Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tenisz után sí

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1156 élménybeszámolót írt
1156
20 éve tag
2017.10.09. 09:47
Nem nagyon értem mire irányul a kérdés. Profilod szerint gyakorlott, haladó síelő vagy. Szerintem erre a kérdésre Te magad tudod a legjobb választ, hiszen Te ismered magad a legjobban.
Azért elmondom mit gondolok erről, hátha segít. Szerintem attól függ, miben nyomod? Ma már a piskóta lécek világában minden egyszerűbb, minden könnyebb. Megfelelő léccel ha kifogsz egy jó időt egy jól kezelt pályával, nem akarsz km csúcsokat döntögetni, csak egyszerű élménysíelés, jól érezni magad, semmi különösebb átállás nem szükségeltetik.
Ha ráadásul még több az ülőszékezés, zenés kabinos utazgatás és mellőzve a vonós felvonó, akkor egy hétköznapi átlagos ember a pénteki íróasztala mellől felállva sem fog izomlázra panaszkodni.
Persze más a kezdő és más az extrémebbek viszonylatában a megközelítés. Itt azért kifizetődő a várható terhelésnek megfelelő előkészület. De ez egy másik téma. Üdv
Előzmény: (arvays 196035)
arvays
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2017.10.08. 12:49
Télen a szokottnál jóval kevesebbet fogok teniszezni, lehet, hogy a heti 1 játék sem jön össze. Néhányszor azonban szeretnénk elmenni pár napos családi síelésre. Kell-e valami speciális felkészülés, edzés az "átállás" idejére?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.