Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dorfhotel a Fakeer See-nél

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
strasszerdoma
11 élménybeszámolót írt
11
10 éve tag
2013.10.27. 21:51
Üdv:)
Tavaly voltunk a Dorfhotel-ben, mint iskolai sítábor!
Négy társammal voltam összezárva, érdekes volt! :)
A szoba nagyon rusztikus hangulatot adott a helynek!
Minden tökéletes volt!
A reggelit kicsit keveseltük...de finom volt! :)
A legjobban pedig az tetszett, hogy magyarul szóltak hozzánk, ez egy HATALMAS plusz volt!
Mindenki egyszer ha arra jár, próbálja ki, érdemes! :)
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
17 éve tag
2013.02.27. 14:32
Nem szeretném teljes mellszélességgel védeni a szállást üzemeltetőket (pláne, hogy bennem is van tüske, de ezt majd később) de elég jól ismerem lévén, hogy az idei volt ha jól emlékszem a 12. alkalom, hogy itt voltunk. Mi mindig egy iskolás csoporttal jövünk ide, általában 120-170 emberrel. Nem tagadom, hogy elsősorban ez a csapat és az ebből adódó hangulat köt ide, így elnézőbb vagyok egyes apróságokkal kapcsolatban. Az elmúlt 12 évben az árak itt nem emelkedtek olyan mértékben, mint azt esetleg máshol lehetett tapasztalni. Pláne ekkora csoporttal érthető ha baromi jó áron kapjuk a - 6/7éjszaka, fp, bérlet - csomagot.. Az biztos, hogy idén mi is azt tapasztaltuk, hogy fejenként 2 zsömi a reggeli és nincs több. (még jó, hogy vittem a hazai tábla császár szalonnát és egyebeket..hiába; a rutin :-) ) Az ezt megelőző 11 évben mindig kaptunk pluszban amennyit csak kértünk, sosem volt gond. Illetve volt gond egyetlen évben, amikor is az osztrákok átvették a kajálda üzemeltetését egy szezonra. De csak egy szezonra, mivel érkezett "némi" reklamáció. Tehát egyáltalán nem garancia semmire, ha az osztrákok üzemletetnek!!! (tudok jó pár magyar üzemeltetésű helyet Ausztriában ami hibátlan)
Egy biztos, hogy ez a hely olcsó. De mi ezt 12 éve tudjuk és ehhez is tartjuk magunkat. Csodát nem várunk, és nagyon jól szoktuk magunkat érezni. Azt nem tudhatom, hogy az előttem szóló milyen marketinget kapott mielőtt befizette, az egy másik történet.
Idén még egy dolog feltűnt és kicsit fel is emelte a vérnyomásom: minek fizetünk végtakarításra nem kevés összeget apartmanonként, ha konkrétan dzsuva vár minket? Véletlenül arréb csúszott egy kanapé...hát érdekes dolgok kerültek elő alóla. A konyhában a szekrényből meg előbb el kellett szakítani a poharat a polctól, hogy alaposan elmoshassuk és használhassuk.
Összegezve: Én szeretem ezt a helyet, a reggeli zsömi mennyiségét (a vacsorával sosem volt gond, habár korábban jóbban főztek sztem) leszámítva azt kapom amit fizetek és el is fogadom. Az idei takarítás hiány, annak fejében amit fizetek érte, viszont kiakasztott.
Pulmy
869 élménybeszámolót írt
869
13 éve tag
2013.02.25. 17:41
Az jut eszembe,hogy nembiztos az olcsó az olcsóbb!
Előzmény: (gyf 156036)
gyf
571 élménybeszámolót írt
571
17 éve tag
2013.02.25. 16:47
Szomorú olvasni ezeket a cimmerferis, átvágós történeteket.

Épp most szidta el Harlequin kolléga a Mittagskogel-t a Gerlitzen topikban. (Üzenetazonosító: 156028 )
Bár ő még tavalyról hozta az emléket.
F
metron
51 élménybeszámolót írt
51
13 éve tag
2013.02.25. 13:38
Miért nem lepődöm meg ezen?
bohlac
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.02.25. 09:38
Kedves Síbarátok!

Nem a szálláshellyel kezdeném, mert azt az osztrákok nagyon ötletesen kitalálták!!!
A probléma az üzemeltetővel van. Igen,kitaláltátok,mert magyarok.Olyan magyarok akik látványosan a haszonra mennek.
Az ötnapos ott tartózkodásunk során olyannyira vastag bőr volt/van az arcukon,hogy két alkalommal kaptunk reggelire 3 azaz három szelet 1,5mm "vastag" parízert egy tíz dkg-os vaj 1/6-od részének és 2db zsemle kíséretében!!!!!!!!!!!!!Természetesen a parízeren kívül a sopronihoz hasonló felvágottal is találkozhattunk ottlétünk alkalmával szintén 1,5mm vastagságban (3 szelet),de a kalóriaértéke és minősége ennek is a haszonszerzésre utalt. Nem ecsetelem tovább,mert még keresetlen szavakkal is illetném a "vendéglátónkat"
Csak azt tudom javasolni kerüljétek el ezt a helyet és szálljatok meg a 2km-el távolabb eső Hotel Mittagskogel-ben. Ég és föld a kettő!!!! Ja és ami fontos: még olcsóbb is!!!!!!!!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.