Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Gutbrod Rezső kiemelt beszámolói
Gutbrod Rezső
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Magyarország
Eplény
2013.02.16.
Sziasztok!

Tegnap Veszprémben voltam a Hefánál és már régóta kíváncsi voltam, hogy milyen élőben a sok fejlesztés a Síarénában, így kilátogattunk oda is.

Veszprémig alig volt természetes hó, majd hirtelen havas lett minden, már este érkeztünk a pályákhoz, de jól kivehető volt a sok hó a környéken. A parkolás tényleg flottul ment, a nappali sízők egyik helyére egészen a benti parkolóig irányítottak a kollégák. Sokan vették igénybe a kedvezményes esti sízést, igazi pörgős hangulat alakult ki úgy, hogy a lifteknél gyakorlatilag nem volt sor. Kissé ködös idő volt a ki nem világított részekre is jutott így fény, sokan fejlámpával közlekedve még a sötétebb részekre is bemerészkedtek. Bár az 1-es pálya volt a sláger, de a sebesség mérő sokakat csábított a 2-es irányába is, mindig voltak olyan szakaszok, ahol egy kicsit jobban meg lehetett ereszteni. Mivel nagyon érdekelt a 7-es pálya, így mi is bevállaltuk 2-szer a sötétben, nagyon tetszett a vonalvezetése és szélessége, nappal biztosan nagyon népszerű lehet. Jó, hogy a csúcsról is végig használható a pálya az alsó szakaszokkal önállóan, így tehermentesítve lett a méltán népszerű 1-es pálya. A vendéglátó helyek is nagyon rendben voltak, természetesen azokat is teszteltük.

Összességében nagyon jó volt minden, tényleg ha akarnék sem tudnék komolyabb kifogást találni, és ezt vállalom Nordica partnerként is, gratulálok Síaréna, kisebb csoda történt Eplényben.

Hajrá magyar sípályák!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.