Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Diedamskopf
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
pippo99
7 élménybeszámolót írt
7
11 éve tag
2014.02.16. 19:41
Sziasztok!
Szeretnék bemutatni nektek egy kicsit egy olyan síterepet ami a magyarok szempontjából szinte teljesen kiesik a figyelem középpontjából.
Ennek oka az lehet hogy a környéken van azért kicsit komolyabb siterep majdnem közel azonos áron ezért erre a "40"-ke kilóméterre nem feltétlenül szánják rá a pénzt.
Nem lekicsinyiteni akarom ezt mert első ausztriai sielésem volt ez ami óriásian sült el.
Magyarországtól kétségtelenül messze van de azért ki lehet birni ezt a 8-10 órát. Lehet menni Ausztián keresztül is meg Németország felé is mi utobbit választottuk mert amikor voltunk (február első hete) leesett rengeteg hó igy viszonylag kikerültük a huzósabb részeket.
Szállás közül rengeteg variáció van ajánlani nem tudok
de tényleg rengeteg lehetőség közül lehet választani lehet Bregenzben is megszállni onnan egy jo 100 km a pálya oda-vissza de fönt a falvakban is korlátlan lehetőséget lehet választani
A sípálya Au és Schoppernau között fekszik a 8 személyes kabinos alsó állomása illetve egy tanuló pálya és egy tányéros pálya.
A kabin 850 méterről visz egészen 2020 méterig közbeiktatva 1400 méter környékén egy középállomást.
a kabinos felső állomásánál kiszálva és az épületből kilépve fantasztikus látvány tárul az ember elé ám ezt még lehet fokozni.
fönt az egész síterepet ez a kabinos egy 4 személyes beülős egy 6 személyes buborékos és egy csákányos látja el és ez tényleg lefedi az egészet
sypályának apro hátrányai hogy bizonyos pályarészeken az embernek oriási lendületet kell venni hogy átérjen egy-egy lankásabb helyen amire azért nem mindig volt esély főleg a bordosoknál akik rendszeresen lecsatoltak ezeknél az átkötéseknél.
Sebaj a táj gyönyörű hó volt elég viszont nap végére azért nem a legkellemesebb volt
tolakodásról tumultusról nem nagyon tudok beszámolni a pályákon voltak de nem olyan sokan hogy ne lehessen üzni a sportot a felvonoknál is jó ütemben lehetett haladni.
Sípályák különböző szinteken vannak a kéktől a feketéig illetve vannak olyan pályák amik szín alapján nincsenek besorolva és ezek általában kezelve se nagyon vannak illetve van egy funpark ami nagyon nagy népszerűségnek örvend.
Szerencsémre első síelső napunkon alkalmam nyilt hogy kiprobáljam az erdei síutat ami a 4 személyes lift beszálló részétől indult egészen le majdnem az aljáig.
Nagy szerncsém volt mert erre a többi napon nem nyilt lehetőség a fokozatos felmelegedés miatt amit vinszont a pálya felső részein nem nagyon éreztünk meg.
Árak hogy is fogalmazzak nem ránk vannak szabva.
Ide rengeteg német svájci jár. ezért egy tál étel 10 eurónál kezdődik
van viszont heti menü is a kinálatban
Hütték a kabinos lift hegyi állomásának a tetején egy óriási terasszal együtt van ahonnan csodálatos kilátás nyilik a völgyre
van egy a középállomáson és egy a 4 személyes lift mellett
ezek legjobb tudomásom szerint mind egyforma üzemeltetők kezében vannak igy áraik is egyformák.
A személyzet kedves minden okunk megvolt az önfeledt szórakozásra.
Mi nagyon jol éreztük itt magunkat a mi kis baráti társaságunkkal amit még tudtunk volna élvezni ám senkinek sem végtelen az ideje.
Bármi kérdés felmerül szívesen válaszolok
képeket is fogok feltölteni remélhetőleg legkésöbb egy hét mulva.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.