Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

KKy által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk sieljunk-itthon---kampany-indul-a-hazai-siterepek-nepszerusitesere Imádom Bánkútot, de sajnos "gyepsíelni" nem tudok. Ha lenne hó ..... 2020.01.20 23:24:09
Cikk magas-tatra-hetvegetol-sielheto-a-lomnici-nyereg Végre :), igaz szombat-vasárnap Chopokon is szenzációs volt a pálya, pontosabban a pálya mellett. 2019.01.14 09:54:48
Cikk magas-tatra-es-jasna-elszabadulnak-a-jegyarak Tisztelt hozzászóló Urak (úgy hiszem Hölgyek nem voltak), Sporttársak!
Nem mindenki van abban a "szerencsés" helyzetben, hogy Budapesten esetleg Dunántúlon lakik. Nem mindenki van abban a szerencsés helyzetben, hogy kötetlen munkaidőben dolgozik, esetleg évente tőbbször tud elmenni sok napos, hetes síelésre. Én Miskolcon élek és általában a hétköznapokat munkával töltöm. Évente maximum egyszer tudok elmenni 5-6 napos síútra. Ennek ellenére az előző szezonban is sikerült 19 napot síeléssel eltöltenem és ezt a Szlovák sípályáknak köszönhetem. Általában csak hétvégén 1-2 napot tudok síelni és így számomra elérhetetlenek az Osztrák pályák, de akár Szlovéniát is említhetném..Hosszú évek óta járok oda síelni és higgyétek el látszik a fejlődés és sokszor látszik az igyekezet is, hogy jobbak legyenek.
Teljesen egyetértek Százas sporttársunkkal, hogy az elmúlt szezonra túlzsúfolttá váltak a pályák és ezt valahogy kezelni kellett. Mindannyiunk érdekét szolgálja, ha az új árszabályzás csökkenti a túlzsúfolt napok számát. Tavaly már volt olyan érzésünk, hogy ki kellene tenni a megtelt táblát.
Úgy hiszem, hogy megint elkezdeni az összehasonlítgatást Ausztriával vagy a többi sírégióval sok értelme nincs.
Nem szeretnék személyeskedni, de ha valaki egyébként is utálja a szlovákiai pályákat, a mentalitásukat stb. és nem jár oda úgysem síelni, akkor számára teljesen mindegy, hogy milyen az árképzés.
Tisztelettel: KKy
Ui: Szezonbérletesként a tavalyi szezonban egy napom kevesebbe került mint 12 Euro. Ez rossz ár/érték arány? Nem hinném.
2018.11.15 15:14:33
Cikk mindenkinek-kotelezo-a-bukosisak-egy-norveg-siterepen Sziasztok!
Én szeretem a sisakot. Ugyanúgy használom síeléskor, mint gokartozáskor, vagy esetleg biciklin, robogón. Azzal, hogy teljesen felesleges, azért vitatkoznék. Azt hiszem, hogy 15-16 éve síelek. Persze, nem vagyok profi, tudom, későn kezdtem stb. Biztosan ki tudom jelenteni, hogy volt 3-4 alkalom amikor megvédett. Nekem ez megéri. Egyébként komfortos is, soha nem fázik benne a fejem, soha nincs melegem. Megpróbálok mindig körültekintően síelni, ha lehet 80-90 km/h-ig elmegyek, de ha tömeg van, veszélyt érzek, fáradt a lábam lassan megyek. Ettől függetlenül emberek vagyunk, hibázhatunk, ilyenkor szükség lehet rá. Azt is értem, hogy sokan utálják a "kötelező" dolgokat (pl: kék iskolaköpeny a 70-es, 80-as években), és azt is érzem, hogy sokszor túlszabályozzák az életünket. Egyébként azt hogy "ráesik egy lanovka" érdekes kérdés, gondolta volna valaki, hogy a Hungaroringen egy autóból kiszakadt rugó (egyáltalán hogy esett ki) több tíz méter pattogás után fejbe veri Massát.
üdv: KKy
2018.03.05 09:52:18
Cikk hidegrekordok-kozeleben-chopok-lomnic-es-a-tobbiek Chopok 2004-en 01.07-én kora délután 22 fokot mutatott a kijelző. Nagyon fújt a szél, de sajnos 0km/h volt kiírva. 3-4 percre levettem a kesztyűmet fényképezés miatt és nem tudtam visszavenni, be kellett menni a a lift végállomásán található büfébe és kb. 10 perc alatt sikerült nagyjából felmelegíteni. Szerintem a szél volt a fő probléma, hidegben már többször voltam, nem okozott gondot.
Képek: http://sielok.hu/fotoalbum/chopok-h...ideg/... (szerk.)
2017.01.08 21:50:40

h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »