Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
LAST MINUTE SZÁLLÁSAKCIÓK
Lachtal
10% kedvezmény
az 1-2 éjszakákra
az egész szezonban
Lachtal
Monarchia Park****
Februári Last Minute akciók!
Kreischberg
10 % Last Minute! Február 15 - 28. között, 3 éjtől!
Dachstein West
2018.03.03 - 03.10. 52 €/fő/éj, félpanzió, wellness, síbusz!
Kreischberg
Márc. 5-10., márc. 10-14.: pályaszállás reggelivel -20% !
További last minute szállásakciók »
SÍTEREPAJÁNLÓ
Chopok - Jasná
Szlovákia legnagyobb síterepe!
Elővételi síbérlet kedvezmény!
Göstling-Hochkar
Alsó-Ausztria legmagasabb és leghóbiztosabb síterülete!
Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Saalbach -The Challenge, indul a síkörhinta kihívás!
Lackenhof am Ötscher
Pályaszállások 4 órára Pesttől, családi pályák, sítúrázás!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Élménybeszámolók: Wengen síterep leírás cikk fotóalbum fórum

Értékelés:     
    
Átlagos érték 37 szavazat alapján 4.8.
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2017.12.17. TibiF
Ma Grindelwald-Kleine Scheidegg-Wengenben síeltünk. A pályák 95% nyitva, a hóviszony a legjobb állapotban van, rengeteg hó a pályán illetve azon kívül is. Most voltak a legkevesebben mióta itt síelek. -8-12C között volt napközben a hőmérséklet. Wengenbe is lecsúsztunk, sajnos a versenypálya nem volt nyitva, pedig lecsúsztam voltan 2018 január 12-14 előtt, mivel nem akartam a verseny után lecsúszni, miután bevizezik az egész pályát, olyan mint a beton, az már nekem nem természetes. A wengeni rész nagyon tetszett, előttünk senki nem volt a pályákon pedig 10 órakor csúsztunk le azon a részen. Wengen azért érdekes mert a település utcáin síeltünk, hogy az állomásra érjünk.

Ma azért választottuk ezt a terepet mivel a nagyobbik lányom szánkózni akart. Igaz már szánkózott mikor még kisebb volt akkor nem egyedül (5 éves lehetett mikor Radstadtban szánkóztunk) de arra az időre már nem emlékszik. Most egyedül csúszhatott le. Nagyon tetszett neki annyira, hogy a kisebbik lányom is délután vele szánkózott a nap végén pedig azt mondták nekem, hogy ide még mindenképpen jöjjünk vissza. Mondtam ez nem jó ötlet mert még megunják ezt a síterepet :) ugyanis az idei szezonban eddig hat alkalomból 4x itt síeltünk. Tényleg nagyon jó hely Grindelwald-Wengen.
Wengenbe ilyen pályák vártak 10 óra körül a Schilthorn a Mönch és a Jungfrau füstöl :) a háttérben Wengen Eiger nordwand (Eiger északi fala) 2000 méter szinkülönbség Männlichen
2017.12.03. TibiF
Ma szép idő volt hegyekben így síelni mentünk. Az eddigi legjobb hó fogadott ebben a szezonban, a völgyben -8C volt reggel a hegyen -13C, a szél délelőtt fújt így jóval hidegebbnek éreztük a -13C-t. A hó szerencsére nem olvadt :) A pályák 80% nyitva volt. Az Eiger nordwantól lecsúszni Gridelwaldba 1300 méter szintkülönbségen pedig csodálatos. 4x meg is tettük a mai nap, jó volt vonatozni mivel a kisebbik lányom 10 órakor azt mondta mikor megyünk haza mert ő már nagyon fázik. Két kör vonatozás, illetve 11 óra után besütött pár helyre a nap is, már másképp gondolta a dolgokat a lányom is. Mondtam is neki a szezon legjobb haván én nem megyek haza. Ki merem jelenteni Grindelwald Wengen szerintem a legjobb síterep Svájcban ahol eddig síeltem. Van két szánkópályája is, Männlichen illetve Kleine Scheidegg mellet. A pályák minden tudásszintnek megfelelnek, van kezdőknek lankás hely, de ott van a Lauberhorn ahol a lesiklást rendezik. A liftek elég modernek, szóval nekem ez egy öt csillagos síterep. Így, hogy sok pálya nyitva van ki merem ezt jelenteni. Teszek fel pár képet.
2000 méteren Kleine Scheidegg mellett 14 óra után itt hamarosan árnyék lesz a magas hegyek miatt Wetterhorn (3672m) hóból nem volt hiány pályán kívül is Grindelwald jobbra a Wetterhorn havas erdő az Eiger csúcsa Männlichenről nyugat fele a Schilthorn látszik középen jobbra a Männlichen -13C volt reggel 1800 méteren
2017.11.26. TibiF
Ma ismét Grindelwald-Kleine Schiedeggen síeltem. Az időjárás egy kicsit bekavart, szerdától péntekig anticiklon volt Svájcban ragyogó napsütéssel szombattól(direkt kitolás az emberekkel) pedig egy hideg front jött. Szombaton egész nap esett az eső a völgyben a hegyekben hullott a hó. A szombati nap így kiesett síelés szempontjából maradt a vasárnap. Szerencsére a hideg front tovább vonult, vasárnapra nem mutattak annyi csapadékot így vasárnap Grindelwaldba mentem. Erre a hétvégére több pályát ígértet. Hezitáltam Grindelwald és Mürren/Schilthorn között de utóbbira azért nem mentem mert csak 3 pálya volt nyitva és a legmeredekebb pálya ami a Piz Gloriaról indul nem volt nyitva. Így maradt ismét Grindelwald-Kleine Scheidegg-Wengen.

Ezen a hétvégén több pálya volt nyitva.Ha múlt hétvégén azt mondtam kb. 20-30% a pályáknak volt nyitva akkor most kb. 30-40% lehetett nyitva. Új pályák amelyeket ezen a hétvégén nyitottak: le lehetett síelni 1800 méterről 1300 méterig (Brandegig) illetve a Männlichen hegyre is fel lehetett menni és lecsúszni. Igen ám de Männlichenről nem lehetett átcsúszni Kleine Scheidegig(mivel a liftek nem működtek), igazából itt csak 2 felvonóval 3 pálya működött elzárva a külvilágtól. Ezt most nem próbáltam ki, majd ha át lehet csúszni akkor kipróbálom.

Amit kipróbáltam a völgyig való csúszást, hivatalosan nem volt nyitva de mások mentek előttem, az utat ismertem a nyári túrázásaim alkalmával, eltévedni nem lehetett. Hideg volt ma, a maximum -6C volt, jó volt többször vonatozni (ott melegedtem) nem fáztam napközben de jó volt 10-15 percre beüli valahova ahol meleg volt. Nap nem sütött, végig felhős ködös idő volt. A pályák tökéletesek voltak, igazi tél van a hegyen meg a völgyben mintha tél közepe lenne. Mikor a parkolóban kiléptem a kocsiból Grindelwaldon olyan 10-15cm hó lehetett (még nem volt eltakarítva a hó). Kleine Scheideggen mikor leléptem a vonatból akkor takarították a havat olyan 20-30cm hó lehetett 2061m-en. Tehát amíg ígértek a 40 cm havat a hegyen szerintem bejött. A pályán nagyon kevesen voltak, lehet ez annak tudható be, hogy sokan azt gondolták rossz idő lesz. Tényleg nem volt jó az idő de annyira jó volt a hó, meg a pályák mintha február közepe lenne. Ez tökéletes hely. Gyerekeknek meséltem mikor hazaérkeztem milyen volt a mai síelés (mert ma nem jöttek velem), mivel volt nekik más programjuk, azt mondták jövő hétvégén is ide kell menni. Mondtam menjünk már máshova mert több síterep is lesz nyitva decembertől. Tehát nem kizárt, hogy egy hét múlva ugyan erre a helyre megyünk.
a fenyők roskadtak a sok hótól a hóágyuk a völgyben egész nap működtek pálya mellett térdig ért a hó egy hete a gyerekeim itt játszodtak a mély hóban, most a nyomok nem látszanak PB260032.JPG a 7:55-ös vonat utolsó vagonjában csak egyedül ültem, pedig ez a vonat mindig tele van
2017.11.18. TibiF
Ma megnyitott Grindelwald-Wengen. Igaz csak hétvégére de ma volt az első síelős nap ezen a síterepen ebben a szezonban. 4 pálya volt nyitva négy felvonóval. Ne fussunk annyira előre az időben. Kezdjük a múlt hétvégével, akkor azt láttam néhány síterep nyit Ausztriában ezen a hétvégén, illetve a sielok.hu-n olvastam, hogy idén először Svájcban "felébredtek" és létrehozták a top4.ski síbérletet amely Hasliberg, Jungfrau, Gstaad illetve Adelboden síterepeket foglalja magába. Rövid gondolkozás illetve megbeszélés a családdal arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a síbérletet "nekem" találták ki. Meg is rendeltem, szerdán már azt láttam Wengen-Grindelwaldban nyitnak hétvégén, akkor gondoltam arra akár ide is mehetnék síelni. Szerencsére péntekre megjött a síbérlet (a gyerekek és az én örömömre) ami azt jelentette szombattól mentettünk síelni Grindelwald-Wengenbe.

Szombatra az idő is tökéletes napsütés szélcsendet mutat a hegyekbe szóval indulhat a síszezon. Előtte tanulmányoztam a síterepet, ide csak a WAB-al (Wengen Alpen Bahn) lehet feljutni vagy gyalog :). Nem volt számomra egyértelmű, hogy meg kell vegyem a felvonó jegyet a vonatra vagy nem. Mikor levonták a számlámról a síbérlet árát akkor láttam, ugyanaz a tulajdonos a síbérletnek mint a vonat üzemeltetőjének. Szóval Wengebe vagy Grindwlealdon ha megveszed a napijegyet a hegyi vasutat használhatod.

Ma 4 pálya volt nyitva 4 felvonóval. Otthon 3C volt mikor Grindwelwaldba érkeztünk -8C volt a völgyben. Tökéletes volt a hó, a nap is csak délután sütött be (az Eiger takarta a napot). A pályák tökéletesek voltak nem olvadtak, 12 órakor is -4c volt 1800 méteren. Novemberben ilyen jót még nem sítetem, nem gleccseren. Ez a hely egy tökéletes síparadicsom, itt rendezik a Lauberhornrennen Wengen síversenyt. Szerintem max. a pályák 20% volt nyitva de szerintem ez tökéletes hely. Nem voltak sokan, a gyerekek is élvezték, szezonkezdetnek szuper, ide még vissza térek mikor több pálya lesz nyitva.

Grindelwald-Wengen novemberben csak hétvégén lesz nyitva, decembertől kezdődik majd a teljes síterep nyitás.
reggel szépen vasalt pályák fogadtak kék ég minden felé a Schilthorn szemben itt még a nap nem sütött be a völgybe Az Eiger 3970m a pályán nem sokan voltak a vögylben Grindelwald, jobbra a Wetterhorn (3672m) hóból nem volt hiány igazi téli táj fogadott a hegyen pályán kívül is lehetett síelni Mönch és Jungfrau csúcsok Jungfraujoch a völgyben felhős idő volt
2012.12.09. borz000
Hello,

Elég régóta nem volt beszámoló erről a terepről, pedig megerdemli ;)

Két hétvégét volt alkalmam eltölteni itt, december 1. 2. 8. és 9.
Második hétvégén a szomszéd hegyen lévő Schilthorn-ra készültünk, de sajna egy jó része le volt zárva lavinaveszély miatt.
Leírásomban főként a Kleine Scheidegg részről írok, egyrészt mert az első hétvégén csak az volt nyitva, a második hétvégén ugyan "átnéztünk" Ma:nnlichen-re, de az előbbi valahogy jobban tetszett, így pár csúszás után már mentünk is vissza.
December elsején nyitott a terep (első hétvégén 30% kedvezmény, jövőre is lehet nézegetni a jungfrau.ch -t nyitási akcióért).


Parkolás
========
Két helyen parkoltunk:
Grindelwald Grund - szabadtéren közvetlen a pályaudvar mellett, 6CHF/nap
Lauterbrunnen - Parkolóhaz, időre megy a parkolás, kb 9-10 CHF reggeltől pályazárásig. Fedett, de az oldala nyitott, tehát csak hó ellen véd, viszont ugyanolyan hideg van mint kint.

Feljutás
========
Mindkét helyről fel lehet jutni vonattal. Vannak kabinos felvonók is, de azok csak részben működtek, nem részletezem, a vonattal nem volt probléma. Vonatról érdemes előre tájékozódni, átlag félóránként járnak, de némelyik csak félútig megy, ma épp cserélgették a menetrendet, szóval röviden: jungfrau.ch (vagy csak odamész és vársz)
Ami engem kicsit meglepett, hogy ez nem csak egy vágány, hanem egy komplett fogaskereű vasútrendszer, tehát figyelni kell hogy melyik vonatra szállsz fel. Most ünneplik a Jungfrau vasút jubileumát.
TIPP: Ha minden utánajárás nélkül csak gyorsan mennél már valahova csúszni, akkor azt javaslom, ülj fel a Kleine Scheidegg-re tartó vonatra.
A skipass-t meg lehet venni már a vasútállomáson, ami egyben a vonatra is érvényes (kivéve Jungfraujoch, de oda úgysem síelni mész ha mész). A vonatút kb 25 perc, közben már lehet ámuldozni a tájon.

Na és végre jöjjön a lényeg :)
==============================
Ez a hely egyszerűen fantasztikus... Hozzá kell tenni, idén a Svájciak is azt mondják, hogy ilyen szuper télkezdet már rég nem volt, általában esik egy kupac hó novemberben, aztán elolvad, de idén jött a hó, azán megint jött, jött, jött és még mindig jön :)

Tömeg...
--------
Na az nem volt. Talán még nagyon szezon eleje van decemberben? Soha egy felvonóra sem vártam 1 percnél többet.

Pályák
------
Jól kezeltek, talán a kis tömeg miatt még délután is találkoztunk friss ratrakos csikozással. Amúgy pályán keveset voltunk, csak ha éppen ködös volt az idő.

Freeride
--------
A pályák mellett akkora hatalmas mennyiségű kezeletlen terület van, hogy mind a négy napot gyakorlatilag végig szűzhóban töltöttük, még ma, egy héttel nyitás után is tudtam szűzhóba íveket húzni.
Először is, nagyjából az erdős részekre (térképen bejelölve) tilos menni az élővilág védelme érdekében. Ezen kívül tapasztalataim (és meglévő ívek) alapján bárhol lemehetsz a pályáról minden probléma nélkül, nekem a legjobban a következők tetszettek
- Lauberhorn felvonó alatt, mindkét oldalán.
- Lauberhorn felvonó után kb 50m, lesz egy kis domb balra, oda felmész, aztán onnan le :)
- Eigernordwand felvonó után a pálya megy előre, majd egy hosszú jobb kanyar. Kb a kanyar végénél balra le
- Wixi felvonó környéke
Egyetlen helyet nem ajánlok erre: az Eigernordwand után rögtön jobbra, majd át a (lesiklás szerinti) jobb oldalára a felvonónak. Messziről jól néz ki, de sok éles kő van a hó alatt.
Ezekből néhány talán térképen jelölt pálya vagy az lesz később (ma is épp végigszántottak egy korábban összefüggő területet :( ), de mivel sajna hiányos a pályák jelölése, többet ér a leírás.
Összességében hatalmas élmény volt a szűzhó, főként hogy ezelőtt snowboarddal még nem volt rá alkalmam kipróbálni, most meg mindjárt négy napig.

Idő
---
A fenti részeken néha ködös, szeles, amolyan "jöttegyfelhősleszálltközénk", akkor kicsit lejjebb érdemes próbálkozni. A pályák a napos oldalon vannak. Személy szerint nem szeretem az árnyékos pályákat, de itt ilyet nem láttam.

Ami még jó...
=============
Éppen kutyás-keresős traininget tartottak, bizonyára jól felkészült a mentőcsapat.

Lejutás
=======
Jobb helyeken le lehet menni a parkolóig, mint itt is, illetve majdnem teljesen. Grindelwald Grund-hoz le tudsz menni, viszont Lauterbrunnen-hez csak Wengen-ig lehet csúszni. Sajna most a vilagkupa pályája (45) részben le volt zárva. Gyönyörű fenyveserdőn keresztül vezet az út, a faluban (Wengen) érdemes lassítani :)))


Negatívum
=========
- Gulasch suppe ~ 9-12 CHF. Átlag kaja 17-20 CHF. Forralt bor 6.5 CHF (--> Grindenwald Grund vasút melletti büfé: 3.5ö CHF egy hideg szendvics, ami szinte ingyen van a többi kaja árához képest)
- Láthatóság... Néha leszáll a köd vagy felhő vagy ki tudja mi, de akkor aztán semmit sem látni :( És ez sajna elég gyakran előfordult. Nem tudom hogy ez egész Svájcra jellemző, vagy csak véletlen? Valahogy Ausztriában mindig csak napsütés van, akárhova megyek...
- séta felfele: Sajnos itt-ott elbénázták a pályaépítést, rossz helyre tették a felvonókat és ráadásul utána is lusták voltak kijavítani a hibákat, pedig egy egyszerű kis földmozgatással helyre lehetne hozni. Sajna sok helyen előfordul, hogy nem tudsz elég lendületet venni ahhoz, hogy felérj a következő dombra, ami elég bosszantó, különösen snowboarddal. Vagy nézzük mindjárt az induló terepet: az egyik felvonóhoz kb 20 méter szintkülömbséget kell leküzdeni. Miért nem tették lejjebb a felvonó alját?? de ha már ott van épitettek egy kis húzókötelet, amit beállitottak úgy, hogy a kötél fél méterre van a földtől, alatta már pont egy méteres szakadék van, és mellette meg mindjárt valami karók, nehogy biztonságban legyél. Használhatatlan.
- kissé hiányos a pályák jelölése

De ettől még 5 pontot kap a hely :)

Üdv.:
Zoli
2009.02.21. MM
Hi supershape,

Örülök hogy jól éreztétek magatokat - még az idő ellenére is.

Ez a jó hozzáállás...:-)

Nekünk is a legszuperebb síélményünk itt volt - lehet olvastad - egy hétvégén, amikor szombaton havazásban és 10m látótávolságban síeltünk a Mannlichenen (de pont ezért volt kihivás és jó...) másnap pedig verőfényben csúsztunk.

A hely, igen, fantasztikus. Szerintem minden síelőnek át kellene élni az élményt itt!!! :-) Igaz nincs 400km pálya, de ami van azok szuperek, és az orrod előtt ott van még 2000m sziklafal, az Eiger, stb...Sok mindent láttunk már Svájcban, de itt nagyon különlegesek a völgyek és hegyek ugyebár...:-)

Fotókat még lőhetnél fel, ill. érdekelne pár szó a szállásotokról.

1 kérdésem azért van. Hogyhogy Olaszország felé jöttetek?

Üdv
MM
2009.02.20. supershape
Hi MM!
Hazaöttünk, de eddig sajnos nem volt időm fórumozni. Rövid élménybeszámoló: Ami az időjárást illeti sajnos igazuk volt a meteorológusoknak, de ez nem tudta elrontani a síelésünket. Odafelé az úton olasz barátainknak hála sikerült Velence-Mestre közelében egy 4 órás dugóban araszolni. Építési munkák miatt a 3 sávos autópálya forgalmát leterelték egysávos városi utcákra, így odaútunk 16,5 órásra sikerült. Viszont jó hír, hogy aki mostanában arra autózik az elkerülheti Mestrét, mert elkészült az elekrűlő autópálya szakasz, így egy fizetéssel végig lehet autózni Trieszttől Milánóig. Időjárás: szombat - havazás, vasárnap - havazás, hétfő - borult, kedd délelőtt a völgyben -eső, délután szél, szerda - havazás, csütörtök - havazás, péntek - napsütés, szombat - havazás. A pályákon talán a rossz idő miatt nem voltak tömegek, a felvonóknál semmi sorbanállás nem volt. A pályák állapota tűrhető volt, a sok friss hó ellenre buckásodás csak a meredekebb részeken fordult elő. A keddi eső nem tett kárt a pályákban. Lehetett gyakorolni a szűzhavazást pályán, és azon kívül is. A First-Fliegert ki szerettem volna próbálni, de az időjárás ezt nem tette lehetővé :) Összességében nagyon kellemes egy hetet töltöttünk ebben a fantasztikus síparadicsomban, már várom a következő telet, valószínüleg jövőre is visszatérünk. (Bár a 200 Ft-os SFR eléggé megdrágítja a síelést :( Felteszek két képet: az elsőn "rendesen havazik", a másodikon pedig napsütésben fürdik a varázslatos táj.

Üdv:

Supershape
DSC-0097.JPG DSC-0201.JPG
2009.01.20. MM
Akkor ime:-)
Mr Miller személyesen.

Beszámolónk is elkészült (utólag befűzve - a szerk.)

E hétvégi kirándulásunknak több apropója is volt:

1. Wengen ugyebár egyik kedvenc régiónkban van, sokszor jártunk már itt, voltunk a Jungfraujoch-on, bicikliztünk, túráztunk, és csúsztunk is már, és ide vissza kell jönni, ahányszor csak tudunk...
2. Ha már itt vagyunk Svájcban, szerettünk volna eljutni egy sí-világversenyre, főleg ha az 2 óra autózással elérhető.
3. Végül, mivel másik felem édesapja nagy síverseny mániás, így legutóbbi születésnapja jó alkalmat adott arra, hogy egy emlékezetes ajándékkal lepjük meg: meghívtuk a szülőket egy látogatásra Svájcba, amit úgy időzítettük, hogy Wengen síversenyének fő futamai pont beleessenek.
Folytatás itt: http://sielok.hu/rovat/elmenybeszamolo/cikk/wengen-2009/
bode1.jpg
2007.03.27. WAndrea
Wengenből is kisvasút visz fel a Kleine Scheidegg-re (majd tovább a Jungfraujochra, ahonnan szép időben fantasztikus a kilátás), vagy lehet kabinossal is menni a falu központjából ami közvetlenül a síterep Männlichen-nek nevezett részére repít fel. Ez jobb választás, mert onnan kiindulva az egész rendszer végigsíelhető cikkcakkban, aztán a végén Wengenig lehet visszacsúszni. Bevállalósabbak kipróbálhatják a Lauberhorn versenypályát is.

Valóban vannak váratlan ellenlejtők több pályán is. Erre szerintem nem igazán lehet rákészülni, legjobb mindig a második lecsúszás amikor már ismered a pályát, és tudod hol kell elengedni golyóban. Nem láttam még olyan sítérképet, ahol ezt jeleznék.
2007.03.26. minerel
Mi Grindenwaldból mentünk fel a fogaskerekűvel ami külön élmény meg látvány:-)és oda csúsztunk vissza egész a buszparkoló széléig nem tudom milyen hosszú volt de jöttünk egy darabig. Ami egy kicsit nem tetszett az a kék pályákon lévő dombok mert eki nem ismeri a pályát az nem tud elég lendületet szerezni, hogy feljusson rajtuk. Egy kicsit hiányolom a neten, hogy a sípályákról (általánosan) nincs szintrajz mint pl.a jobb mountain bike-os újságokban a bringaútakról. Így rá lehetne készülni az estleges emelkedőkre.
2007.03.26. WAndrea
Akkor lehet, hogy elsíeltünk egymás mellett, mert én is épp most értem haza, íme néhány friss fotó Wengenből:
http://sielok.hu/fotoalbum/wengen/galeria/

Valóban gyönyörű nagy hó esett az egész régióban, a helyiek elmondása szerint bár lehetett síelni egész télen, azért a szokásosnál sokkal kevesebb hó volt az idei télen, most viszont tavaszra leesett egy rendes mennyiség.

Mindenhol völgyig lehetett síelni, Wengenben egész a faluig. Kipróbáltuk a Wengernalpról induló Fox Run szánkópályát (4,5 km !), valamint a Schilthorn oldalon lévő sípályákat is. Itt márc. 22-én napsütésben és gyönyörű porhóban lehetett síelni. Ezt a pályarendszert nagyon a szívembe zártam, egyszerűen csodálatos. A fotókat hamarosan feltöltöm.

Bárkinek kérdése van a régióról, szívesen segítek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 442 vendég és 13 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...