,ahol 3 generáció óta megy az üzem.Csak német,szlovén,osztrák vendég,kiváló konyha,15% kedvezmény a kasszánál,a nyuszi vonat felvisz estére,de oda is lehetett csúszni nap végén,reggel pedig le a Kornock Bahn-hoz az ajtóból.Fullos reggeli,vacsora,délben leves,négykor tea...este Eisstock schiessen...vannak még csodák és új élmények 20 év után is.Ehhez képest Kreichberg Murau nyeretlen kétéves,ahogy egy oktató magyar leányzó mondta a traktoros húzáskor a tavon,ide a síelők járnak,oda meg azok,akik szeretnének síelni,csak nem tudnak.Nagyon frappáns és helyes meglátás.
Aki ínyenc minden tekintetben,feltétlen jöjjön el ide!!!
Üdv Mindenkinek!
...ami nagyon megdöbbentett,hogy mennyire kevesen maradtunk síelők,akár magyarok,olaszok,csehek,lengyelek,szlovákok...nagyon komoly anyagi gondokra utal ez a dolog,remélhetőleg ebből a mélyből valahogy kijön Dél ill.Kelet-Európa...én ilyen kevés külföldi autót még nem láttam főszezonban a pályán,pedig oda északról mentem,vissza pedig délen...
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.