Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Falzerego

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
antikvárius
106 élménybeszámolót írt
106
18 éve tag
2007.02.09. 11:53
Ááá, most kiderült (azt hiszem), ki bujkál itt a sötétben e mögött a nick mögött.
a festegető
9 élménybeszámolót írt
9
17 éve tag
2007.02.08. 11:27
Tényleg köszi, kedves Antikvárius!
Hidd, el nem felejtettem el megköszönni segítő soraidat, csak személyesen gondoltam. Szerintem az élet úgy hozta, hogy hamarosan találkozunk...
antikvárius
106 élménybeszámolót írt
106
18 éve tag
2007.02.05. 11:05
Szívesen, kedves Festegető.
Egyébként - ha már szóba került ez a hely - elmondom, hogy már két alkalommal jártunk ezen a helyen és fantasztikus volt. Kb 15 kilométerre van Cortinától a Falzarego hágó, ahonnan egy piros kabinos lift megy föl a Lagazoui-ra, de nem messze van egy kisebb pálya, Col Gallina és a Cinque Torri. A hágó után egy kilométerre van egy szálloda - ott laktunk már két évben is egy-egy hétig - aminek a színvonala mondjuk legfeljebb jözepes, de a KAJA!!!! Csak kifejezetten nagy étkűeknek ajánlom, mert az ötfogásos vacsora nem kákabélűeknek való. Nem sikerült lesíelni az esténként felvett energiát!
Egyébként a Lagazouiról vezet a pálya Alta Badia síterepei felé (Armentarola, San Cassiano, La Villa, Corvara, Colfosco), ahol a Sella Ronda körülsíelésére is be lehet szállni, de egy jó bő félórás autózással elérhető Zoldo-ban az éjszakai pálya is (talán a legjobb a Dolomitokban). Ekkor persze kimaradsz az etetésből, de csomagolnak annyi hideget, hogy napokig elég tízóraira.
No, ha kedvet csináltam valakinek, keresse fel ezt a helyet. Az egyik magyar iroda is szervez ide utat (nem írom ide a nevét, de szokott ezen az oldalon is reklámozni).
antikvárius
106 élménybeszámolót írt
106
18 éve tag
2007.01.31. 13:31
San Cassianoból (ahol a sárga tojások mennek fel a Las Vegas kocsma felé), a tűzoltóság épületével szemben lévő buszmegállónál lehet felszállni. Nem síbusz, hanem menetrendszerinti, pár perccel fél öt előtt indul az utolsó.
a festegető
9 élménybeszámolót írt
9
17 éve tag
2007.01.31. 09:10
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet visszajutni falzeregoba, ha az ottani pályán síelünk, aztán tovább megyünk a lovasszánnal. Egyszer voltunk, de nem emlékszem, hogy utána melyik felvonó aljából indult vissza a busz, amelyik visszavitt a falzeregoi parkolóhoz. Köszi a segítséget előre is!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.