Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífelszerelés bérlése, -az olcsó veszélyes lehet!

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
dtamas
53 élménybeszámolót írt
53
13 éve tag
2016.01.31. 23:52
Koszonom a hasznos infokat., azt hiszem gyozott a kinti berles
gaboca
3369 élménybeszámolót írt
3369
15 éve tag
2016.01.31. 12:46
Saját tapasztalat alapján, egy dolog mindenképp szól a kinti bérlés mellett, nem jött be a bérelt léc, egy óra múlva visszavittem, szó nélkül kicserélték egy másik választott lécre.
vargai
30 élménybeszámolót írt
30
15 éve tag
2016.01.31. 12:14
Én nem vagyok híve az itthoni bérlésnek. Ennek egyetlen egy oka van: Mi van ha valami probléma lesz? Akkor kint megint bérelsz? Tudom hogy drágább odakint de biztonságban van a síelés is. Egyébként ha tuti a dátum akkor előre a neten lehet bérelni, és 20-30% kedvezményt adnak. Ha itthon bérelsz akkor Én Őket ajánlom. http://www.sikolcsonzo.hu/
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
dtamas
53 élménybeszámolót írt
53
13 éve tag
2016.01.31. 12:10
Sziasztok! Marciusi hosszuhetvegen tervezunk egy 4 napos ausztriai (Bad Kleinkirchheim) sielest a csaladdal. Parom, illetve szuleim kezdo sielok ( mar volt rajtuk lec, reszt vettek oktatason is). Kerdesem az lenne, erdemes lenne szamukra kint berelni siszettet 20-30-? Euro/nap aron, vagy valamelyik budapesti kolcsonzobol vigyunk. Utobbi eseten kernek szepen javaslatokat minosegi szolgaltatokra, szakuzletekre, ahol alaposan beallitott, testreszabott allapotban adnak ki jo minosegu sileceket es bakancsokat, hogy kint semmi problemank ne legyen vele! En snowboardoskent nem sokat ertek a temahoz, ezert kerem a segitsegeteket, nagyon koszonom :)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2015.03.13. 08:58
Nekünk múltkor egy másik kölcsönzőben akartak olyan gyereksisakot adni aminek a külső héja külön életet élt az alaptól. Inkább másik üzletet választottunk.
zsoltakacs
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
2015.03.13. 08:18
Mindenkinek felhívnám a figyelmét, a Lónyay utcai kölcsönző kedvezőnek tűnő árai kritikán aluli minőséget, matuzsálemi korú síléceket, büdös, zömében csak soft sícipőket takarnak.
Mondhatnám, hogy a kezdőknek megfelelhet a kínálat, de a minőség hiánya komoly biztonsági kockázatot rejthet.
Most béreltem felszerelést /már nem volt időm máshová szaladgálni mikor megláttam a kínálatot/ az egyik cipő csak "séta" állásban működött /ezt a kölcsönzőben én is észrevehettem volna, ha nem feltételezem naivul, hogy ellenőrzött eszközöket adnak bérbe/ viszont az egyik léc orrkötése /szerencsére/ egy fékezés végén csavarostól kijött a helyéből. A helyszíni szervízben derült ki, hogy már nem eredeti, és a kelleténél rövidebb csavarral volt "rögzítve" a már kitágult furatba. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt komoly sérülés. Ha hasönló eset pl. egy bérautóval fordul elő, a vállalkozó lehúzhatja a rolót végleg, és jogosan. Én csak annyit tudok tenni, hogy figyelmeztetek mindenkit, aki kölcsönözne, kerülje messziről ezt az üzletet!
Az már csak az ínyenceknek hab a tortán, hogy a "prémium" minőségű hat éves(!) sílécen csak a sarokkötést állították, "mit számít az a lécközép" alapon.
Jó, és biztonságos síelást mindenkinek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.