Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

pezs kiemelt beszámolói
pezs
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Magyarország
Eplény
2013.02.10.
Sziasztok Mindenki!

Valami különös szerencsének köszönhetően ajándékot kaptunk! Kedves barátaink megajándékoztak bennünket, hogy egy hétvégére felejtsük el a mindennapok szürkeségét és adjuk át magunkat a tél örömének! Szerencsére ez nagyon közel áll hozzánk!

Hosszú éveken keresztül kisebb nagyobb társaságot megszervezve töltöttünk el egy-egy hetet Ausztria különböző síterepein. Megszámlálhatatlan élmény és öröm kísérte ezeket az utakat. Sokat nevettünk a csetlő botló síelni tanuló szülőkön és a hozzájuk tartozó sokkal ügyesebb gyerekeken! Ezeknek az éveknek eredményeként sikerült nagyon sok fiatallal megszerettetni a síelést, megszerettetni ezt a csodálatos szórakozást. Mint ahogy már írtam, tettük mindezt Ausztriában!
Mert akkor még nem röpült a Szent Sólyom! Pedig ha repült volna.....
Nem akarom a kelleténél hosszabbra engedni ezt a rövid kis írást, de a lényeget csak el kell mondanom!
Egyszerűen fantasztikus mindaz, amit mi most Eplényben a NORDICA SÍARÉNÁBAN tapasztaltunk!

Megérkezésünk első pillanatától az ottlétünk utolsó mozzanatáig azt tapasztaltuk, hogy kiválóan szervezett, szakmailag kifogástalan hozzáértésről nagyszerű emberi hozzáállásról tanúskodott MINDENKI, akivel csak szót váltottunk. A pályamunkás, a liftkezelő, a ratrakos, a takarító lányok asszonyok, az éttermi munkatársak, az informatikus, a parkolást segítő kollégák megnyilatkozási mind mind azt erősítették bennünk, hogy egy kiválóan szervezett, jól átgondolt, jól vezetett vállalkozás a Nordica Síaréna!

Hamisítatlan "alpesi hangulat" a Bakony közepén!

Gratulálok!
pezs
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Ausztria
Unterberg
2010.12.13.
Néhány évvel ezelőtt gyermekeimmel együtt felköltöztünk egy hétre a pályán található menedékházba. Ott laktunk!
Étkeztünk és aludtunk, természetesen napközben az időnket a pályákon töltöttük. Nagyszerű élmény volt, hiszen ez a pálya híres a természetes körülményeiről. A pályák gondozottsága az ausztriában megszokottakétól nem maradt el, ennek ellenére képesek voltak megőrizni a tél valódi szépségét. Rengeteg erdei út, valódi buckás pálya, és nem utolsó sorban a hely szelleme: ezen a pályán tanult Michaela Dorfmeister!

Hatalmas óriás plakátok tudatták az odaérkezőkkel Michi akkori sikereit!

Miután a felvonók leálltak a közönség egy része beült egy könnyű vacsorára, majd jókedvűen, fejükön a lámpákkal, lecsúsztak a völgybe az autóikhoz.

Csak nagyon kevesen maradtunk éjszakára is a hegyen, így a kis csapat otthonosan befűtött a kandallóba, megterítettünk és közösen elfogyasztottuk a hazait.

Ezt az idillt csak egy-két éjszakai túrázó zavarta meg: jött, átöltözött, megivott egy teát, és tovább csúszott a szikrázó éjszakában.

Fantasztikus kirándulás volt!
pezs
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Ausztria
Tauplitz
2010.12.11.
Immár második napot zártuk és el kell mondani: síeltünk már barátságosabb körülmények között is, de azért élvezzük.
A mélyhavazást megtanulni nem lehet ratrakolt pályán, de itt és most van rá lehetőség. Mondhatnám: csak erre van lehetőség!!
Néhány gondolat a körülményekről: Szállásunk Tauplitzalmon 1600 méteren, egy kedves kis vendégházban, amelyet magyar csapat üzemeltet. Ennek ellenére kifogástalan az ellátás. Jó konyha, barátságos személyzet, mindez elfogadható áron. Nem a reklám helye, de érdemes megemlíteni a hely nevét: Alpenhotel Steirerhof.

A pályák változatosak, megközelítésük, elérhetőségük a fennsík adottságai miatt kissé nehézkesnek tűnik.
A december elején átadott nyolcüléses kabinos úgy látszik jól vizsgázik. Sok a síelő a mostoha időjárási körülmények ellenére is.

Napos időben, szélcsedben örömmel kipróbálnánk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.