Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Felszerelés vásárlása Ausztriában

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
ratonyiandrea
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2011.11.30. 22:26
Bécsben a Neubaugasse 3-ban (Mariahilferről nyílik) van a Blue Tomato. Szerintem a legjobb snowboard bolt. van webshopjuk is, az akciós cuccok inkább csak ott vannak fent. Nagy a választék, és profik.
abonyisoma
13 élménybeszámolót írt
13
13 éve tag
2011.11.30. 01:23
Köszönöm a válaszokat, egyébként hátha valakit érdekel: a budapesti allee bevásárlóközpontban a legfelső emeleten nyílt egy intersport outlet. Én eddig sehol nem láttam reklámban, ezért is szólok. Ami ki van írva 70% árengedmény, az valóban igaz, viszont a választék tényleg igazi outlet jellegű. Szóval nem meglepődni, ha nem találsz magadnak semmi hasznosat. :)
Brillante
83 élménybeszámolót írt
83
12 éve tag
2011.11.28. 09:20
Mostanában nem hinném, hogy anyagilag megérné az Euro miatt.
Amiben általában jobbak az osztrák üzletek a magyarnál az a választék (méretbeli is), bár Pesten is sok jó sportbolt van, amiket itt a honlapon is megtalálsz.
Én elsőkörben itthon javasolnám a körbenézést és ha nem találsz megfelelőt akkor nézegess kint. Leglábbis én így szoktam csinálni. Ha nem sürgős annyira várj kicsit, mindig vannak időszakos akciók.
Ahogy előttem már írták, ki lehet fogni hatalmas akciót kint, de ez inkább szezon végére jellemző, amikor a helyi Intersportok és egyéb üzletek kiszanálják a készletet.

Üdv.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
abonyisoma
13 élménybeszámolót írt
13
13 éve tag
2011.11.28. 00:38
Kedves Slalom sport!

Nem feltétlen, mert én ezt a topicot hosszú távra gondoltam, ahol síelő és snowboardos is választ kaphat ilyen jellegű kérdéseire. Ez az egyetlen fórumtéma aminek a neve is utal rá, hogy bizony itt felszerelésről lesz szó. Ha az én logikám nem csal, akkor először más is itt fog keresgélni ezügyben, ahogy én is tettem. :) Ha tévedek, akkor elnézést, és kérem, hogy egy moderátor helyezze át, amennyiben úgy gondolja.
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
2011.11.27. 23:47
Én ma lőttem Salzburgban flohmarkton egy új Atomic sí gatyát kőkemény 15€-ért. :)

Barátnőm pedig amikor vitte le a szemetet a szelektív kukákhoz egy német kis faluban, talált egy 07/08-as Völkl Racetiget GS Junior lécet és Head Raptor junior bakit húgának. Mind a kettő szinte új állapotban, az arra rendszeresített asztalkán árválkodott ingyen. ;)

Ha nyitott szemmel jár az ember sok jó dolog pottyanhat kint az ölébe, de itthon is ki lehet fogni a jó üzleteket tavalyi-tavaly előtti modellekből.

szerk: Rosenheim-ben is szét voltak akciózva a tavalyi kabátok az Intersportban.
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2011.11.27. 23:04
Alapvetően valóban nem igaz. Viszont vannak nem meghirdetett akciók amikor akár 75%-al is olcsóbban juthatsz hozzá a kívánt cucchoz feltéve ha pont van a méretedben. Jókor kell lenni jó helyen.
Nyáron is érdemes megkérdezni, hogy mi van a raktárba és kőkemény alkucsatába menni még a multiknál is:-)
A német webshopok tudnak még egy szezonnal korábbi cuccokat meglepően jó áron adni de oda is elég nagy szerencsefaktor szükséges, hogy jókor találj rá a boltra.
Érdemes bemenni azért az itthoni boltokba is mert a weblapokon általában nincs minden kint és a személyes kontakt eredményezhet mínusz százalékokat:-)
Slalom Sport
568 élménybeszámolót írt
568
17 éve tag
2011.11.27. 22:49
Helló Soma!

Rossz helyen csöngetsz :), ide írj:
https://sielok.hu/forum/viewforum.php?l=41
Amúgy szerintem nem.
abonyisoma
13 élménybeszámolót írt
13
13 éve tag
2011.11.27. 21:17
Sziasztok!

Mindig motoszkál a fejemben, vajon igaz-e, hogy nyugati szomszédainknál egy fokkal jobban megéri vásárolni? Mit gondoltok róla? Ha már vásároltatok, akkor miért ott tettétek? Magyarországon nem kapható termék? Valóban olcsóbb ár?

Ez sokaknak segíthet, főleg ha valakinek van ideje kinézni például Bécsbe egy railjettel.

Nekem is van pár dolog, amire még szükségem lenne ehhez a szezonhoz és kapóra jönne egy karácsony előtti adventi utazás.

Tudtok esetleg Bécsben olyan boltot mondani, ami rendelkezik megfelelő weboldallal, és szívesen ajánljátok? Ha angolul beszélne az oldal az még szebb volna. :)

És akkor végezetül a lista amire szükségem van:
- Snowboard sisak és fenékprotektor
- Snowboard nadrág
- Valami univerzális kötés ami alkalmas pályán száguldozásra és egy kis freestyle-ra is. Egyelőre nekem az új APO-k toronymagasan befutók.


Ugye listát azért adtam, mert itthon is úgy vásárolok, hogy pl. ruházat x boltban jó, de az eszközöket már y boltban szeretem beszerezni, így egyszerűbb azért ajánlani.


Remélem mások számára is hasznos lehet a téma. :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.