Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Pucu kiemelt beszámolói
Pucu
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
Franciaország
Superdevoluy
2013.03.26.
Sziasztok!
Mi 2013.03.16-23-ig síeltünk itt. A pályák mindent egybevetve jók, de azért nem hajtják halálra a ratrakokat. Ennek azét volt pozitív hatása, mert az első nap leesett 40 cm friss havat meghagyták szűzhavazni. Sok az olyan pálya ahol szinte lejtés sincs, sőt. Találkoztunk olyan piros pályával is ami emelkedett, ez boardal nem volt túl jó. A lenti pályák az erdő miatt nagyon hangulatosak és tényleg mindenki talál magának megfelelő pályát. Szóval érdemes kipróbálni!
A szállás. Itt aztán le kell adni az igényeket. Mi az UNITRAVEL-lel utaztunk. A pályaszállás annyit jelentett, hogy kb 300m-t kellet gyalogolni minden nap, reggel lefelé este fölfelé. Szóval nem pályaszállás! A tárolóban egy hétig állt a 3-4 cm-es víz, mert nem volt jó a lefolyó.A csúszásgátló gumit itt nem is ismerik még a lépcsőkön sem! A 6 személyes apartman nem kifejezetten tágas, sőt. De sok jó ember..... És amúgy meg síelni mentem nem fényűzni. Volt meleg víz, fűtés és ágy, no meg haverok és buli minden este, ennél több nem kell.
Nos Röviden ennyi.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.