Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

gyulimuli2 kiemelt beszámolói
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Visegrád
2023.02.10.
Újra él a visegrádi gleccser! Ma egy bemelegítő csuszira átugrottam és rendesen elfáradtam. Sorállás alig 3-4 ember ha meg többen lettünk indult a jobboldali felvonó szóval lehetett pörögni. Köszönet a nagyvillámi csapatnak, hogy megint megmutatták lehet magyarországon egy dombon is sípályát csinálni ha van akarat (és némi hideg). Ilyenkor sajnálom hogy nem egy ilyen csapat kezel egy másik pályát. (mert magasan a legjobb lenne). Köszönet és remélem sok munkátok lesz március végéig. Hajrá Visegrád! 🤗🤗🤗
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Kokava
2022.02.19.
Mai nap kis családdal meglátogattuk Kokavát. Eredetlleg látky royal volt a cél de meglátva a reggeli jeges állapotot úgy döntöttünk odébb megyünk kicsit. Jó döntésnek bizonyult.Nem volt sok ember max 3,4 ember ha már többen voltunk beindították mind az öt liftet így nagyon jó meneteket lehet menni A z öt húzós tárcsás felvonóból három az indulásnál elég jót húz de van kettő lassabb kényelmes tanuló azok nem rántanak. A pénztárnál és máshol sem kérnek covid igazolást viszont beszélnek magyarul. napijegy nagyon baráti igaz a pálya nem túl hosszú.Visegrádhoz lehet hasonlítani csak ez még lankásabb is.A pálya gondozását is hozzá tudom hasonlítani mert ezen a dombocskán látni hogy foglalkoznak vele.Zárás után rögtön elindult a ratrak és az esti sízésre rendbe tették a terepet.Elég sok magyar szót hallani sokan járnak ide. A büfébe a kiszolgálás barátságos pár fajta egyszerű kaja van és van gulyás leves is finom.A mai nap jól elfáradtunk mi még biztos visszajövünk.
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Helyzetkép králiki. Ma ezt a szlovák terepet választottuk a családdal.Besztercéhez közelebb van mint Donovaly és nincs akkora tömeg. Tajov után van ez a falucska de a falu aljától a sípályáig igen meredek az út havas időben tuti hólánc.Napijegy 3felnőtt 1 junior kaucióval 120 euró. A pálya maga elég széles jól síelhető a közepén van egy erős letörés kezdőknek nem ajánlott egyébként a többi rész lankás kellemes.A felvonónál összegyűlik ugyan a nép de a felvonós fiúk barátságosan és ügyesen négyesével rendezik a népet ezért teljes kihasználtsággal megy a lanovka így pár perc sorállás nem gond.Ha valaki ide készül valami kaját vigyen ha nem akar éhen halni mer a büfé elég halovány .Négy igencsak zsenge hotdogot ettünk plusz egy kofólát két kávét és két horalki csokit 22 euróért. Nem voltunk elragadtatva. Az idó felhős napos néha kevés hóeséssel minusz 1 fokkal szóval jó volt. Nap végére elfáradtunk összességében megérte a kis család jól érezte magát.Az esti sízés előtti20 percben szépen átratrakolják a pályát. Egyébként szép nagy hó van a pálya környékén is. Megyünk máskor is.
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Kékestető
2021.01.30.
Ha szombat irány Kékes! Évek óta nem jártunk itt [régi szép buszozós idők] Gondoltunk egyet irány Magyarország legmagasabb pontja.reggel fél kilencre fent voltunk 3 autó a parkolóban. Kényelmesen megreggeliztünk meg vettük a jegyet az automatából [mert ilyen is van] 1felnőtt egy gyerek egész nap 12500 Ft. 10óráig nem voltunk sokan utána is kb 5perc várakozás. Dél körül némi ebéd szieszta az autóban majd vissza a pályára. Egy óra után elmentek a :délelőttösök;nő innentól sorállás nuku. Volt hogy egyból becsúsztunk a csákányoshoz. Majdnem háromig bírtuk az unokával/én már abbahagytam volna/ két utolsó kör után fáradtan de elégedetlen hagytuk abba. A hedobárban a lányok kedvesek a teájuk finom és forró. A felvonós fiúk végig segítőkészek. Fél kettő után voltrészünk egy egy hózáporban a szél pedig egész napfújt. Mindet egybe éve nem bántuk meg hogy ma kékest választottuk köszönjük nekik a szupi pályát is. Nemsokára visszatértünk!
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Kosutka
2019.01.29.
Meglátogattuk ma Kosútkát. Kicsit félve indultunk neki mert a múlt héten "lukra" futottunk ugyan is két napig rossz volt a felvonó.Nos ma verőfényes napsütés, működő összes felvonó és ratrakkal tökéletesen kezelt pálya fogadott. Sorban állás az nem volt annak ellenére hogy egy iskolás tanuló csoport is volt apályán de ők a kis tányérost használták.Kezdőknek nem túl jó a nagypálya az erős letörés miatt a vége előtt. Mindenesetre mi jól éreztük magunkat, a büfés személyzet igen barátságos és beszélnek magyarul. Az ebédre elfogyasztott csirke illetve a juhtúrós galuska finom és bőséges volt .Az árak szolídak még szlovák viszonylatban is! Szép és fárasztó nap volt biztos, hogy visszatérünk még+
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Visegrád
2019.01.12.
Az idei szezon első síelését ejtettük meg péntek este családostól.Ismét nem csalódtunk Visegrádban!A felvezető út teljesen letakarítva, a pályák nagyon jók és a lelkes személyzet nagyon segítőkész volt. Mivel unokám most először használta a tolókaros felvonót de két segítséggel történt beszállás után már egyedül ment vele. Hihetetlen amit ezen a dombon létre tud hozni ez a kis csapat! Remélem minél többször el tudunk látogatni ebben a szezonban is . Jól elfáradtunk, köszönjük csapatotok munkáját melynek következtében újra egy élményekben gazdag estét töltöttünk Visegrádon! Üdvözlettel Gyula
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Visegrád
2018.03.03.
Ott voltunk! Tényleg jó buli volt. Sajnos nem teljesen a végéig mert haza kellett autózni a túloldalra és ilyen utakon ez kicsit kalandos. Egyébként had említsem meg, hogy Visegrádtól Esztergom Párkány Kismaros útvonalon egyetlen sózóautót sikerült látni miközben a sípályánál többször láttam a(GONDOLOM VISEGRÁDI) hókotrót közlekedni. Szóval nagyon jól éreztük magunkat kisunokámmal ő még maradt volna éjfélig is. Nagyon jó volt látni a pályát teljes megvilágításban, időnként szép hóesés és marha jó zenék. Mi kell ennél több? Ahogy láttam még a szánkópályát is egész késő éjjelig használták.A személyzet rutinosan indította a következő felvonót amikor összeszaladt a nép sorállás szinte nem is volt. A pályákon folyamatosan lapátoltak hogy minél jobbak legyenek a körülmények. Szerintem aki ezt kihagyta az most bánhatja! Köszönjük az élményteli estét sok sikert és jó szezont KÍVÁNUNK!
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Kosutka
2011.03.05.
Hát ma végre eljutottam kosutkára! Az odaúton vigyázni kell mert ha gyarmat felől megy valaki Potornál le van zárva az út és kerülni kell. Nekem sikerült olyat, hogy Losoncon keresztül mentem. Na mindegy . A pálya nagyon jó, bár nekem az utolsó letörés ami az én tudásommal nagyon piros,kicsi gondot okozott az elején, de délután már úgy jöttem rajta mint a szél. A hangulat nagyon jó a büfé baráti a tetőn kifejezetten jól esik egy tea mellett pihenni. A személyzet normális,segítőkész. Elég sok magyar szót hallani én is találtam egy egyedül síelő honfitársat. Szóval jól éreztem magam és nagyon elfáradtam, megérte kimenni! Én biztos megyek máskor is és fogom ajánlani az ismerősöknek is!
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Kékestető
2011.02.18.
Hello mindenki! Ma egy nagyon jó napot töltöttem kékesen , bár Robi barátom szentpistára invitált deén a technikám csiszolása céljából inkább kékest választottam. Nos nem bántam meg, kékes a mai napra kitűnő osztályzatot kapott, nagyon jó pálya, kevés ember/talán megijedtek az időjárásjelentéstől/segítőkész személyzet sorbanállás három ember, napsütés, szóval én ki vagyok mint a liba . Úgy látom Robin is kifáradt szt pistán mert előbb hazaért mint én. Szóval nagyszerű napot töltöttem kékesen köszönöm. Talán kicsivel több kommunikációval frissebb információval több embert tudnának idecsábítani , de ez legyen az ő bajuk!
S6000307.JPG
S6000300.JPG
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Selmecbánya
2010.02.17.
Üdv mindenki! Fenn voltunk Selmecbányán, azt hiszem bátran ajánlhatom mindenkinek. Hétköznap teljesen ideális pálya, nincs tömeg, várakozás három perc kb. Én elfáradtam. Délután volt némi jeges rész, de hol nincs, némi figyelemmel ki lehet kerülni. Egyébként elég jól ki van táblázva! Ha valaki bővebbet szeretne írjon!
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Zebegény
2010.02.02.
Hát tegnap elmentünk zebegénybe az esti nyitósielésre. Senki ne számitson nagy dolgokra ezen a pályán, nincs ratrakjuk,szerintem a szomszédos bányából hozhattak valami gépet amivel sikerült kicsit összetömöriteni a havat.Na azért akadt bőven hókupac, de legalább lassitott egy kicsit meg tudtuk gyakorolni a nagy ,illetve a szűzhavas sielést. Sajnos világítás csak a pálya háromnedyed részéig volt, ezért a felvonót csak eddig lehetett használni(elvben) mert az idő előrehaladtával egyre többen merészkedtek fel végig a sotétbe egész a tetejéig engem is beleértve. Egyébként tiszta idő volt és a hó is adott némi láthatóságot, igy nem a vaksötétbe mentünk, és volt egy kis éjszakai hangulata.Tudom tilosban jártunk de az a kürülbelül ötven ember aki összejött elég jól figyelt egymásra . Szóval jó hangulat volt,a belépő a meghirdetett 1 euró igy próbának megérte!Sajnos nyol órakor valami probléma lépett fel a felvonóval, de mi nem is terveztük tovább erre a napra a sielést ezért szépen elindultunk haza. Nem tudom mikor sikerült a hibát kijavítani, úgy láttam a jónép többsége elindult haza, mindenféle zokszó nélkül, ami azt hiszem a kedvezményes jegyár mellett nem is lett volna ildomos.Mindenesetre, ha a héten még fog esni hó a hétvégére egy kicsit több munkával elég jó kis pálya, lehet, de ismétlem ez egy egyszerű kis pálya elég szegényes, mindenki vigyen enni inni valót mert a pályán nincs semmi! Egyszóval mi azt kaptuk amit vártunk, lehet hogy még visszamegyünk mert közel van.
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Magyarország
Eplény
2009.02.13.
Sziasztok! Mi két napot voltunk majdnem, mivel a péntek 13 utolért minket egy sajnálatos térdficam módjában. Ezúton szeretnénk megköszönni a személyzet gyors és előzékeny reagálását, a motoros szános fiúk ÖNZETLEN seegítségét, amit még úgyis meghálálunk egyszer, valamint a mindenhol jelenlevő kolléga által felajánlott lélekmelegítőt! KÖSZÖNJÜK!!! A pálya egyébként magyar viszonyok között elfogadható, látszik illetve mi is láttuk az éjszaka is tartó erőfeszítéseket, de ha az idő nem segít akkor nagyon nehéz! Egyébként az 1-es pálya elég jó délután tényleg van már jégfolt, a többi pályáról nem írhatok, igaz nekiindultam a négyesnek, de félúton inkább visszatértem az egyesre mert számomra veszedelmesnek bizonyult. A felvonók nyomvonala tényleg inkább korcsolyapálya, főleg az esti menetek értek fel egy kalandtúrával mivel még sötét is van a nyomvonalon, leszámítva a hóágyúkra kirakott zsenge lámpákat amik pont szembe világítanak. Szerintem aki itt felér a tetőre már nyer. Volt is sok kieső, lefelé bandukoló ember! Emellett a szállás szép, kultúrált és tiszta! Bár a szobákba vagy egy kistévé, vagy rádió elkelne! Az étteremmel elégedettek voltunk, a GŐZGOMBÓCOT TESSÉK KIPRÓBÁLNI aki itt jár!!!Egyszerűen finom! A többi étel is finom és elég nagy adagok. Nekem a tepsis krumpli nagyon bejön.A hátsó ajtót azért megcsinálhatnák, mert folyton kinyílik!Szóval majdnem jó volt. A személyzet beleértve a liftkezelő fiúkat is korrekt segítőkész!!Mégegyszer KÖSZÖNJÜK a segítséget és a hozzáállást,látva az igyekezetet itt szeretnénk további sok sikert és nagyon sok havat kívánni a létesítménynek ! GY
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2009.02.01.
Üdv mindenkinek! Ma fent voltunk polanán és nagyon jót síeltünk! A reggelre leesett 5cm friss hó nagyon jót tett a pályának, délig nem is látszottak az előző napok jegesedései, de utána itt ott már előbukkant egy két jégfolt. Összeségében megint nem csalódtunk polanában, bár ezt két hete nem írtam volna mert a parkoló előtt 100 méterrel szétment a kuplungom, és ezért gyorsan haza is jöttünk, no de ez már a múlt meg egyéni szocprob.Szóval egész nap minusz 2-3 szikrázó napsütés ideális síidő. Egy dologra azért figyelni kell a kis felvonó 12-12,30 között ebédszünet miatt nem üzemel! No de ennyi pihenés kell is addig be kell dobni némi melegítőt!Elfáradtunk de megérte!!!!Ja, sorbanállás 1-2 perc!!!!Jegyár 11 euró. Alig várom, hogy újra menjünk! Hali mindenkinek, sok havat!!!
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2008.12.27.
Szia Tina . Keresd a horsky hotel polana szót a gogl-ban több info is van róla. Egyébkéntmi sokat járunk ide, van egy450méteres kellemes kezdőknek is ajánlott pálya valamint egy 1000méteres nagypálya az előbbihez egy lassú a másodikhoz egy gyors lift tartozik, mindkettő tányéros. Mi Zólyom felé járunk és ott a benzinkút után jobbra fordulva detva illetve hrinova irányábatartva . Azt hiszem hrinovánál már ki van irva, hogy polana,de ha megkérdezitek ott útbaigazítanak. Arra számítani kell, hogy minden páros órában lehet felfele illetve páratlan órában lefele közlekedni PL:8-9közt mehettek fel ill 9-10között le és igy tovább. Érdemes betartani mert egy sávos az út igaz vannak kitérők, de mivel itt nem takarítják az utat újra indulni még hólánccal semjó dolog , egyébként hólánc legyen, mert csak letaposott havas úton lehet feljutni. Ha még szükség lenne infóra írj és megpróbálok segíteni . Jó csúszást Gyula
gyulimuli2
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2008.01.31.
Hello mindenki. Ha valaki szereti a nyugalmat és a szép helyet feltétlenül menjen el erre a síterepre. Nincs tömeg sorbanállás 0 nem kell félni,hogy elütnek hátulról mint donovalyn. Mi 22 és 26 között voltunk fent,és nagyon szép pár napot töltöttünk el. Itt szeretném megköszönni a személyzet batátságos hozzáállását,igaz nem sokat tudnak magyarul de megértettük egymást.megelégedésünket mi sem jellemzi jobban minthogy 27-én vasárnap is felmentünk egy napra. A feljutás igaz csak holánccal volt lehetséges mivel e nap is esett15cm friss ho.Nagyszerű élmény,a kissebbik pélya a hozzá tartozó felvonóval kitünő terep kezdőknek 450méter. Pici gyerekesek is tanultak itt.A profibbaknak 1 kilométeres pálya a hegytetőröl ahonnan csodás a kilátás. Ehhez a pályához egy elég gyors tányéros felvonó tartozik.Nem utolsó szempont a bérlet ára 340sk ami igen baráti ár.Ajánlom hát mindenkinek, mi biztos többször fogunk ide járni!!!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.