Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.

vdk3x által írt cikkommentek
Típus Cikk Komment Dátum
Cikk osztrak-minosegu-palyak-itthon "Osztrák minőségű pályák Magyarországon"

:-)
2011.02.25 10:57:59
Cikk bukszanyitogato-balesetek Saját tapasztalat!

Kölyök eltörte Ausztriában a hüvelykujját. Volt nemzetközi EU kártya és direkt sieléshez kitalált MONDIAL-os utasbiztosítás is. Gondoltuk itt gond nem lehet és a már erősen bedagadt hüvelykujjú gyerekkel bementünk a helyi sebészeti magándrendelőbe, ahonnan páros lábbal rúgtak ki minket, mert ezt a biztosítót a rendelő nem fogadta el és csak előre fizetve gipszelte volna be a gyerek kezét (előzetes árkalkuláció: vizsgálat, röntgen, gipsz: 800-1.000 Euró!) Beszéltem a biztosítóval telefonon, aki azt mondta, hogy fizessem ki és majd utólag ESETLEG térítik a költséget, vagy menjek el egy állami kórházba. Ezek után irány a 40 km-re levő állami kórház, teli sísérültekkel, de kb. 2 óra alatt begipszelték a gyerek kezét és se a nemzetközi EU kártyát, se az utasbiztosító nevét, se pénzt nem kértek.

Ebben az egyszerű esetben sem ért az utasbiztosításunk egy fabatkát sem (ötünknek 16ezer volt 1 hétre). Az állami intézetbe elég a nemz. EU kártya, utasbiztosítás meg hiába van, ha azt biztosítótársaságot az adott magánrendelő vagy kórház, vagy betegszállító magáncég nem fogadja el.
2011.02.24 13:52:03
Cikk lachtal-vandalok Gondolom néhány hülye gyerek nem bírta ki grafitizés nélkül a sielés alatt.... 2011.02.20 09:38:15
Cikk ausztria-olcso-vagy-draga Ahol ilyen egyszer megtörtént, ott már sokkal jobban vigyáznak, hogy ez ne ismétlődjön meg. 2011.01.05 17:49:54
Cikk ausztria-olcso-vagy-draga Pattysky: "Egy keleti részen levő gyengébb síközpontban lehet hogy olcsóbbak a szállások, de pl a nyugati részen (Innsbruck után) sokkal magasabbak az árak."

Szerintem ez nem feltétlenül igaz, hisz Kelet-Ausztriában kevés a síterep, Bécs nagy keresletet generál, ezért tapasztalatom szerint sokszor borsos árakat kérnek a szállásért, sőt kis síterepeken, elavult liftrendszerrel gyakorlatilag ugyanannyiba kerül a síbérlet, mint a több 100 km-es profi nagy pályákon. Nyugat-Ausztriában akkora a kínálat, hogy ha az ember keres, kitűnő ár/értékarányú szállásokat talál az ember. Mi pl. január végén egy 3 csillagos 70 m2-es appartmanba megyünk 5-en 1 hétre a tiroli Galtürbe és 460 euro mindenestül az ár, azaz fejenként 13 euro (= 3.700 ft). Hol lehet Magyarországon ennyiért megszállni?
2010.12.27 06:38:57

h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »